Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: cabro1

tak \"slečna\" vám určitě nenapíše. zaprvé to neni slečna a za druhý moudřejší ustoupí... udivuje mě jak si umíte z dvou fotek udělat obrázek celýho auta když ste ho v životě neviděly. ty prahy byly prorezlý protože nějakej koumes navařil na originální prahy nějaký obludy z tenkýho plechu a nijak to neochránil před rzí. mě se taky nelíbyly takže šly hned odstříhat. pod nima sou celkem zdravý originální prahy který se ale stejně i s lemama a držákama ramen teď vyvařujou. když to dělá někdo kdo se tim živí a dělá to každej den už několik let tak to udělá kvalitně. jinak dveře chce Lin sama dát do hajzlu a udělat klasický s klikama kvůli našemu prckovy. a nemusí se do toho zrovna nacpat 100 000 aby to bylo kvalitně. ono když má člověk známý tak mu za protislužbu rádi vypomůžou. to je jenom informace pro ty rejpaly který asi nemaj žádný kamarády co by jim pomohly tak to všechno dávaj do značkovejch servisů kde za to vypláznou těžký prachy,přitom práce je ůplně stejná. brzdy sem dělal kompletně nový, jsou teda jenom od Ferodo ale i to je celkem slušná značka. podvozek příde na řadu hned po tom co se vrátí z vyvaření. motor až časem. až dorazí z vyvaření tak sem dám fotku ať máte zase do čeho rejpat když váš klub nemá na práci nic jinýho. no nic,i takový kluby jsou,bohužel...

No zajímavý, zajímavý. Podle toho co říkáš, tak sis koupil hodně drsnej vrak, ale snažíš se ho opravit, což je práce dost blbá, ale proč ne. Rozsah oprav je poněkud velký a je to poněkud drahá legrace, ale zase jak říkám tvoje věc.

Ze dvou fotek si člověk o autě skutečně neudělá kompletní obrázek, ale v romhle případě to bohatě stačilo, aby byla sranda a aby bylo jasné, že je to šílená past.

Ono jde totiž koupit třeba i 17 let starý auto, který se nemusí vařit a stojí pár korun. Dokonce nebude mít přiblble protaženou kapotu, nebo dveře, který se nedaj používat.

Taky nám tu LIN rozvinula teorii o tom co je tuning a co ne a jak tomu zavaří kliky....

Víš, možná to co říkáš dává smysl a možná z toho zpotvoru chceš opravdu udělat funkční auto a nakonec tě to nevyjde přes známé tak draho....auto můžeš prodat, nebo nechat sešrotovat, ale drzá arogantní, sprostá a všeznalá LIN se likviduje hůř. To ti teda chlapče nepřeju. Kdyby si dokázal normálne uvažovat, tak by ses za ní spíš omluvil, takhle tě můžu maximálně trochu chápat.

Poslechni radu DEBILA a hodně velkýho neznalce a vem si jí příště na vodítko.

Odesláno
:D jéé teď mi jeden člověk o vás něco řek a z toho mám véééééééééélkou radost, tak si vemte ty vaše seriovky a jeďte na sraz neznalců a divnejch lidí... :papa:papa:papa
Odesláno
Původně zaslal: Lin

:D jéé teď mi jeden člověk o vás něco řek a z toho mám véééééééééélkou radost, tak si vemte ty vaše seriovky a jeďte na sraz neznalců a divnejch lidí... :papa:papa:papa

Hmm - a cabro1 (nějakej tvůj zastánce, obdivovatel či přítel) napsal, že jsi moudrá a už jsem nenapíšeš:myslim:roll:D

Odesláno

si vem svarecku 200 kilo plechu a par kyblu tmelu a taky :papa:papa:D

2neon: treba to je ta a sama osoba:nevim.... i kdyz cabro1 mel mnohem kultivovanejsi projev:myslim

[upravil dne 6.6.2006 t3dsm]

Odesláno

Co to meleš nerozumo? Jeden člověk ti neco řekl... to musí být tedy opravdu zajímavá a tajná informace. Koukám, že agentura JPP jede na plno. Není to snad povahy nepříjemě biologicko logické? že bychom se teda nad sebou jako zamysleli, nebo tak něco.... Och my jsme ale divní lidé. Teď z toho neusnu LIN, prosím pomoc ným, abychom byli IN.

