Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zajímala by mě servisní finanční náročnost 3.0HDI... Jinak kousek jako takový moc pěkný.

Odesláno

Hmm hmm takže biturbo a s tím spojená rizika :)   Mám za to, že tady na klubu 407 s 3.0 nebo třeba C6 s 3.0 nafta není... Takže není moc koho se zeptat.

Odesláno

Jasně, dvě turba , ale těch bych se nebál. Horší jsou dva EGRy, ty umí zlobit. Spolehlivé být umí, ale taky mají své Mouchy. Prakticky není rozdíl 2.7 a 3.0HDi. Když se to pos-re, tak je to jako asi s každým dnešním motorem, ještě k tomu V6.

Odesláno

Před pár lety jsem to se servisákem řešil a říkal mi, že 3.0 HDi je výbornej motor a dost povedenej :) Říkal, že po benzínový V6 druhej nejlepší co se tam dával.. 2.7 jednoznačně nejhorší.. A bohužel to nejsou dvě turba ale biturbo (laicky řečeno "dvě v jednom") - od toho mě tenkrát dost odrazoval protože prý téměř nikdo neumí repas, tím pádem to cenově vychází na nesmysl... Moc jich není, je to větší rarita než benzínová V6

Odesláno (upraveno)

Motor V6 3.0HDI je až na "drobnosti" to samé, jak 2.7HDi. Z venku laik nepozná rozdíl . Oba májí dvě klasická turba. Jedno na přední řadě válců a druhé na zadní.

Turbo dvě v jednom má 2..2HDi 125kW.

Upraveno uživatelem Agrafik
Odesláno (upraveno)

Tyhle motory mají Jaguary, akorát s automatem ZF a proto naladěný na krouťák daleko větší, než s AISIN převodovkou.

Upraveno uživatelem brutall

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...