Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pokud by jezdil dálky,  no dejme tomu těch 20tis Ok , pokud by jezdil krátké vzdálenosti volil bych 12-15 tis. Ja teda menim po 10tis , akorát jsem měl dobu kdy auto jezdilo 100% dálnici tak jsem to natáhl na 15tis , vyšlo mi to výměna 2x doroka. Jinak nevidím důvod proč experimentovat s olejem , u předchozích aut byl dáván olej předepsaný výrobcem , já v tom pokračoval,  jedno auto má více jak 300tis , druhé 280 s původním turbem , třetí 265tis (chipované turbobenzin ) opět původní turbo  a u 508 opět pokračuju s předepsaným olejem. Auta které jsem měl pracovně vypisovat nebudu , ty zemřely z jiného důvodu :) 

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak něco pro odlehčení. Po 1000 km s novým Meganem 4 jsem jel domů na valníku. Využil jsem skvěle fungující Renault Asistence... Normálně se řadím spojka na dva, pustit spojku - spojka v klidu dole... já výjezd zpod tunelu nájezd na most do kopce... Valník, odtah atd. Výhoda, na mobilu vidíte, jak pro vás jede odtahovka... Všichni prodejci, to není možné. Servis - zavzdušněno... Dnes 1500 - spojka dole... takže výměna dílu - je ve Francii. Mezi tím se mi ta spojka 100% dvakrát pomalu vrátila, jednou mě ťukla do podrážky, jak mě dobíhala a jednou jsem měl nohu už dole a zvuk prokluzu... Ale jinak paráda...

Odesláno

Takhle se mi jednou stalo na felicii, sešlápnu spojku a zůstala viset dole, auto jelo dál a kvalty šly řadit za jízdy bez pedálu. Dojel jsem tak z Kolína do Prahy a zpátky, pak se pedál sám vrátil kam měl xD Doteď to nechápu. 

Odesláno

Mně zas na Focusu opak.... Pedál nešel sešlápnout.... Vůbec, ani mrtvý chod neměl.... Tak než jsem si domluvil dílnu, tak jsem ho odstavil a po týdnu zas fungoval normálně.... Po měsíci se ovšem vyvalila kapalina spodem a udělala se spojka komplet....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...