Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To ABIO: tohle patří spíš do srandiček, tady jsou spíše fotky které se nějkým spusobem povedli, ať už umělecky nebo zajímavým objektem.

Původně zaslal: oddie Jo, nosím ho za krkem :P EDIT: tady jsou další ;) [upravil dne 3/8/10 oddie]
takové ale podobne jsem střílel vzduchovkou na chate, nam ve sklepe ožíraly zásoby...:bacha

Seš hovado:bacha

[upravil dne 9/3/10 Radek Hurvajz]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Hurvajz: souhlasim s tebou a pripojuji se, ty kretene. Chapu, ze ti to zere barak, strilej si to, ale nedavej to sem - i tak je to ode me alibismus a nejradsi bych te....

Radku, nevis prosim co s tim bleskem? Fakt uz si nemuzu poradit :(

Oddie: moc krasne fotky, snad se take zlepsuju, envim zde to uvidite, zkusim sem dat link na facebook, kde mam fotky z olympus, kdyz se vam to nezobrazi, umistim to sem, mam to v 800 na 600.

Odesláno

pekny, Hurvajz vubec nereaguje, psal jsem mu, ze kdyz fotim s bleskem, tak mam strasne tmavy fotky, jako fakt az do cerna, a nechce se mi fotak vracet do tovarniho nastaveni, nevim totiz cim to je. Olympus E520

Odesláno

Já nevím, cos tam nastavoval předtím, podíval bych se na to, jak máš nastavenou expozici, víc ti neřeknu.

Už nějakou dobu se chystám, že dám nějaký výběr na stránky vyloženě o fotografování, tam mi to zkritizujou odshora až dolů, ale je to potřeba, když se člověk chce něco naučit. Ono i doma občas slyším poznámku, jak prasecky jsem udělal nějaký výřez, a ještě že archivuju orig. fotky :)

Odesláno

kritiku ti dam, ty kytky maji takovou \"vyblitou barvu\" otazkou je, jestli zachycujes realny stav :)

jinak jsem cely fotak zresetoval a vypada to, ze uz to foti v poradku. O expozici a tom dalsim muzem hodit rec na prazskem sraze, protoze to je vec, kterou jeste moc neovladam.

Meli jste pravdu s tim dokupovanim :) - uz jsem dokoupil brasnu, batoh, stativ, dalkove ovladani, bleskove difuzory, cekaji me jeste uv filtry, polarizacni filtry a umelecke filtry :-)

Odesláno

No jo, kytky byly focené po mrakem na nastavení na slunečný den, teď na to koukám do infa. Stane se :) Ono by ty barvy šlo upravit, ale to nedělám, jen ořez a max. lehké doostření, se zbytkem už jsem línej něco dělat. A na foťáku mám také nastavené přirozené barvy, tak obecně to bývá spíš vyblitější.

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

pekny, Hurvajz vubec nereaguje, psal jsem mu, ze kdyz fotim s bleskem, tak mam strasne tmavy fotky, jako fakt az do cerna, a nechce se mi fotak vracet do tovarniho nastaveni, nevim totiz cim to je. Olympus E520

Kam jsi mi psal??
Odesláno

SZ, ale nedorazila:-)

Oddie: taky fotim casto na prirozeno :-), proto jsem to asi poznal

Odesláno

jofo: mno nevim ted mame aktulane 3, ale mneli jsme jich i 20 dohromady... a je fakt ze samec v riji smrdi.. ale to ej vse.. jinak ty zvirata maji svuj pach stejne jako pes, nebo kocka... a jestli mam srovna toh onaseho rijneho samce s aspon jednim z tech 2 labradoru nebo irskym setrem po koupeli, tak ten pes zabiji, ta fretka je parfem...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...