AppleS Odesláno 27. leden 2020 Odesláno 27. leden 2020 Dobrý den, měl bych pár dotazu ohledně klice do zapalování.. Od předchozího majitele jsem dostal jeden klíč( vybrakovaná elektronika na DO, jenom cip na immo) a druhý, jenom tu planžetu. Chtel bych rozchodit i druhy klic. Co jsem četl tady na foru, tak by udajne melo jit klonovani toho malinkeho cipu. Chci se zeptat, jestli se to pak nejak musi jeste parovat se spinaci skrinkou v aute nebo ridici jednotkou... ? Dnes na me pani v jednom krame, ze pry musim prijet i s autem. Me se to ale nezda, kdyz naklonuji ten cip, tak bude prece stejny, ne ? Nic by se nemelo parovat ? Radsi se na to chci zde zeptat.. Děkuji za odpoved Citovat
ChouLu Odesláno 28. leden 2020 Odesláno 28. leden 2020 Nejlepší řešení je nový klíč napárovat přes origo diagnostiku Zároveň se tím odmaže i starý klíč co jsi ztratil nebo nedostal k autu Ve spínačce se páruje pouze dálka Citovat
inoxing Odesláno 28. leden 2020 Odesláno 28. leden 2020 Někde umí klonovat klíč, pak nepotřebuješ nic kódovat v autě. Naklonojou ten jeden co máš, třeba 10x. Jinak se musí postupovat jak píše kolega. Citovat
Lukas.407 Odesláno 29. leden 2020 Odesláno 29. leden 2020 vetsinou co jsem slysel tak po clonovani jim na klonu nechodi dalka. naklonujou jen IMO a dalku ne... Nevim jestli je to pravidlo, nebo jen nejaky nicemove... Citovat
inoxing Odesláno 29. leden 2020 Odesláno 29. leden 2020 (upraveno) Je možný, že dálka nepůjde načíst na dva klíče se stejným immobilizérem. To už si musí vyzkoušet sám, jakou cestou půjde. Normální cestou se klíče musí nakódovat přes diag, s pin kódem (sdělí např. v Peugeotu nebo jsou i další metody, dražší). Musí být nový klíče, nejdou použít starý z jinýho auta. Dá se použít původní klíč k autu, ale jestli i ten je KO, tak oba klíče nový. Dálka se pak dá spárovat bez diag postupem z návodu; i tady na fórum je to popsaný mnohokrát, stáčí hledat. Nicméně se přispůsobuje dálka při načítání klíčů a diag vypíše nakonec postup i k načtení dálky. Upraveno 29. leden 2020 uživatelem inoxing Citovat
Lukas.407 Odesláno 29. leden 2020 Odesláno 29. leden 2020 (upraveno) Ta dalka se bez dia da sparovat s novym klicem? Ja myslel ze dalku musis mit nahranou pres dia a sparovat pres spinacku jde pouze klic, ktery je naparovany pres dia... Treba po vymene baterie. Myslim ze prave kdyz jen naklonujes CHIP imo do noveho klice, tak nastartujes, ale tu danou elektroniku klice, pres spinacku nesparujes s dalkacem... Takto mi to bylo vysvetleno. IMO i dalka se paruji pres dia, pres spinacku se paruje jiz nahrany klic(napriklad po vymene baterie)... S timto ziju, takto mi to bylo receno... Upraveno 29. leden 2020 uživatelem Lukas.407 Citovat
inoxing Odesláno 29. leden 2020 Odesláno 29. leden 2020 Dálka se páruje bez diag. Imo se musí napárovat přes diag (potřeba PIN). Citovat
Guest Pety Odesláno 30. leden 2020 Odesláno 30. leden 2020 Párování dálky je popsané v manuálu, manuály jsou na http://public.servicebox.peugeot.com/APddb/ i v češtině. Citovat
