Zhonza Odesláno 24. duben 2020 Autor Odesláno 24. duben 2020 Chci se zeptat. Co by mohlo delat to ze auto netahne. Sani vyčištění. Vaha vzduchu vyčištěná. Vymena filtru a oleje pravidelně. Vymena egr. Elektronsgnetickeho ventilu. Spojky. Vymenen jeden vszrik a ostatni vycisteny. Vymenena ridici jednotka. U turba vymeneno cidlo a hadice. Dekuji za odpovědi. Citovat
ozzy56 Odesláno 24. duben 2020 Odesláno 24. duben 2020 ahoj, pochybuju, že se na tento dotaz dá odpovědět tak, abys byl spokojený--nejrozumnější bude sehnat někoho s diagnostikou, ale co tomu rozumí, nee Lojzu z restaurace Na růžku, nebo servis na francouze..., poradit takhle přes net je v tvém případě nemožné Citovat
Zhonza Odesláno 24. duben 2020 Autor Odesláno 24. duben 2020 V utery jedu do servisu ve vrchlabi. Tak jsem zvědavý co to bude. Citovat
Zhonza Odesláno 24. duben 2020 Autor Odesláno 24. duben 2020 Tak jsem možná zjistil jak sr to stane ze auto nekdy netahne. Kdyz zamknu auto klickem a pak ho otevru klickem tak auto jede jak ma. Ale kdyz auto zamknu klickem a oak odemknu dálkovým a otevru dvere tak zacne auto houkat. A pak auto po dalsim nastartování netahne. Citovat
Zhonza Odesláno 25. duben 2020 Autor Odesláno 25. duben 2020 Tak stim klickem to neni. To byla nahoda. Vzdy auro tak jednou do zydne jede jak ma s pak zasejako by se dusilo a jelo v nouzaku ale jen do kopce. A kednou tam neco klepe v motoru a pak zas ne. Uvidim co mi nato to reknou v úterý ve vrchlabi. Citovat
Zhonza Odesláno 27. duben 2020 Autor Odesláno 27. duben 2020 Tak jsem zjistil, ze kdyz jsem jel v koloně do kopce na dvojku a trijku pri otackach 2500 tak neco pisklo a hned nadkocilo turbo a auto tahlo a nic nemlatilo.po vypnuti a nastarovani uz auto jelo jak ma. Muze to byt remenici? Ja aby me v servise mejak neoskubali. Citovat
Zhonza Odesláno 28. duben 2020 Autor Odesláno 28. duben 2020 Tak sem byl v servise a bylo to hadickou. Byla nekde prdla. Citovat
Zhonza Odesláno 30. duben 2020 Autor Odesláno 30. duben 2020 Po dvou dnech při pridani plynu kfyz se zapne turbo tak něco syčí a huci.v utery pojedu zas do servisu. Nevite cim by to mohlo byt. Myslite ze zas hadickou. Citovat
Zhonza Odesláno 30. duben 2020 Autor Odesláno 30. duben 2020 Jako ze někde uchazi vzduch. Nebo životnost turba. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.