Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Chci se zeptat. Co by mohlo delat to ze auto netahne. Sani vyčištění. Vaha vzduchu vyčištěná. Vymena filtru a oleje pravidelně. Vymena egr. Elektronsgnetickeho ventilu. Spojky. Vymenen jeden vszrik a ostatni vycisteny. Vymenena ridici jednotka. U turba vymeneno cidlo a hadice. Dekuji za odpovědi.

Odesláno

ahoj, pochybuju, že se na tento dotaz dá odpovědět tak, abys byl spokojený--nejrozumnější bude sehnat někoho s diagnostikou, ale co tomu rozumí, nee Lojzu z restaurace Na růžku, nebo servis na francouze..., poradit takhle přes net je v tvém případě nemožné :myslim

Odesláno

Tak jsem možná zjistil jak sr to stane ze auto nekdy netahne. Kdyz zamknu auto klickem a pak ho otevru klickem tak auto jede jak ma. Ale kdyz auto zamknu klickem a oak odemknu dálkovým a otevru dvere tak zacne auto houkat. A pak auto po dalsim nastartování netahne.

Odesláno

Tak stim klickem to neni. To byla nahoda. Vzdy auro tak jednou do zydne jede jak ma s pak zasejako by se dusilo a jelo v nouzaku ale jen do kopce. A kednou tam neco klepe v motoru a pak zas ne. Uvidim co mi nato to reknou v úterý ve vrchlabi.

Odesláno

Tak jsem zjistil, ze kdyz jsem jel v koloně do kopce na dvojku a trijku pri otackach 2500 tak neco pisklo a hned nadkocilo turbo a auto tahlo a nic nemlatilo.po vypnuti a nastarovani uz auto jelo jak ma. Muze to byt remenici? Ja aby me v servise mejak neoskubali.

Odesláno

Po dvou dnech při pridani plynu kfyz se zapne turbo tak něco syčí a huci.v utery pojedu zas do servisu. Nevite cim by to mohlo byt. Myslite ze zas hadickou.

• Radek Hurvajz changed the title to Fap auto netahne a v motoru neco klepe.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...