daniela90 Odesláno 14. červen 2020 Odesláno 14. červen 2020 zdravím mam už pro me zoufalou situaci koupila jsem 307 1.6HDI 80KW 2008 vedela jsem ze auto není v pořadku ale do tehle chvile jsem na vse prisla s touhle krysou me ale berou mndloby auto nema vykon zavada P0299 tlak nizky ventil regulace vymenen hadicky zkonrolovany vymeneny zasobnik podtlaku vymemen el inst promerena turbo vymeneno vystrikovace vymeneny sani vycisteno AGR ventil vymenen snimac tlaky vymenen vaha vzduchu vymenena zkonrolovany saci vyfukove vacky hydrostavy rozvody vymeneno saci kos vemenen behem tehletech orav jsem zjistila ze je kompletne vybran dpf + provrtany kat muze to mit vlim na rychly odchod palin a turbo nema moznost se roztocit jeste mam poznatek prumernou spotrebu mam CCA 9l a auto v tahu klepe a detonuje Citovat
ChouLu Odesláno 14. červen 2020 Odesláno 14. červen 2020 Byly vyměněné díly načtené na origo diag, byla diag origo? co live data? díval se do toho někdo kdo tomu rozumí? podtlaky s egr ventilem nemají nic společného.. u 9HZ je elektrickej.. Citovat
daniela90 Odesláno 15. červen 2020 Autor Odesláno 15. červen 2020 auticko bylo total usmazeny takeze jsem preskladala vse ani liv data byly proste tubo nedotlaci tlak nebojte neni to prvni auto co mam pod packama snazim se dostat na nejakou slousnou uroven at tyhle auta znam vsechny adaptacni hodnoty jsem vymazala a vsecno prez PP2000 nastavila vrtam se s tom uz 14 dni nejake zlepseni je ale porad to neni ono ty 80 KW co mi tu jezdi na servis trhaji asfalt tohle je iny mezek jednou se mi stalo ze mi na boxeru uletel sroub hned na prvnim dioe vyfuku a auto ztratilo vykon proto se ptam zda to nema souvislost s tim ze je komplet vybarny kat+dpf prece jen je vypoctene jiste proudeni spalin prez turbo a kdyz to tam neni muze to mit vliv? Citovat
daniela90 Odesláno 17. červen 2020 Autor Odesláno 17. červen 2020 obejeveno po zmereni kompresnich tlaku jsem zjistila podpalene vetily sice byli tlaky jeste v toleraci ale po rozborece se ukazaly popraskane sedla tama ferinko2 ohodnotil 1 Citovat
ChouLu Odesláno 17. červen 2020 Odesláno 17. červen 2020 Trochu OT, ale ty nemáš na klávesnici čárku a tečku? Péťa, ozzy56, Hafity a 1 další ohodnotil 4 Citovat
daniela90 Odesláno 27. červen 2020 Autor Odesláno 27. červen 2020 omlouvám se většínou píši na tel. tam nejsou páč pc mam jen na diag. a ta to po mě nechce jinak motor jsem složila a opravdu to jede jen mi nejde do hlavy proč byly kompresní tlaky v toleranci podle hynespro ještě jsem se s takovou blbou poruchou nesetkala a to se věnuji autům od svých 12 let Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.