Semir103 Odesláno 8. listopad 2020 Odesláno 8. listopad 2020 (upraveno) Nám to dělá taky je to prevodovka. Naj. 22500km a kulisa nebo táhla vezou a pomalu to začíná blbe řadit tak že opět reklamace, ale máme ještě 4roky záruku tak to nějak extra neřeším. Upraveno 8. listopad 2020 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
ozzy56 Odesláno 8. listopad 2020 Odesláno 8. listopad 2020 tohle chrastění a klepání jen na volnoběh dělaly už převodovky 205--309--405 , postupem doby se hluk bude zvyšovat..., napište potom, jak to dopadlo, co se měnilo atd., díky Citovat
Matype 73 Odesláno 8. listopad 2020 Odesláno 8. listopad 2020 před 5 hodinami, Semir103 napsal: Nám to dělá taky je to prevodovka. Naj. 22500km a kulisa nebo táhla vezou a pomalu to začíná blbe řadit tak že opět reklamace, ale máme ještě 4roky záruku tak to nějak extra neřeším Myslíte že to mám reklamovat mám záruku jen dva roky? Citovat
Semir103 Odesláno 8. listopad 2020 Odesláno 8. listopad 2020 Já jsem v tomto směru neoblomný, auto nestalo pár kaček. Tak je li problém tak ho řeším dřív než bude pozdě. ozzy56 a OK406 ohodnotil 2 Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 9. listopad 2020 Odesláno 9. listopad 2020 před 17 hodinami, Matype 73 napsal: Myslíte že to mám reklamovat mám záruku jen dva roky? Reklamovat hned, na nic nečekat a trvat si na svém ať pak nezjistíš, že je pozdě... Vždyť to byly tvoje peníze..a ne málo.. a auto ti ještě nějaký ten pátek musí snad vydržet. Přeci to nebudeš řešit až na konci záruky.. Citovat
Matype 73 Odesláno 9. listopad 2020 Odesláno 9. listopad 2020 Moc děkuji za radu, zkusím to reklamovat, ale moc naděje si nedávám. Při reklamaci světlometů mi bylo sděleno, že je to normální, že se mlží i když se mlžily skoro do půlky, tak jsem zvědav. Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 10. listopad 2020 Odesláno 10. listopad 2020 Tak dej pak vědět co na to servis..zda to také budou považovat za normální.. Poslední dobou se mi zdá, že všechno začíná být tak nějak normální..dáme spoustu peněz za nová auta a pak pořád řešíme nějaké problémy, nedodělky, nekvalitu - to mi jako normální vůbec nepřipadá. Citovat
Semir103 Odesláno 10. listopad 2020 Odesláno 10. listopad 2020 No snaží se to okecat, ale když je to v záruce, z jejich to nejde. Závadu musí řešit s koncesionářem a ten teprve rozhoduje. To mi řekl i příjmací technik se vstřikovačem AdBlue, vše co zjistili a chtěli povyměňovat poslali, oni jim to přiklepnou nebo ne. Převodovku budu řešit na další garančce. Teď jsem přezouval na zimáky a už zjišťuju, že vše dělají tak na výměnu, nějak intenzivně nebrzdíme a na 22tis mají kotouče už hranu a desky jsou ještě OK. A to nemluvím o rezivění třmenů a samotných kotoučů. Na Phedru co jsem měl jsem kupoval nové, a ty vydrželi čtyři toky bez koroze a to bylo víc sněhu a soli. Citovat
MJSytic Odesláno 10. listopad 2020 Odesláno 10. listopad 2020 před 2 minutami, Semir103 napsal: Závadu musí řešit s koncesionářem a ten teprve rozhoduje. Já myslím, že koncesionář je ten servis Ten to posílá přímo frantíkům, alespoň, co jsem já zjišťoval... Citovat
Semir103 Odesláno 11. listopad 2020 Odesláno 11. listopad 2020 No mě tvrdili a ukazovali v Autostylu v Trutnově takto že oni musí dokládat Praze Peugeotu. Jinak nové zjištění. Od nákupu auta spotřeba tak kolem 5,7 - 6,4l/100km. Po výměně vstřikovače adblue, filtru s katem a výfuku teď auto jezdí za 7,5 - 7.7 tak že nějaký problém. Citovat
rOMANrOMAN007 Odesláno 12. listopad 2020 Odesláno 12. listopad 2020 V 21. 7. 2020 at 21:03, LadaM70 napsal: Mě to dělá taky. Řekl bych, že jenom na dvojce. Nejvíce pokud jsou kola mírně vpravo, mírnější zatáčka do prava. Taky pocitově v max krouťáku. Pozoruju to tak od 5t km. Teď mám 8,5t km. A k tomu mám další bonus ... Resil uz jsi v servisu? ja tam byl a nejak uplne se zrovna neprojevilo. Ale rek bych ze kdyz je studeny dela to vic. Citovat
Matype 73 Odesláno 12. listopad 2020 Odesláno 12. listopad 2020 Tak v pondělí jedu do Žatce na tu reklamaci volal jsem tam tak se na to podívají.V Mostě mi bylo řečeno že je to normální jev že Peugeot na to vydal nějaké vyjádření. Citovat
Matype 73 Odesláno 16. listopad 2020 Odesláno 16. listopad 2020 Zdravím,tak jsem byl dnes v Žatci na reklamaci té spojky nebo převodovky přijímací technik byl ochotný ale říkal že je to slyšet ale že si myslí že se Peugeot vyjádří zamítavě tak jsem zvědav. Citovat
Matype 73 Odesláno 17. listopad 2020 Odesláno 17. listopad 2020 (upraveno) Ještě nemám prý mi ho dají,až po vyjádření Upraveno 17. listopad 2020 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
Martin-ant Odesláno 23. listopad 2020 Odesláno 23. listopad 2020 Ahoj všeci. Dnes jsem byl na roční prohlídce + olej a klima a na závěr mi bylo řečeno, že mi budou měnit display, že jakože svolávačka, že prej vypíná rádio a tak. No je pravda, že mi sem tam zabliká anebo se přepne do jiné sekce, ale s rádiem nedělá nic. Na dotaz kdy to tak asi bude, jestli týden, dva, tři, mi bylo řečeno, že neví, protože dodávky teď nějak váznou a nechodí to, co by mělo... Máte s tím někdo zkušenost? Ví o těch dislayích někdo něco? Citovat
pegas27 Odesláno 23. listopad 2020 Odesláno 23. listopad 2020 ahoj tak nás nikdo neinformoval ty máš i navigaci??? Citovat
Martin-ant Odesláno 23. listopad 2020 Odesláno 23. listopad 2020 (upraveno) Jo, je tam... Upraveno 23. listopad 2020 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
Semir103 Odesláno 1. prosinec 2020 Odesláno 1. prosinec 2020 Tak my opět v servisem reklamace. 1.5 BlueHdi 75kW, rozjíždíme se a najednou pod plynem nečekaně duo na brzdu..ale systém ne já..au...málem jsem si třikrát rozbil hu..u o volant i připoutaný...a na displeji hláška " závada systému automatického brzdění". Zatím nepřišli na to co..údajně že se systém tváří že došlo k aktivaci a prý se má pak v servise deaktivovat. Což udělali a dnes opět řidič chce jet a auto mu dupne na brzdu;-)) Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 2. prosinec 2020 Odesláno 2. prosinec 2020 @Semir103Buď rád, že za tebou nikdo nejel..měl bys zadek na hadry... Docela by mě zajímalo jak by se tohle teda řešilo.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.