Odesláno

tak \"slečna\" vám určitě nenapíše. zaprvé to neni slečna a za druhý moudřejší ustoupí...

Jo jo, je to mladá paní! ;) No Radku, zkus se zaměřit na to, co ti tady Vector poradil (napsal to drsně, ale myslí to dobře).

Pro zajímavost - cabro1 a Lin na společné fotce: http://www.kabriolety.com/images/auta_clenu/219/219_na_srazu.JPG

Lin ve svatebním: http://www.kabriolety.com/images/auta_clenu/219/219_svatebni.jpg

Omlouvám se za OT, ale ono se tady stejně spíš kecá, než něco řeší, ne? :roll

Odesláno

podle ceho ty muzes posuzovat neznale lidi?? Podle toho jestli za sebou tahaj tunu kycovych plastu a kila kitu??:myslim

Odesláno

no pri dnesnich cenach starejch aut se jakakoliv rozsahlejsi oprava nevyplati ani se znamymi, co delaji za protisluzbu. proste proto, ze se da najit za podobny penize auto, kde neni potreba pulku vyhodit, prevarit nebo predelat. a starejch plechovek se spatne zbavuje, taky jsem jednu loni prodaval a cena za kterou sla byla dost smesna... no a az nam ke konci roku zavedou ekologickou dan, bude to jeste horsi.

ale to je jedno, tohle je proste tuning, s tim se neda nic delat ;)

Odesláno
Původně zaslal: t3dsm

si vem svarecku 200 kilo plechu a par kyblu tmelu a taky :papa:papa:D

2neon: treba to je ta a sama osoba:nevim.... i kdyz cabro1 mel mnohem kultivovanejsi projev:myslim

no podle spodnich fot mi uz doslo ze ani ten projev neni kultivovany-kdyz jste ho nevidely,mě se taky nelíbyly-kvuli našemu prckovy,co by jim pomohly:myslim sakra asi jsem v c.jazyce neco vynechal:D
Odesláno

tak \"slečna\" vám určitě nenapíše. zaprvé to neni slečna a za druhý moudřejší ustoupí... udivuje mě jak si umíte z dvou fotek udělat obrázek celýho auta když ste ho v životě neviděly. ty prahy byly prorezlý protože nějakej koumes navařil na originální prahy nějaký obludy z tenkýho plechu a nijak to neochránil před rzí. mě se taky nelíbyly takže šly hned odstříhat. pod nima sou celkem zdravý originální prahy který se ale stejně i s lemama a držákama ramen teď vyvařujou. když to dělá někdo kdo se tim živí a dělá to každej den už několik let tak to udělá kvalitně. jinak dveře chce Lin sama dát do hajzlu a udělat klasický s klikama kvůli našemu prckovy. a nemusí se do toho zrovna nacpat 100 000 aby to bylo kvalitně. ono když má člověk známý tak mu za protislužbu rádi vypomůžou. to je jenom informace pro ty rejpaly který asi nemaj žádný kamarády co by jim pomohly tak to všechno dávaj do značkovejch servisů kde za to vypláznou těžký prachy,přitom práce je ůplně stejná. brzdy sem dělal kompletně nový, jsou teda jenom od Ferodo ale i to je celkem slušná značka. podvozek příde na řadu hned po tom co se vrátí z vyvaření. motor až časem. až dorazí z vyvaření tak sem dám fotku ať máte zase do čeho rejpat když váš klub nemá na práci nic jinýho. no nic,i takový kluby jsou,bohužel...

Za tu slečnu se omlouvám, pod těma rukavicema nebyl vidět snubák:D:D:D

Odesláno

kultivovanejsi projev=cosi, cemu neni pro gramaticke chyby temer rozumet?:myslim:D:D

btw...myslim, ze vim, kdo je ten, kdo o nas Lin neco rekl a myslim, ze pametnici na nej radi zavzpominaji-nekteri mozna i se slzou v oku:D:D:D

Guest minimaxa
Odesláno
Původně zaslal: aka

kultivovanejsi projev=cosi, cemu neni pro gramaticke chyby temer rozumet?:myslim:D:D

btw...myslim, ze vim, kdo je ten, kdo o nas Lin neco rekl a myslim, ze pametnici na nej radi zavzpominaji-nekteri mozna i se slzou v oku:D:D:D

mno tááááák, nenapínej! kdo, kdo, kdo?:myslim:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: aka

Myslíš toho člověka, jak jsme podle něho měli všichni debilní názory...? Ten co tady cosi chtěl asi před půl rokem a hustě ostrej..?

