Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Před chvilkou jsem objednal zadní podběhy na obě strany,jsem zvědavej jak jim to bude dlouho trvat než to přijde

m.automobilovedily24.

thumb (2).jpeg

thumb (1).jpeg

Upraveno uživatelem vendelinek
Guest Petr 3008
Odesláno

Budeš dělat pod ty podběhy nějaký nástřik, nátěr ?  Určitě by to stálo za úvahu.

Odesláno (upraveno)

Budu to dávat k Rackovi do servisu,a vnitřky vystrikam až v létě s dutinama,i když už jsou tydle auta pozinkovaný ,vnitřky trochu šplíchnu 

Teď jako první bude priorita  ty čidla,ty budou dělat ve čtvrtek a pak se s nima domluvím jak dál

Upraveno uživatelem vendelinek
Odesláno

Teď čekám až přijdou ty podběhy,nechám hned vyměnit olej a asi jim rovnou vezmu kola na.prehozeni,bylo by to všechno najednou,třebas se to stihne do dubna

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tady u nás v ordeli😀 stejně nikdo nejezdí z týhle skupiny a mě pozná skoro každej 😂 ,takovýhle pěkný auto tady v Humpolci nikdo nemá a to myslím vážně 👍😉

Tady ho máte celý no🙂

IMG_20210322_101404.jpg

Odesláno

No a teď už jen čekám na 7 duben,to už se budou dávat podběhy a přehazovat rovnou kola , výměna oleje a filtrů a mělo by  být snad na tendle rok hotovo

• O 1 měsíc později...
  • O 3 měsíce později...
Odesláno

Včera prdla jedna žárovka a nebylo zrovna hezky,tak jsem dneska prolez auto křížem krážem, náhradní žárovky jsem nenašel,musel jsem do servisu k Rackovi a hned mi ji museli vyměnit protože jsem se k žárovce nemohl dostat aniž bych něco neutrhl bo je tam všechno přikrytý gumovrejma krytkama.Ale zato jsem našel poklad 😀,v takovým malym kufru je dvojitý dno a pod nim je rezerva 😀,a já myslel,že todle mrňavý auto rezervu nemá 😀

IMG20210806091647.jpg

Odesláno

No a co jsem se tak dozvěděl tak všechny citiga ho nemají a shánějí aby ho měly,no,jsem docela rád že to mám,už jsem měl taky úmysly že ho začnu shánět, mám po starostech 🙂

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...