pap13 Odesláno 31. červenec 2020 Odesláno 31. červenec 2020 Začátekm července jsem se konečně dočkali Peugeot 2008 1,2 96kw Allure rv. 2020 objednané v lednu. Původní termín dodání byl duben. Za čekání a nezrušení objednávky jsme dostali od prodejce kompenzaci. Přístup prodejce byl OK. Auto má navíc mlhovky, zatmavena skla, výhřev sedaček, DAB rádio a rezervu. Doma již máme 5008 1,5 BlueHDI Allure r.v. 2019 takže můžu srovnávat s ní. Auto je manželky takže jsem z dosavadních cca 600km najezdil cca 250 km. Líbí se mi zvuk 3 válce. Oproti 5008 je auto tvrdší a tedy nežehlí tak krásně nerovnosti, to se také týká také řízení, které je ostřejší. Motor táhne krásně, ale jasně ....zajíždíme jej. Celkové zpracování se mi jeví o něco horší než u 5008, což je vidět třeba při zabouchávání dveří, když ten zvuk je takový hodně plechový. Co se týče výhledu na přístrojovu desku nemám s ní opět žádný problém, i když mi chvíli trvalo si najít tu správnou polohu. 3D i-cocpit prostě .. wow! Podle mne nemá chybu. Rozlišení parkovací kamery se mi zdá o něco horší než u 5008, ale asi to to bude jen subjektivní pocit. Co mi vadí jsou docela masivní přední sloupky, takže přehlídnout - nevidět auto při odbočování není problém.. což se mi i stalo, ale asi to bude o zvyku. Široké vnitřní prahy v zadu jsou super pro nastupování dítěte, ale budu muset sehnat nějaké vhodné kryty jinak je po roce asi nepoznám. Mikis, Jarin011, MJSytic a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Návštěvník Odesláno 31. červenec 2020 Odesláno 31. červenec 2020 Ať slouží k plné spokojenosti A moc pěkná barva Citovat
pap13 Odesláno 31. červenec 2020 Autor Odesláno 31. červenec 2020 (upraveno) @vagi barva byla prvořadé kritérium manželčina výběru. JJ, ale je super. Upraveno 1. srpen 2020 uživatelem pap13 Citovat
radim.1008 Odesláno 31. červenec 2020 Odesláno 31. červenec 2020 Mnoho kilometrů s úsměvem na rtech. Dej někdy fotku obou aut vedle sebe. Docela by mě zajímal velikostní rozdíl. Citovat
ozzy56 Odesláno 31. červenec 2020 Odesláno 31. červenec 2020 ta barva je základní (bez příplatku), v základu metalíza, to je Citovat
Návštěvník Odesláno 31. červenec 2020 Odesláno 31. červenec 2020 Když se člověk koukne, co v základu nabízí za byrvy například VW...tohle je jiná liga Citovat
Verýsek Odesláno 2. srpen 2020 Odesláno 2. srpen 2020 Krásná.. Ta barva jí fakt sluší.. Gratuluji ke koupi. Ať slouží a jste spokojený Citovat
samosa22113 Odesláno 8. červen 2023 Odesláno 8. červen 2023 (upraveno) Líbí se mi zvuk 3 válce. Oproti 5008 je auto tvrdší a tedy nežehlí tak krásně nerovnosti, to se také týká také řízení, které je ostřejší. Motor táhne krásně, ale jasně ....zajíždíme jej. Celkové zpracování se mi jeví o něco horší než u 5008, což je vidět třeba při zabouchávání dveří, když ten zvuk je takový hodně plechový. Co se týče výhledu na přístrojovu desku nemám s ní opět žádný problém, i když mi chvíli trvalo si najít tu správnou polohu. 3D i-cocpit prostě .. wow! Podle mne nemá chybu. Rozlišení parkovací kamery se mi zdá o něco horší než u 5008, ale asi to to bude jen subjektivní pocit. Co mi vadí jsou docela masivní přední sloupky, takže přehlídnout - nevidět auto při odbočování není problém.. což se mi i stalo, ale asi to bude o zvyku. JJsploit app Upraveno 13. červen 2023 uživatelem samosa22113 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.