Odesláno

no tak uz nas ( co tady jeste pred pul rokem nebyli ) nenapinejte a dejte aspon nejakej odkaz na nejaky tema s nim....at si muzeme udelat taky obrazek, plosíím plosíím smutně koukáám:(:(:D

[upravil dne 8.6.2006 t3dsm]

Odesláno

Hele Cabrio, objasni mi prosím jednu věc, postrádám totiž logiku u jedné věci. K tomu autu má mladá paní nějakej vztah, nebo je v něm nějaká srdeční záležitost nebo něco jiného? Mám dojem, že \"volegéesíček\" je v republice sedm prdelí na prodej, tak proč zrovna spravovat takovou \" mrdku \", která má všechno jinak, jen ne tak jak by mělo být. Například když někdo dal na auto hustolambodoors, tak podle mně ( promiň jsem jen blbej stavař s maturitou, kterej měl za život jen pár škodovek a 106 ) asi uřezal panty původních dveří a navařil panty na hustolambodoors, který teďka bude muset mladá paní tunerka uřezat a dodělat tam původní.taktéž ze zamračené kapoty udělat normální ( já to nechápů ). A zavařit kliky chce nebo nechce....? já se už v tom přestávám orientovat. Hlavně bych je kvůli tomu \" prckovy \" udělal hodně tuningový hustodveře, aby se v případě havárky ( protože jezdit rychle umí každej co dosáhne na pedály ) mohli hasiči do toho auta rychle dostat. Taky asi co nejtvrdší husto podvozek spolu s 17-kama nizkovoleprofiláčema a dunící pořádnej laufíř je to nejlepší, to se bude pohodlně jezdit.

Jéžiš, taky jsem chtěl mít čučavé auto za kterým se každej otočí, ale postupem času jsem situaci přehodnotil a než být zaškatulkovanej do skupinky těhle hustotuňáků ( viděl jsem to, co jezdí na srazy ), tak raděj budu jezdit na mopedu.

Odesláno

Nezbývá než se usmát nad tvým ubohým projevem :roll

Kdyby jsi nebyla tak tvrdohlavá, nebo snad líná číst příspěvky (a jestli jsi je přečetla tak asi nepochopila), tak se s tebou někteří lidi snažili mluvit ze začátku i civilizovaně, než si je začala urážet a machrovat tady na ně, co že je to ten tuning. A pak si na nás ještě pozveš manžela (podle toho co napsal předpokládám, že je to manžel). No aspoň má o krapet lepší projev a konečně nám řekl, co zamýšlíš z toho vraku udělat. Kdyby jsi to napsala ty že budeš dělat brzdy, podvozek a později motor a celkově auto uvedeš do uspokojivého stavu (a nepsala, že budeš zavařovat kliky a podobně), tak by jsem se tu jen pozastavili nad finanční stránkou takové opravy nebo úpravy, a že by se vyplatilo koupit kousek v lepším stavu. Ale určitě by jsme ti to ani nebrali, protože každý máme nějaký ten koníček co polyká naše finance.

Jenže ty máš místo toho projev náctileté slečny ze základní školy, pro kterou jsou všichni, kteří řikají něco jineho než se líbí jí, debilové, ubožáci atd...

Beru zpět své přání, aby si ještě napsala. Prosím, zapomeň, že existuje nějaký Peugeot club a ušetři nás tvých ubohých reakcí a výpadů.

[upravil dne 8/6/06 Devilstorm306]

Odesláno

:D:D:D:D

Najlepsi thread za poslednu dobu :D:D:D

Chalani ako Vitty a Vector a podobny... ja obdivujem vasu trpezlivost ako sa snazite tej \"slecne\" dohovorit :):)

Ze vas to vobec bavi :D

Uznajme jej, ze to \"auto\" je proste krasne a my ostatny sa na nejaky \"tuning\" zraz ala LamboKadett nemozeme ani len pozriet, lebo s nasimi seriovymi karami nas tam ani nepustia :D:D

A snad sa potom \"slecna\" ukludni :cool:

LIN & Cabro1: Ja sice niesom z Ciech takze sa na mnoho zrazoch asi neukazem, ale ostatny chalani vas urcite radi privitaju na niektorom PC zraze a porozpravaju sa svami face2face :)

Tuningu zdar :D:papa:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...