Přejít na obsah

Ivona2

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 106

Profilové informace

  • Pohlaví
    Žena
  • Město
    Jablunkov
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Ivona2's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Zdravím, dnes jsem jela od rodičů s p206 1,4hdi a po celou dobu jízdy byla teplota max.cca na 80, občas mírně klesla na asi 75. Je to u Peugeotu normální teplota, nebo je špatný termostát? Na mém autě teplota po zahřátí stále drží 90.
  2. Ivona2

    Fotím, Fotíš, Fotíme

    Tak ještě čumák pro doplnění [upravil dne 22/3/10 Ivona2]
  3. Ivona2

    Fotím, Fotíš, Fotíme

    tady jedna fotečka, kdá mám letošní doufám poslední sníh. Foceno včera [upravil dne 20/3/10 Ivona2]
  4. Tak místo co jsem doporučovala už je na sezonu zadané, taky trochu uvažuji na blint, ale mám strach, že po noci za volantem nic nenajdu a dovolená začne zbytečnýma starostma a hledáním vhodného místa. [upravil dne 18/3/10 Ivona2]
  5. Já bych si dovolil se přidat. V Chorvatsku jsem byl asi 15x a nikdy to nebylo ideální podle toho co si představuji jako rodinou dovolenou. Když jsme tam jezdili na potápění tak mi to nevadilo bydlet dále od vody, ale sním o bydlení přímo u vody, aby člověk se nemusel ráno balit a odpoledne vrracet. Aby měl zázemí, nejlépe terasu porostlou vínem a od ní jeno zaběhnout do moře a zase zpět ke knížce nebo počítači. A protože cestovkám se nedá věřit, tak se ptám, víte někdo (a já vím že exisyují) o nějakém privátu, který by byl někde v dosahu auta a moře? Nejlépe vítám vlstní zkušenost. Jinak je mi to jedno kde, v Chorvatsku je krásně všude, čím víc na jih tím lépe. Pokod někdo víta tak napište prosím, nejlépe do SZ. Díky moc. Ahoj, pošli mi email a já ti pošlu pár fotek z místa kde jsme byli a loni, bylo to přesně jak píšeš, k vodě asi 20m terasa zarostlá hroznovým vínem, průzračná voda a otevřené moře. Prostě ráj na zemi, ale je to malá vesnička ideální pro klidnou rodinnou dovolenou. My byli moc spokojeni a letos pokud nic jiného nenajdeme, tak tam asi pojedeme zas. A byli jsme tam 4dospělí a 2 děti a platili jsme 50eu na noc, ale koncem června. V sezoně nevím. Hezky vybavené a hlavně klidné místo.
  6. ahoj, máte někdo tipy na ubytování pokud možno co nejblíž u vody a za rozumnou cenu. Byli jsme tam 4x (na 2 místech) a tetos by jsme chtěli zkusit něco nového a nějak nemůžu nic moc v nabídkach najít.
  7. Mě to taky odpadala, tak jsem po pár pokus to různě připevnit prostě ten kryt dala pryč a mám klid. Už ho tam nemám asi rok.
×
×
  • Vytvořit...