Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte 

Ma elektronicka parkovacia przda funkciu AUTOHOLD tz. ze ked zaradim jednotku a pridam plyn ze sa sama odbrzdi, a naopak ked zastavim tak sa zabrzdi sama .

Dakujem

Odesláno

1. sama se zatahne jen pri vypnuti motoru a pri rozjezdu se zas vypne. Doprovazi to slysitelne bzuceni kdyz se zatahuje/vytahuje

2.asistent rozjezdu do kopce mi funguje jen když mam brzdu hodne seslaplou. Kdyz ji jen "lehtam" tak pri rozjezdu auto pocouvne. 

Odesláno (upraveno)

Asi 90% ludi necita prirucky k autam, a potom su tu uplne nezmyselne dotazy.
Rozjazd do kopca musi byt vo vybave, brzda zosliapnuta, sklon kopca na 3% tusim.
Automaticke zabrzdenie ako pisal len po vypnuti motora, a odbrzdenie pri pohnuti sa s rychlostou, niekde sa to da vypnut v menu.

V 308 to mam takto v knizke: mam automat...

image.thumb.png.12182dfb009c086f349c53ad59b13ee5.png

Upraveno uživatelem mmartinkovic
Odesláno

Dakujem za pomoc, Je to tak ako pisal petrkaspi,pytal som sa preto lebo raz sa mi stalo ze som sa chcel pohnut dopredu a pisalo ze elektronicka brzda aktivna. Dnes som skusil a uz to slo normalne 

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Podle manuálu píšou, že když je v noci mráz s námrazou, neměla by se ruční brzda zatahovat. Já to tak dělal, jen mě hrozně štve že při otevření dveří u řidiče to pak strašně houká ... 😉

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...