Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

Původně zaslal: Béďa

Vim ze to tu uz nekde bylo ale ptam se znovu jaky max. ET muze byt u 306ky, rozmezi??

Ono taky dosti záleží na šířce gumy a disku:papa:papa,tak upřesni další údaje na jaký disk a jakou gumu:roker

mam na mysli ALU ENZO H, 15\",4x108 ET:26 pneu zatim 185/55 ale casem 195/55(50) asi je to blbost co??

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

Původně zaslal: oni

chtel jsem se jeste zeptat,ty kola co jsou predepsany v t.p. jestli na ten rozmer je nastavenej tachometr??

[upravil dne 11/4/06 oni]

techničák ber s rezervou...já jsem se před pár dny do něj kouk a zjistil jsem, že tam mám napsaný jenom 185/60 R14...přitom na štítku na dveřích je pouze 185/65 R14 (na těch jsem jezdil až do teď)...tacho jsem si kontroloval v neděli na radaru a ukazuje docela přesně (při 60ce tacho +cca 1-2 km/h)

originalni technicaky aut proadavanych v CR sedi. bordel je v dotazenych autech a jejich prestavbach, kde se vyskytuji uchylnosti ktere na dane auto ani nebyly doporucovana vyrobcem.

Odesláno
Původně zaslal: Kvasky

jinak na dverich mam taky 115/75 R13-co to je za rozmer???

Nouzové kolo u 306 je 15\"!!!! To ses asi překlep.:bojim

FAKT NE JE TAM 13-CTKA

Odesláno

no ja todiz mam jeste mesic nez budou prachy tak nechci nic uspechat!!a k tomu jeste unas na chate zase napadl snih,jsem myslel ze neco rozkopu!!co to je letos za zimu!!jinak na dverich mam taky 115/75 R13-co to je za rozmer???jak to je pak s prepisem v t.p.???

Taky jsem ještě 306 nepřezul na letní (jen 205, s tou se jezdí jen po Praze), a vyplatilo se - jsou to 4 dny, co jsem byl na chalupě v Krknoších, a sněhu je tam po okap baráku.

Odesláno

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

tak pred hodinkou jsem zjistila, ze nam v praci vykradli nasi venkovni dvojgaraz a jelikoz tam skoro nic neni, zmizely \"jen\" nase 15ky origo Peugeot litaky vcetne zimnich pneu na Honzovo 406ku.

LIDI JSOU NESKUTECNE K***Y!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jakoby to nestacilo, jeste v noci na dnesek nejaky zas***** zku***syn prepadl, zbil a okradl moji kamaradku na ceste ze zastavky. Jelikoz je proti me asi polovicni, tak se nedivim ze si na ni ten h**** pockal - to se to mlati, do ctyricetikilovyho drobka!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jsem vazne znechucena...prominte, ze jsem :xvul

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

tak pred hodinkou jsem zjistila, ze nam v praci vykradli nasi venkovni dvojgaraz a jelikoz tam skoro nic neni, zmizely \"jen\" nase 15ky origo Peugeot litaky vcetne zimnich pneu na Honzovo 406ku.

Jakoby to nestacilo, jeste v noci na dnesek nejaky zas***** zku***syn prepadl, zbil a okradl moji kamaradku na ceste ze zastavky. Jelikoz je proti me asi polovicni, tak se nedivim ze si na ni ten h**** pockal - to se to mlati, do ctyricetikilovyho drobka!!!!!!!!!!!!!!!!!!

neni se cemu divit, je to fakt humac takovyhle lidi veset za kule do pruvanu a nebo jim to vratit i s uroky!:xvul

Odesláno

teda co se to ted děje :bojim:bojim:bojim

Odesláno

Holt budete muset mít u sebe nějakou kulovnici,a tyhle zmrdy rovnou střílet:xvul:xvul:grr:grr

• O 1 měsíc později...
Odesláno

...jak to je pak s prepisem v t.p.???

tak mám ode dneška dopsaný v TP 185/65 R14 a 195/55 R15...stálo mě to akorát 50,- na úřadě a měsíc čekání u PG...asi se ten chlápek nemoh smířit s tím, že jsme měl pravdu já:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...