Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 2008 1,2 96kw Allure rv. 2020

Recommended Posts

Odesláno

Začátekm července jsem se konečně dočkali Peugeot 2008 1,2 96kw Allure rv. 2020 objednané v lednu. Původní termín dodání byl duben. Za čekání a nezrušení objednávky jsme dostali od prodejce kompenzaci. Přístup prodejce byl OK. Auto má navíc mlhovky, zatmavena skla, výhřev sedaček, DAB rádio a rezervu. Doma již máme 5008 1,5 BlueHDI Allure r.v. 2019 takže můžu srovnávat s ní. Auto je manželky takže jsem z dosavadních cca 600km najezdil cca 250 km.

Líbí se mi zvuk 3 válce. Oproti 5008 je auto tvrdší a tedy nežehlí tak krásně nerovnosti, to se také týká také řízení, které je ostřejší. Motor táhne krásně, ale jasně ....zajíždíme jej. Celkové zpracování se mi jeví o něco horší než u 5008, což je vidět třeba při zabouchávání dveří, když ten zvuk je takový hodně plechový. Co se týče výhledu na přístrojovu desku nemám s ní opět žádný problém, i když mi chvíli trvalo si najít tu správnou polohu. 3D i-cocpit prostě .. wow! Podle mne nemá chybu. Rozlišení parkovací kamery se mi zdá o něco horší než u 5008, ale asi to to bude jen subjektivní pocit. Co mi vadí jsou docela masivní přední sloupky, takže přehlídnout - nevidět auto při odbočování není problém.. což se mi i stalo, ale asi to bude o zvyku. 

Široké vnitřní prahy v zadu jsou super pro nastupování dítěte, ale budu muset sehnat nějaké vhodné kryty jinak je po roce asi nepoznám. 

2a6e1020-14f9-41e9-9e3a-fe4beef32726.jpg

Odesláno

Když se člověk koukne, co v základu nabízí za byrvy například VW...tohle je jiná liga ;)

• O 2 roky později...
Odesláno (upraveno)

Líbí se mi zvuk 3 válce. Oproti 5008 je auto tvrdší a tedy nežehlí tak krásně nerovnosti, to se také týká také řízení, které je ostřejší. Motor táhne krásně, ale jasně ....zajíždíme jej. Celkové zpracování se mi jeví o něco horší než u 5008, což je vidět třeba při zabouchávání dveří, když ten zvuk je takový hodně plechový. Co se týče výhledu na přístrojovu desku nemám s ní opět žádný problém, i když mi chvíli trvalo si najít tu správnou polohu. 3D i-cocpit prostě .. wow! Podle mne nemá chybu. Rozlišení parkovací kamery se mi zdá o něco horší než u 5008, ale asi to to bude jen subjektivní pocit. Co mi vadí jsou docela masivní přední sloupky, takže přehlídnout - nevidět auto při odbočování není problém.. což se mi i stalo, ale asi to bude o zvyku. 

JJsploit app

Upraveno uživatelem samosa22113

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...