kwe Odesláno 15. březen 2006 Odesláno 15. březen 2006 Zdravím, byl jsem včera na STK a tamnímu technikovi se nelíbilo, že nemám zadní zástěrky. Nakonec mi to sice dal, ale těch řečí kolem. Všimnul jsem si ale, že jenom vyjímečně mají 406 zadní zástěrky a tak bych se rád zeptal, jestli tam musí být, nebo ne. A případně o co se opřít, kdyby je třeba nějaký policajt po mně požadoval. Díky [upravil dne 15.3.06 kwe] Citovat
pedros123 Odesláno 16. březen 2006 Odesláno 16. březen 2006 Nekde sem slysel,ze pokud jde ten plast(nebo proste nejaka kryci cast) za kolem pod osu kola nebo zaroven,tak zasterky nemusi byt,ale nevim jestli se o to da oprit,jestli to neni jen nejakej blud taky nemam zasterky a ani na 309ce sem je nemel,proste jeste sem nemel problemy s policajtama,akorat pokazdy kdyz me zastavili tak sem platil za rychlost:roll Citovat
lampa Odesláno 16. březen 2006 Odesláno 16. březen 2006 ja mam v technicaku napsano, ze nemam zadni lapace necistot, coz jsou zasterky (aspon doufam), a pri jak technicke, tak pri evidencce nebyl problem, priste bych zkusil bud jinou stk nebo jineho technika kdyz te chytne policajt, tak mu muzes tvrdit ze to mas napsano ve velkem technicaku, sice muzou se podivat do pocitace, ale pochybuji Citovat
Fx Odesláno 16. březen 2006 Odesláno 16. březen 2006 Auta, ktera zasterky nemela z vyroby, je mit nemusi:papa Citovat
Petr 406 red Odesláno 16. březen 2006 Odesláno 16. březen 2006 Nové auta je mít nemusí. Jelikož teď už to je u nás povolené bez zastěrek. Ale asi tak 5let staré auto nebo díl by je mělo správně mít protože v té době byly poviné. Alespoň takhle mi to bylo řečeno. Citovat
Ferry Odesláno 16. březen 2006 Odesláno 16. březen 2006 kazdopadne vsechy auta bez zasterek me pekne s..rou , sice samozrejme nepochytaji vsechno, ale aspon vetsi cast te vody, kaminku a bordelu jo, nevim co je to za problem dat si tam ten kus gumy Citovat
Petr 406 red Odesláno 16. březen 2006 Odesláno 16. březen 2006 Původně zaslal: Ferry kazdopadne vsechy auta bez zasterek me pekne s..rou , sice samozrejme nepochytaji vsechno, ale aspon vetsi cast te vody, kaminku a bordelu jo, nevim co je to za problem dat si tam ten kus gumy Ty je tam máš?? Citovat
Ferry Odesláno 16. březen 2006 Odesláno 16. březen 2006 Původně zaslal: Petr 406 red Původně zaslal: Ferry kazdopadne vsechy auta bez zasterek me pekne s..rou , sice samozrejme nepochytaji vsechno, ale aspon vetsi cast te vody, kaminku a bordelu jo, nevim co je to za problem dat si tam ten kus gumy Ty je tam máš?? ano samozrejme mam zasterky a mel jsem je i na 405tce i na lade 1500 ( tam dokonce i vepredu ) neni to moc videt ale muzes se presvedcit [upravil dne 16/3/06 Ferry] Citovat
Petr 406 red Odesláno 16. březen 2006 Odesláno 16. březen 2006 Ferry jj vidím je To jsou origo peugeot že?? Ty jsou dost drahy Citovat
Ferry Odesláno 16. březen 2006 Odesláno 16. březen 2006 nejsou to origo, tyhle jsou delsi a jsou to vhodne zvolene univerzaly z takove mekke gumy, ktere se krasne prizpusobily tvaru narazniku a dobre drzi, staly asi 300, uz presne nevim, daval jsem je tam hned po koupi v roce 2001 [upravil dne 16/3/06 Ferry] Citovat
Fx Odesláno 16. březen 2006 Odesláno 16. březen 2006 Ja je tam nemam a je fakt, ze kdyz jedu v desti cca 150 km/h po dalnici, tak je za mnou docela husty mracno Citovat
Ferry Odesláno 16. březen 2006 Odesláno 16. březen 2006 no ja nikomu rozhodne tesne za prdeli nejezdim, davam si slusny odstup od te doby co jsem takhle v kolone brzdil i ocima a uz skoro otviral dvere abych mohl brzdit i nohou ( a to bylo za slunneho dne za sucha ), ale na te dalnici a nebo i silnicich kde se jede rychleji to lita opravdu daleko a hlavne jde o situace, kdy se pred tebe nekdo zaradi ve vzdalenosti 10m a vsechno ti to napere na predni sklo a muzes jezdit s odstupem treba kilometr Proste u zasterek si myslim ze to je o slusnosti a ohleduplnosti k ostatnim, urcite se nekdo ozve ze prece v nemecku a na zapade taky zasterky nevozi a blablabla, ale ja si myslim ze mi ( a urcite ani nikomu jinymu ) to nic neudela kdyz na tom aute budou Citovat
