Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P406 - díly

vodník

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, zbylo mi pár věcí. Vše bylo původně zdemontováno jako funkční. Měl jsem to jako ND pro sebe. Rampa, kompresor a díly aut.převodovky jsou z P406 2.0i Dám přednost, pokud si to někdo vezme všechno najednou, ideálně osobně. Díly aut. převodovky jsou z typu: AL4 (Peugeot, Citroen, Renault, ...) 4-kvalt.

V případě zájmu pošlete SZ, na ceně se domluvíme 🙂 Případně pošlu víc fotek dílu.

Jinak mohu jednotlivé věci poslat poštou - mimo měniče, je těžký a kapalina nikdy nejde úplně vylít.

radiátor.jpg

sada servo.jpg

spodní silentblok zadního ramene.jpg

zapalovací rampa (1).jpg

klima (2).jpg

drobnosti.jpg

AL4-čerpadlo (2).jpg

AL4-měnič točivého momentu (2).jpg

Odesláno

*páčka tempomatu: 100,-  * kompresor: 0,-   *radiátor: 100,-   *serva: 200,-   *pouzdra: pár za 200,-   *rampa: 200,-  *klima: 200,-  *drobnosti: 0,-   *díly převodovky: kus a´100,-

plus případné poštovné 🙂

Odesláno

Ahoj, to je vzduchový kompresor. Měla ho moje 406 2.0i = benzín. Po nastartování to "vstřikovalo" navíc vzduch (snad před kat.) a tím se snižovaly emise na studeném motoru. Pak se to aut. vypnulo.

Páčku jsem bral ze 406. Jestli by šla i do 306 nevím.

Odesláno

Aha, tak to tím pádem nic. Přemýšlel jsem to jako dochlazení turba po vypnutí motoru, ale vzduch by tomu moc nepomohl :D A ta páčka se mi právě z 406 nezdá, já ji tam mám na konci otočnou 🤔 Ale je pravda že PSA si s díly moc hlavu nelámalo :D

Odesláno

Já jsem pako, přehlídl jsem že to je od tempomatu a ne od rádia, proto je jiná :D

Ano, 406ky měly tempomat, v jedné z nich ho mám a do jiné si ho chci dodělat. 406ky měly některý i satelitní navigaci :D

Ovšem toto mění situaci, tu páčku bych od tebe koupil pokud možno. A ty dva spínače jsou od brzdového pedálu? Pokud jo, tak bych je taky vzal. Nenašel bys náhodou i ten spínač tempomatu?

Poštovné zaplatím předem na účet

Odesláno

Ahoj, páčka je tedy tvoje. Jeden spínač je myslím brzda a druhý spojka. Spínač tempomatu bohužel nemám. Máš SZ.

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Smazal jsem fotky dílů, které už nemám. Ale při "úklidu" jsem našel ještě nějaké drobnosti. Tak kdyby měl někdo zájem .... Ten expanzní ventil nechám za 100,- je nový a kupoval jsem původně pro P406. Držáky autorádia jsou za 0,- Kč, stejně tak svazek světlometu.

IMG_20200929_151056.jpg

IMG_20200929_151223.jpg

IMG_20200929_151313.jpg

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...