vendelinek Odesláno 19. prosinec 2019 Odesláno 19. prosinec 2019 (upraveno) Věřím že tady mezi námi se.najdou i takoví že už mají na vaření s horkovzdusnoú fritezou zkušenosti,tak mě napadlo zeptat se tady,máte někdo kuchařku na horkovzdušnéj fritak Sháním na.netu nějaký rozumný vyzkoušený recepty , Jo pár bych nasel ale.to neni ono Třeba s postupem jak se.co dělá kolik čeho na.jakou teplotu Řízky,stehna atd a.samozrenme.nejaky.ingredience a čas .jak dlouho Byl.tady u mě.jezisek o týden dřív.a přivezl mi..todlento Zkoušel jsem.i jídlo,nebylo spatny pochutnaal.jsem si Chtěl bych vedet co nejvíc no Upraveno 19. prosinec 2019 uživatelem vendelinek Citovat
mmartinkovic Odesláno 19. prosinec 2019 Odesláno 19. prosinec 2019 Jedna známa to tiež dostala, a len na to nadáva, na povrchu je to opečené chrumkavé a vo vnútri surové. Tým ťa nechcem odradiť, ale asi treba vyskúšať ako ktoré mäso, zemiaky a tak.... Péťa ohodnotil 1 Citovat
Guest Scratch Odesláno 19. prosinec 2019 Odesláno 19. prosinec 2019 od nekoho jsme to dostali a nebylo to ono, tak to letelo z baraku..... nepomohu Citovat
Veverka Odesláno 19. prosinec 2019 Odesláno 19. prosinec 2019 Používáme na hranolky: 1. Vezmeš hranolky z mrazáku a nasypeš jich max. 2 porce do košíku. 2. Zvolíš program na hranolky. 3. Děláš hranolky. 4. Po každých 5 minutách to chce "prohodit" (promíchat). 5. Za 12-18 minut máš hranolky... P.S. Mám zlepšovák - zmrzlé hranolky protřepat (odrolit led), mašlovačkou lehce poolejovat a teprve dát do předehřáté fritézy Výsledek jsou (pro změnu) hranolky Citovat
Vena garážmistr Odesláno 20. prosinec 2019 Odesláno 20. prosinec 2019 (upraveno) Hele kdysi jsme to viděli s bejvalkou u macešky a fotra. Akorát že jinou značku a trochu jinej tvar to naše je spíš nižší ve větším průměru a v prostředku to má takovou hřídel na kterou se nasazuje taková jako škrabka nebo metla která se pořád otáčí a hejbá tím materiálem uvnitř aby se dělal rovnoměrně. Bejvalka to nadělila k ježíšku ale jak píšou kluci výše. Není to tak zázračné jako slibují v reklamách. Když bejvalka odešla tak to tady s klidným srdcem nechala. Tak jsem to přestěhoval k našim. No a máti v tom dělá americké brambory a občas v tom ohřeje nějakej párek nebo klobásu. Jo a třeba zmražené hranolky jsem v tom zkoušel a nechutnali mi pak jsem zkusil ze syrových brambor a ty byli k jídlu ale zase trvají o hodně déle. A do toho rendlíku se jich pro naší rozežranost vejde málo stejně tak jako těch amerických brambor ty jdou i zmrzlý a tak 0,75 kg pytlík naráz je maximum a ten dokážu chroupnout sám. A co vím od macešky tak u nich se to po počátečním nadšení používá také sporadicky a fotr si v tom " griluje klobásy a párky". Ono to možná umí dobré pokrmy ale ty se musí umět do toho přichystat a to zabere dost času zrovna tak jako ta samotná výroba v tom horkým vzduchu. Přeci jen hranolky v klasickým friťáku jsou i zmrzlí otázkou do 5-7 minut když je rozpálenej olej. A nacpeš jich tam pořádnou dávku. Možná že je to v tom že tady myslím jako v Čechách jsme zvyklí spíš na pořádnou flákotu nebo masu materiálu na talíři než na saláty křupínky a podobné věci. To je jako s domácí pekárnou máti si jí pořídila když to začalo a je pravda že ze začátku to běželo dvakrát do týdne možná i čtyřikrát a v té době se chleba nebo rohlíky nekupovali. V penny tehdy prodávali ty hotové směsi na pečení takže to bylo takové rychlé a dalo se to jíst ty produkty. Ale po nějakých dvou letech se to přežralo a od té doby se to tam u našich válí a nepoužívá se to. A taky tenkrát nebylo normální jako dnes že na každý druhý nebo každý větší prodejně mají tu dopejkací almaru nabídka pečiva nebyla taková jako je dneska. Upraveno 20. prosinec 2019 uživatelem Vena garážmistr Citovat
vendelinek Odesláno 20. prosinec 2019 Autor Odesláno 20. prosinec 2019 (upraveno) Tak jako,díky za rady a postřehy,mám to chvilku a zkoušet budu,zkoušel jsem už podruhy a zatím teda dobrý,nějaký recepty a návody jsem pohledal a budu hledat dál Jako první jsem zkusil kousek uzenýho a zbytek točenýho i hranolky a vrtulky A podruhý jsem zkusil kuřecí paličky Jak píšu,zatím dobrý Upraveno 20. prosinec 2019 uživatelem vendelinek Citovat
Hafity Odesláno 20. prosinec 2019 Odesláno 20. prosinec 2019 před 1 hodinou, vendelinek napsal: zbytek točenýho Jsi měl pocit, že sládek to nedotáhnul??? Fruktis a Vena garážmistr ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.