zaxon Odesláno 16. březen 2006 Odesláno 16. březen 2006 Ja mám zástěrky i ve předu,nemám tím pádem celozimní prosolenou sněhovou ochranu prahů,ale zase s něma často zavadím když přejíždím nějaké nerovnosti.Jinak jsem toho názoru co Ferry,že je slušnosti ty zástěrky tam mít.Ti co mají spoilery až na zem je tam samozřejmě už nedají. Citovat
Tornado Odesláno 16. březen 2006 Odesláno 16. březen 2006 Zadni zasterky nemam,ale tak trochu shanim. Dival jsem na ty univerzalni co maji v Hypernove a tak, ale nevim jestli tam pasujou. Zkousel to nekdo? To Ferry: Jakej je prosim te rozmer te zasterky - hlavne tedy jak je ta zasterka dlouha od auta (v nejnizsim miste,kde je prichycena) ke konci te zasterky? Abych pak neskrkal o zem... Diky Citovat
lampa Odesláno 17. březen 2006 Odesláno 17. březen 2006 zasterky nemam, ve velkem TP mam nepsano, ze je tam nemam, tak to je tam mam dodelat vrtat diry do narazniku a potom u STK me poslou do haje ze je tam mam ale mit je nemam ? proste kdyz tam nejsou od vyroby, tak nejsou, hold mate smulu, stezujte si na peugeotu (i kdyz asi budou tvrdit, ze naraznik je ucinny lapac) ale http://www.mdcr.cz/cs/Legislativa/Legislativa_CR_silnicni/100_2003_Sb.htm sekce 14 Citovat
Ferry Odesláno 21. březen 2006 Odesláno 21. březen 2006 Původně zaslal: Tornado Zadni zasterky nemam,ale tak trochu shanim. Dival jsem na ty univerzalni co maji v Hypernove a tak, ale nevim jestli tam pasujou. Zkousel to nekdo? To Ferry: Jakej je prosim te rozmer te zasterky - hlavne tedy jak je ta zasterka dlouha od auta (v nejnizsim miste,kde je prichycena) ke konci te zasterky? Abych pak neskrkal o zem... Diky tak tady jsou fotky a rozmery mych zasterek, to jaka je mezera mezi zemi a zasterkou jsem zapomel zmerit, tak to kdyztak doplnim, ale od konce narazniku je ta zasterka cca 9cm Citovat
Tornado Odesláno 21. březen 2006 Odesláno 21. březen 2006 Ferry, diky za obrazky. Zkusil jsem koupit ty zasterky z Hypernovy (pouhych 129kc) a vypada to, ze po mensich upravach by mohly i pasovat (za original zasterky z Peugeotu chteji 980kc za par. ) Dopredu ale pasovat nebudou (ty z Hypernovy). Dival jsem se na fotky tvyho auta a ty zasterky ve predu nemas, ze? Jak ty zasterky soupnu na auto, tak sem hodim fotky. [upravil dne 21.3.06 Tornado] Citovat
Guest Masinka Odesláno 21. březen 2006 Odesláno 21. březen 2006 Ja se priznam ze na 406 zasterky taky nemam (na 405 jsem je mel, dokonce 4x :-), nicmene me mozna omlouva to, ze kombik ma dlouhou prdel a rozstrikovej uhel bude pravdepodobne shodnej s tim, co ma sedan se zasterkami, ale to muzeme promerit na dzbane, at tady neplacam nesmysly :-) Citovat
Ferry Odesláno 21. březen 2006 Odesláno 21. březen 2006 Původně zaslal: Tornado Ferry, diky za obrazky. Zkusil jsem koupit ty zasterky z Hypernovy (pouhych 129kc) a vypada to, ze po mensich upravach by mohly i pasovat (za original zasterky z Peugeotu chteji 980kc za par. ) Dopredu ale pasovat nebudou (ty z Hypernovy). Dival jsem se na fotky tvyho auta a ty zasterky ve predu nemas, ze? Jak ty zasterky soupnu na auto, tak sem hodim fotky. [upravil dne 21.3.06 Tornado] nene na predku zasterky nemam Citovat
Ferry Odesláno 21. březen 2006 Odesláno 21. březen 2006 Původně zaslal: Masinka Ja se priznam ze na 406 zasterky taky nemam (na 405 jsem je mel, dokonce 4x :-), nicmene me mozna omlouva to, ze kombik ma dlouhou prdel a rozstrikovej uhel bude pravdepodobne shodnej s tim, co ma sedan se zasterkami, ale to muzeme promerit na dzbane, at tady neplacam nesmysly :-) hehe, tak to by byla zajimava disciplina - vyhraje ten, kdo bude nejmene rozstrikavat necistoty za autem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.