Harlley Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Jj tak to je on.Měl jich tam ale víc těch bombardérů.Nejlepčí bylo že se každej sehnul a on povídá .To nemá cenu čím víc se skloníte tím níž poletí Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Jj, sovičky, Sokola a další letající potvurky, byl super, na to že tam celej den asi 5x tu šou opakoval a já byl na ty poslední tak byl naprosto skvělej a i ti jeho opeřenci Citovat
Otan Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Kurňa, to je dřeva!!! To by pílečka Huzgvarnička zpívala a kotlík papal.:D:D Citovat
@re Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Původně zaslal: Otan Kurňa, to je dřeva!!! To by pílečka Huzgvarnička zpívala a kotlík papal.:D:D jó no, to dřevo má pomalu větší hodnotu, než to auto Citovat
OK406 Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Původně zaslal: Otan Kurňa, to je dřeva!!! To by pílečka Huzgvarnička zpívala a kotlík papal.:D:D :xvulZajdi si do lesa = na hájovnu a pokud jsou polomy (jako že ano), tak každý rozumí hajný ti povolí výsek za menší ,,poplatek\". Jsou to opravdu velmi krásné a zajímavé záběry aut ale hlavně zvířat a přírody.:potlesk [upravil dne 11/6/09 OK406] Citovat
Marlin Odesláno 13. červen 2009 Autor Odesláno 13. červen 2009 tak zase pokus o HDR, ted jsem na to sel od lesa Citovat
Garfield Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 A což otáčecí fotečku podle vertikální osy? ---na černém--- http://erez.show-360.cz/erez4/fsi4/fsi.swf?cfg=zakazky/promax_zl-prst_11 ---na bílém--- http://erez.show-360.cz/erez4/fsi4/fsi.swf?cfg=zakazky/promax_zl-prst_13 Citovat
AKCZ Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 Vcera sme s kamardem videli zajimavy ukaz.. nejdrive jsem si myslel ze spatne vidim ale kdyz me potvrdil ze vidi to same zkusil to fotnout a povedlo se.. jen si nejsem jistej vysvetlenim.. mam zatim jeden tip jak to asi mohlo vzniknout.. v realu to bylo jste o neco patrnejsi.. Foto zde PS: Foceno 14.6.09 kolem15:00 viz. exif Citovat
Guest Ludweek Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 Původně zaslal: AKCZ Vcera sme s kamardem videli zajimavy ukaz.. nejdrive jsem si myslel ze spatne vidim ale kdyz me potvrdil ze vidi to same zkusil to fotnout a povedlo se.. jen si nejsem jistej vysvetlenim.. mam zatim jeden tip jak to asi mohlo vzniknout.. v realu to bylo jste o neco patrnejsi.. Foto zde PS: Foceno 14.6.09 kolem15:00 viz. exif splodiny husty jako mrak a svitilo pres to slunicko...takze stin ne? Citovat
AKCZ Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 Původně zaslal: Ludweek splodiny husty jako mrak a svitilo pres to slunicko...takze stin ne? jj taky si myslim ze je to stin od tech par za letadlem.. zkrz ktere svitilo slunce a udelalo to tenhle zahadny stin \"pred\" letadlem.. ale trvalo to tak maximalne minutu az dve .. predpokladam ze slunce.. pary z letadla a my sme byli ve stejne urovni pohledu.. [upravil dne 15/6/09 AKCZ] Citovat
marko306 Odesláno 19. červen 2009 Odesláno 19. červen 2009 fontana v jazere na Seneckych jazerach Citovat
Ladis8 Odesláno 19. červen 2009 Odesláno 19. červen 2009 Senec?? Tam sem kdysi byl s rodičema stanovat může to bejt tak 4 roky spátky Citovat
marko306 Odesláno 20. červen 2009 Odesláno 20. červen 2009 ja som tam mal cil skolenie ADR. Ziadna dovolenka Citovat
peugeotkovic Odesláno 20. červen 2009 Odesláno 20. červen 2009 můj nový miláček.. ten se vůbec s nějakými plechy srovnávat nedá Jela jsem si pro něj až do Zlína do útulku a nelituji ani trošičku:)Tak oddanou a citlivou dušičku jsem právě potřebovala a ona mně.. Tímto vám ji představuji-moji Emičku:aut:) Citovat
Guest Ludweek Odesláno 21. červen 2009 Odesláno 21. červen 2009 nechci zakladat nove tema tak to davam sem. mel jsem velmi prijemne setkani s \"Peugeotem\" Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.