Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Pája Rybišár

No kluci,dekuju vsem za rady a zkušenosti:super,zase jsem o něco chytřejší:DJa si v ty STK nemohl moc vyskakovat,protože nam nefungovala ručka na pravý kolo,takže jsem se uklidnil,nejhorší by bylo že by dali do techničaku že vozidlo je nezpůsobile a tam byli takový blbci že by jsme to museli odtáhnout!:grrBlbí bylo to že jsem tam byl já a mamča,takže aby si otvíral pusu(16let) na 40-ti letýho chlapa,že to nemá pravo sundat,to by asi nedopadlo dobře?!

:P:papa

Počkat, tobě je 16? :myslim

Jinak si myslím že i kdyby ti vzaly ze značky kolečka a prohlásili že je auto nezpůsobilý, můžeš klidně odjet ne? Teda klidně pokud tě po cestě nevezmou policajti... a pak máš tuším měsíc na to to opravit...

Beztak jsi už to clonítko měl trochu vybledlý a nový bude vypadat líp :papa

Odesláno

ono neni nezpusobilý jako nezpusobilý pokud ti napíšou závadu jako nebezpečnou provozu tak odjet nesmíš.Se závažnou snad ješte smíš a pak máš ten měsíc na opravu.

Odesláno

ono neni nezpusobilý jako nezpusobilý pokud ti napíšou závadu jako nebezpečnou provozu tak odjet nesmíš.Se závažnou snad ješte smíš a pak máš ten měsíc na opravu.

oni to právě chtěli napsat do vážnejch zavad tedy že by jsme nemohli odjet ale museli to odtáhnout!:grrA jenže měsís nejezdit kvůli ruční brzdě?To je v prd:grr...
Odesláno

no pokud vim,tak jsou A zavady a ty musis odstranit do dalsi stk,B zavady ty musej odstranit do 1-2 mesicu(dostanes znamku jen na tu urcitou dobu) a prijet znova a C zavady a to ti neda znamku,tudiz nesmis na silnici a ze zakona to musis odtahnout!!!

Odesláno

Hej, lidi - odkdy mají STK právo bránit ti v odjezdu, případně odebírat SPZ nebo staré známky? Není to policie.

Pokud ti ještě platí stará technická (a to většinou platí, málokdo jde na STK s propadlou), tak v případě závady C ti prostě do techničáku nic nenapíšou a nové známky ti na SPZ nevylepí a dostaneš jen protokol.

Mně se to stalo na STK na Kutnohorské - maník zhasl, vzal baterku a posvítil na zadní odrazky mého auta. Pak prohlásil, že odrazky málo odrážejí a tudíž je auto nezpůsobilé provozu, závada C. Dokonce mi to vítězně ukazoval v tom jejich manuálu, kde stálo, že jakákoli závada na osvětlení vozidla je závadou C. Tak jsem odjel, jen jsem za své peníze držel v ruce protokol se závadou C. Ten jsem doma hodil do koše a na druhý den jsem se objednal na STK do Motola. Tam jsem bez problémů prošel. Jen to stálo peníze navíc, protože jsem opět platil plnou cenu STK (zatímco opakovaná na Kutnohorské by byla levnější). Ale nemusel jsem měnit odrazky, takže jsem na tom neprodělal.

Odesláno

Hadra:...to nebrzdí to kolo, na kterym jsi sundával buben palicí a autogenem?

nene to bylo u GR-tam byly bubny a teď tam jsou kotouče!:super Na STK jsme byli s GRičkem a tam jsou kotouče.:mrk

PS:a ten buben jak jsem mu malinko pomohl nahřátím je OK akorát rezatej jako.....:grr

• O 5 let později...
Odesláno

jak je to teda s tím clonítkem? Co když ho udělám široké 10cm z folie co je na zatmaveni okynek? třeba s propustností světla 20% ? To by šlo ne? nemyslíte

cituji ze mdčr

\" Další plocha čelního skla, která není zornou plochou řidiče, je horní část plochy čelního skla se sníženou propustností (horní ztemňovací pás). Tyto plochy čelního skla jsou uvedeny jako příklady, kdy celá plocha čelního skla není zorným polem řidiče \"

( http://www.mdcr.cz/cs/Silnicni_doprava/Dovoz_registrace_a_schvalovani_vozidel/Schvalovani_vozidel/Stanovisko_ke_GPS )

Odesláno

jak je to teda s tím clonítkem? Co když ho udělám široké 10cm z folie co je na zatmaveni okynek? třeba s propustností světla 20% ? To by šlo ne? nemyslíte

cituji ze mdčr

\" Další plocha čelního skla, která není zornou plochou řidiče, je horní část plochy čelního skla se sníženou propustností (horní ztemňovací pás). Tyto plochy čelního skla jsou uvedeny jako příklady, kdy celá plocha čelního skla není zorným polem řidiče \"

( http://www.mdcr.cz/cs/Silnicni_doprava/Dovoz_registrace_a_schvalovani_vozidel/Schvalovani_vozidel/Stanovisko_ke_GPS )

Odesláno

a ještě tophle od mdčr: \"U čelního skla vozidla jsou jakékoli úpravy ovlivňující propustnost světla nepřípustné

(mimo pruhů proti oslnění sluncem, dálničních známek atp.), \"

Guest Scratch
Odesláno

samolepky o prohlidce STK a emisi mi chodi postou :D

k takoveto organizaci se nesmim ani priblizit :D

minule me buzerovali na evidencce s jinym rozmerem kol :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...