Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jj tak to je on.Měl jich tam ale víc těch bombardérů.Nejlepčí bylo že se každej sehnul a on povídá .To nemá cenu čím víc se skloníte tím níž poletí:D

post-0-14109607335331_thumb.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Otan

Kurňa, to je dřeva!!! To by pílečka Huzgvarnička zpívala a kotlík papal.:D:D:D

jó no, to dřevo má pomalu větší hodnotu, než to auto :D

Odesláno
Původně zaslal: Otan

Kurňa, to je dřeva!!! To by pílečka Huzgvarnička zpívala a kotlík papal.:D:D:D

:xvulZajdi si do lesa = na hájovnu a pokud jsou polomy (jako že ano), tak každý rozumí hajný ti povolí výsek za menší ,,poplatek\".;)

Jsou to opravdu velmi krásné a zajímavé záběry aut ale hlavně zvířat a přírody.:super:potlesk

[upravil dne 11/6/09 OK406]

Odesláno

Vcera sme s kamardem videli zajimavy ukaz.. nejdrive jsem si myslel ze spatne vidim ale kdyz me potvrdil ze vidi to same zkusil to fotnout a povedlo se.. jen si nejsem jistej vysvetlenim.. mam zatim jeden tip jak to asi mohlo vzniknout.. v realu to bylo jste o neco patrnejsi..

Foto zde

PS: Foceno 14.6.09 kolem15:00 viz. exif

Odesláno
Původně zaslal: AKCZ

Vcera sme s kamardem videli zajimavy ukaz.. nejdrive jsem si myslel ze spatne vidim ale kdyz me potvrdil ze vidi to same zkusil to fotnout a povedlo se.. jen si nejsem jistej vysvetlenim.. mam zatim jeden tip jak to asi mohlo vzniknout.. v realu to bylo jste o neco patrnejsi..

Foto zde

PS: Foceno 14.6.09 kolem15:00 viz. exif

splodiny husty jako mrak a svitilo pres to slunicko...takze stin ne? :)

Odesláno
Původně zaslal: Ludweek

splodiny husty jako mrak a svitilo pres to slunicko...takze stin ne? :)

jj taky si myslim ze je to stin od tech par za letadlem.. zkrz ktere svitilo slunce a udelalo to tenhle zahadny stin \"pred\" letadlem.. ale trvalo to tak maximalne minutu az dve .. predpokladam ze slunce.. pary z letadla a my sme byli ve stejne urovni pohledu..

[upravil dne 15/6/09 AKCZ]

Odesláno

můj nový miláček..:) ten se vůbec s nějakými plechy srovnávat nedá:):aut:) Jela jsem si pro něj až do Zlína do útulku a nelituji ani trošičku:)Tak oddanou a citlivou dušičku jsem právě potřebovala a ona mně.. Tímto vám ji představuji-moji Emičku:aut:):papa

post-0-14109607721881_thumb.jpg

Odesláno

nechci zakladat nove tema tak to davam sem. mel jsem velmi prijemne setkani s \"Peugeotem\" :D

post-0-14109607727488_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...