lubomír091 Odesláno 5. leden 2020 Odesláno 5. leden 2020 Mám třista sedmu 2.0hdi 79kw r.v. 2003 a teď se mě rozpadla spojka i když předešlí majitel tvrdil že je dělaná, vypadá to na setrvak a teď řeším jestli dát dvouhmotu komplet nebo dát jednohmotu. Cena je docela propastná. Děkuji za radu Citovat
Hafity Odesláno 5. leden 2020 Odesláno 5. leden 2020 Kromě ceny by měl být rozdíl prakticky už jenom v komfortu.... Citovat
Vena garážmistr Odesláno 5. leden 2020 Odesláno 5. leden 2020 Jasně cena je propastná. Podle mě to má dvě roviny. Auto plánuješ provozovat ještě nějakou delší dobu nebo máš auto jen na přechodnou dobu a počítáš v horizontu měsíců že půjde do světa. Pokud plánuješ že bude u Tebe auto sloužit ještě x roků tak nešetři a dej dvouhmotu pokud půjde auto brzo do světa tak dej klidně jednohmotu. I pokud to auto budeš používat xx roků a teď tu spojku uděláš tak ji víckrát dělat nebudeš leda by jsi tahal vlečňák denně ale na to by jsi měl jiný auto takže investice do té dvouhmoty se vyplatí. Vím o jedné 407 kde byla údajně spojka dělaná pár měsíců před prodejem mě se to auto dostalo do ruky od výměny spojky mělo něco málo do 60 kkm najeto všechno vypadalo dobře jediný co tak na sešlápnutí spojkového pedálu bylo třeba trochu víc síly a v nejvhodnějším okamžiku kdy auto bylo odjeté na x měsíců ve Velké Británii tak tam ta spojka klekla najeto do 100 kkm . Naštěstí se tam povedlo najít dílnu kde to za rozumnej peníz vyměnili ale když se ta cena přepočetla tak to vyšlo pomalu na stejný prachy jako v autorizáku. Ano nakonec tam byla vada materiálu která může být i na té dvouhmotě ale tak nějak když to inženýři vymysleli tak proč vymýšlet jiné řešení jasně i ty jednohmoty fungujou ale já bych to vzal tak jak jsem napsal. Citovat
David 106s16 Odesláno 5. leden 2020 Odesláno 5. leden 2020 Mám 2 transity, kupoval jsem je nové v r. 2011. Oba dva stejný motor, 2,4. Jeden je o pár měsíců vyrobený dříve a má(měl) dvouhmotu, ten novější už dvouhmoťák nemá. Na tom s dvouhmoťákem ta dvouhmota v cca 500tkm odešla a ejhle, FORD už dvouhmotu neprodával, byla nahrazena "konverzní" sadou s jednohmotou. Součástí toho byla i pevná řemenice na pohon příslušenství, nahrazovala gumou odpruženou řemenici. Takže ta dvouhmota není až tak nutná, ale je otázka, jestli je to jenom o výměně setrvačníku. Vena garážmistr ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.