Přejít na obsah

AppleS

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

O uživateli AppleS

  • Datum narození 27.2.1991

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2003

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Chvaleč
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

AppleS's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

3

Popularita

  1. AppleS

    Výměna chladicí kapaliny

    Ahoj lidi Pustil jsem se do výměny chladici kapaliny na P307 2.0 HDI 66 kW 2003. Sehnal jsem si knizku v pdf, Jak na to. Zarazil jsem nad jednim vypustakem, ktery tam je vyfoceny. Zaboha ho nemuzu na motoru najit. Viz. obrazek. Zatim jsem vypustil neco do 4L, coz se mi zda malo, kdyz napln je 8L Nevite nekdo, kde se nachazi ? Diky moc za info.
  2. AppleS

    Peugeot 307 Jak na to?

    Zdravim, mohl by nekdo poskytnou link na stazeni teto knihy ? mam P307 2.0hdi 2003. powerup1@seznam.cz Diky Tak uz ji mam, muzete smazat
  3. AppleS

    Plechové disky.

    Díky za názory.. koupím teda co tam má být, radši
  4. AppleS

    Plechové disky.

    Dobře. A když teď vynechám ty věci s PČR, STK a pojišťovnou.. Jde mi o to, že bych mohl mít disky za super cenu.. případně by se mohli nechat dopsat do techničáku, ne ?
  5. Zdravím lidi Možná tu pro někoho z vás budu mít ultra triviální otázku. Ale radši se zeptám. Ve velkém techničáku mám rozměr disku 6.0 x 15 ET27 a gumy 195/65 R15. Jde mi o to, jestli auto pobere rozměr disku 6.5 x 15 ET27. Aby mi něco nedrhlo nebo tak.. Gumy budu mít stejné. Díky za odpověď a přeji hezký den.
  6. Dobrý den, měl bych pár dotazu ohledně klice do zapalování.. Od předchozího majitele jsem dostal jeden klíč( vybrakovaná elektronika na DO, jenom cip na immo) a druhý, jenom tu planžetu. Chtel bych rozchodit i druhy klic. Co jsem četl tady na foru, tak by udajne melo jit klonovani toho malinkeho cipu. Chci se zeptat, jestli se to pak nejak musi jeste parovat se spinaci skrinkou v aute nebo ridici jednotkou... ? Dnes na me pani v jednom krame, ze pry musim prijet i s autem. Me se to ale nezda, kdyz naklonuji ten cip, tak bude prece stejny, ne ? Nic by se nemelo parovat ? Radsi se na to chci zde zeptat.. Děkuji za odpoved
×
×
  • Vytvořit...