307rg Odesláno 30. leden 2020 Odesláno 30. leden 2020 Ono asi nie je jedno, či ten nový kľúč je originál z peugeotu, alebo čínska náhrada, pokiaľ ide o postup oživenia. Takže asi aj preto tie rôzne postupy. Nemám s tým veľa skúsennosti, ale tiež sa na to chystám keď na to zvýši čas. Citovat
ChouLu Odesláno 30. leden 2020 Odesláno 30. leden 2020 postup je všude stejný jenom u některých čínských se musí něco přenastavit v BSI... Immo = načíst přes origo diag.. je potřeba důvěryhodný kód. Dálka = nejprve je nutné načíst immo, pak se dálka načítá ve spínačce. Obecný postup je minutu nepůsobit na žádné tlačítko dálky, poté klíč do zapalování do do druhé polohy a do 5 vteřin zmačknout zamykací tlačítko a držet 10 vteřin, poté pustit a vypnout zapalování... pak minutu počkat a zkusit.. pokud se nepovede, tak znovu, ale mělo by fungovat A samozřejmě pokud bude kopie čipu immo, tak nelze obě dálky napárovat, protože každá dálka se synchronizuje k čipu immo v BSI 307rg ohodnotil 1 Citovat
307rg Odesláno 30. leden 2020 Odesláno 30. leden 2020 Dôveryhodný kód, je predpokladám PIN kód do BSI. Či? Citovat
Esperkac Odesláno 16. listopad 2023 Odesláno 16. listopad 2023 Ak sa to tu už riešilo prosím link. Momentálne mám 1 origo kľúč takú kočku, všetko funguje. Chcel by som ale 2 funkčné kľúče čínske vyskakovacky. Kôli vzhladu. Z čítania som pochopil ze potrebujem PIN. Ten nemám takže návšteva Peugeotu Ďalej Diagnostiku. Tu mam klona. Bude stačiť? Ďalej teda 2 kľúče. Čiže elektroniku z originálu môžem prehodiť do novej krabičky a teoreticky by ten kľúč mal fungovať rovnako? Ale keďže chcem 2. Tak potrebujem ešte 1 komplet nový čínsky kľúč čiže krabičku aj s elektronikou a potom postup. Nevyznám sa moc ale chcem aby to boli 2 plnohodnotné kľúče. Niekto to hovorí klonovanie kľúča. A zdá sa mi ze potom nefunguje DO lebo akoby existoval vlastne iba 1 kľúč. Ale ja chcem aby auto vedelo že ma 2 kľúče. Citovat
longo213 Odesláno 21. listopad 2023 Odesláno 21. listopad 2023 V 16. 11. 2023 at 10:16, Esperkac napsal: Ďalej teda 2 kľúče. Čiže elektroniku z originálu môžem prehodiť do novej krabičky a teoreticky by ten kľúč mal fungovať rovnako? Prehadzoval som elektroniku do novej krabicky dvakrat, aj s klucom, normalne fungoval. O aky model/kluc ide? Citovat
Esperkac Odesláno 27. listopad 2023 Odesláno 27. listopad 2023 No tak update. Kód som nejaký nasiel v papieroch 4 miestny. A nemám jeden kľúč ale dva. 1 ma diaľkové a druhy nemá. S obomi sa dá naštartovať. Čiže by som si asi ponechal ten bez diaľkového doma v sufliku keby niečo. Originál starý v sufliku s diaľkovým keby niečo a 1 nový komplet krabičku aj elektroniku co by som používal. Neviem aký typ myslíš. Aký je v tom rozdiel? Iba v baterka? Citovat
pituka Odesláno 17. prosinec 2023 Odesláno 17. prosinec 2023 Otázka, ak sa mi podarí spárovať DO, všetko funguje, ale keď nechám zamknuté auto 1-2hod. tak potom už zase nereaguje... Nemá pamäť v aute nejakú založenú batériu? Lebo tak sa mi to javí, že keď sa vypne elektronika v aute, tak sa ta pamäť vymaže... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.