sharpers Odesláno 10. červen 2020 Odesláno 10. červen 2020 Ahoj, znovu mam problem s RT3, kdy po odpojeni baterky uz radio ani display nenabehly. Stalo se to uz jednou kdyz umrel alternator, nic na to nepomohlo, po mesici jezdeni se jednojo rana radio samo zaplo a vse ok...Nyni znova jen nechci cekat jestli se zase neprobere samo Priznaky : i kdyz radio normalne funguje, tak display obsac poblikaval pri nacitani, jinak vse plne funkcni. Nyni tedy nejde nijak zapnout. Vyzkouseno : reset BSI podle navodu zde na foru i na netu, nepomohlo. Vypojeni baterie na noc bez zmeny. Vsechny pojistky ok. Kabelaz za radiem ok, baterka v radiu ukazuje 9,6V takze je asi ok. Nevim momentalne jak zjistit jestli je mrtve RT3, nebo jestli odeslo nejake relatko v BSI. Mam nahradni bsi se stejnym oznacenim S03, ale s jinym tim dlouhym cislem tak nevim jestli jsou zamene a nevim jestli by se to pak nemuselo parovat s autem nebo BSM. Nejaka rada prosim jak postupovat, pripadne nekdo s RT3 z okoli ostravy kdo by treba na zkousu prohodil radio ? Dekuji Citovat
Vena garážmistr Odesláno 10. červen 2020 Odesláno 10. červen 2020 (upraveno) Diagnostika by to měla umět zjistit nevím jestli univerzálka ale Lexia určitě. Což by podle mě bylo kulantnější řešení aby jsi neodpálil půjčené radio nebo tím svým něco neodpálil v autě kam by jsi to zkoušel připojit. Upraveno 10. červen 2020 uživatelem Vena garážmistr Citovat
sharpers Odesláno 10. červen 2020 Autor Odesláno 10. červen 2020 Diagbox hlásí RT3 - závada komunikace Citovat
Agrafik Odesláno 10. červen 2020 Odesláno 10. červen 2020 Co říká test jednotek? Ručně se tam nedostaneš? Citovat
sharpers Odesláno 10. červen 2020 Autor Odesláno 10. červen 2020 Ať jsem zkoušel kdekoliv cokoliv, v diagboxu a v pp2000 tak všude rt3 nekomunikuje, proto jsem se bál jeslti to není spíše v bsi. Dostal jsem doporučení na dobrý servis těchto jednotek, zítra tam zajedu protože jsem zjistil, že to mám kousek od baráku a třeba se něco dozvím Citovat
ChouLu Odesláno 10. červen 2020 Odesláno 10. červen 2020 pokud STB tak mohu doporučit taky posíláme jednotky tam Citovat
sharpers Odesláno 11. červen 2020 Autor Odesláno 11. červen 2020 Dostal jsem kontakt na tyhle http://www.javorsky.cz/ Citovat
Agrafik Odesláno 11. červen 2020 Odesláno 11. červen 2020 Tak se pak poděl o zkušenosti se servisem. sharpers ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.