Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hej hola hekři!

Chci bezrátově připojit PC k routeru ZyXEL VMG1312... Mám tady staré kousky do PCI slotu (ASUS WL-138G V2 a TP-LINK TL-WN751N), ale předpokládám, že to bude pomalé.... Na CZC.CZ jsem našel takové ty "cvrčky" (dongle?) do USB.... Máte s něčím takovým někdo osobní zkušenost?

Odesláno

No já mám PC od routeru tak půl metru bez zdi.... Zatím jedu na kabel, ale chtěl bych z určitého důvodu bezdrát....

Odesláno

Tak jo, to ti bude fungovat. Jak jsem to koupil, zastrčil do USB a dál se o to nestarám. Pořád to funguje dobře.

Odesláno
před 40 minutami, Péťa napsal:

ale drát je drát

Já vím, ale chci to kvůlivá tiskárně.... Ona neumí tisknout z jednoho PC přes WiFi a z druhého po drátě.... Umí jedno, nebo druhé, nikoliv obé.... Nebo to neumím nastavit....

Odesláno (upraveno)

Návod má 1048 stran. To někdo v Canonu upadl na hlavu 😮

Na straně 43 píšou, že to musí jít. Je jedno, jestli Tvůj počítač je k "bezdrátovému směrovači" připojen bezdrátově nebo drátem. Důležité je, aby ta tiskárna byla připojena ke stejné síti, klidně bezdrátově.

Upraveno uživatelem Péťa
Odesláno

Základ je mít zařízení ze kterýho tiskneš připojeno ke stejný síťi jako je tiskárna.
Například z mobilu nic nevytiskneš, pokud jedeš na mobilní datat a wifi máš vypnuto.
Mám dvě síťovky a obě jsou kabelam do PC a z mobilu na nich běžně tisknu. Doma mám tři sítě, jednu xxx, druhou xxx5G a třetí xxxfree řekněme pro návštěvy.
Mobil se připojuje na tu xxx5G a když tisknu, musím se hodit na tu xxx.
Nemám žádnou zkušenost tisku z mobilního zařízení s Androidem, ale tipuju že to bude taky "blbuvzdorný".

Odesláno

Takže to neumím nastavit.... No zkusím to ještě nějak pořešit s drátem.... Jinak mám jen jednu síť a tisknout mohu ze tří noťasů.... Z mobilu u nás nikdo netiskne....

Odesláno (upraveno)

Tak nakonec jsem se ZN a povedlo se připojení kabelem.... Teda tu tiskárnu....

Upraveno uživatelem Hafity

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...