Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čau Pežo?áci! Jaro se blíži a mě by docela zajímalo, jak si vedly ostatní 309ky přes zimu? ?uk ?uk ?uk! Musim zaklepat, ale moje fáro to zvládlo na jedničku, nikde mě nenechalo a to jak po technický stránce (když nepočítám pár drobností) tak i po stránce provozní! (na sněhu jsem vyjel i to, co jsem myslel, že nevyjede ani traktor, ale to je kolama, ne autem)!

Doufám, že ostatní vlastníci 309tek mužou říct to samý!

A? žije tři-sta-devítka!!!

Odesláno

komisar ma pravdu,zima je porad tady,to jen u vas dakarosi je uz davno jaro (Praha),byl sem tam pred dvema tydny a tam ste asi tak o mesic vepredu,u nas na vysocine je porad tak 50cm a vcera jeste kidalo a teploty rano k -10 :roll

to komisar co se tyka toho umyvani tak uz bych si taky dal rict nebo spis auto by si dalo rict od listopadu,sem to ani jednou nevoplachl,porad mokro,snih,zima ...

Odesláno

to jo taky bych to uz mel umyt aby ze sedivy spiny byla opet seda metaliza,

jinak auti musim pochvalit, tuhle zimu se naucilo jezdit s retezama:super chyta vyborne (viz. klouzani:aut), jezdi brzdi chrochta tak jak ma, ale ted po zime sou vymlaceny gumy(silentbloky) na predni naprave jinak si nemuzu stezovat

:super:aut:super:aut:super:aut:super:aut:super:aut:super:aut:super:aut:super:aut

jo jinak Taky sem z prahy je fakt ze tu nejni snih ale jeste obcas mrzne a silnice zradne klouzou(:bojimneni to takova srandu jako na souvisle vrstve snehu kdy to klouze furt:aut)

[upravil dne 8/3/06 Chip]

Odesláno

Já neřek, že je jaro, ale že se blíží!!! Já už taky tý sku... zimy mam plný zuby! A to že ještě neskončila je mi víc než jasný! Jsem z prahy, ale často bejvám u benešova, silnice jsou tam votřesný, je to samá díra, ta zima jim dává zabrat! Jinak na autě už začínám dělat, sice mi mrzne celej člověk, ale já už to nemoh vydržet! A mití už mam jedno za sebou! (bylo to zbytečný protože už to neni poznat, ale já jsem cvok:D)

Odesláno

No, mne v noci pri -25 stupnoch, ci kolko to bolo, primrzlo lanko nahonu tachometra, viac sa potrhalo, ako bolo, tak sa mi zhlucnil tachometer a rucicka skakala ostosest. Ale uz som dal nove lanko a je to lepsie (rucicka kmita len jemne, ked je okolo nuly a menej vonku, trosku to vrci), zatial som ho vsak este nenamazal, lebo som na to nemal cas.:roll Jazdim s rozobratou palubovkou.:D

Este sa mi trochu straca voda, bud pri chladici, alebo pri radiatore (pri spoji na radiatore som nasiel na koberceku vodica asi nemrznucu zmes-taky flak, co sa neodparoval). Este mi vrzga volant pri otacani, ked je to studene - musim to namazat vazelinou, este som sa k tomu nedostal...:D

Zacina mi obcas skubat motor, ked sa to zohrieva, asi sviecky, alebo kable, este som sa k tomu nedostal...:D:D

Zrana pri pribrzdeni to tak trochu chrci od lavebo bubnu, asi nejaka primrznuta voda v bubne, alebo co. Neriesim...:D:D:D

Ale inac jazdim OK.:super:D:D:D

Odesláno

moje devítka taky byla v zimě hodná.Startovala precizně,topila taky fajn,ale bohužel jsme měli smůlu .Koncem ledna v noci se mi namotaly do cety-těsně před auto-dvě srny.Takže předek pěkně pomordovanej.Stála mě ta sranda skoro 10.000,- Ale nyní už je zase v plný kondici a věřím,že nezklame.Jo a na tacho je už přes 200000 km,ale možná taky o pár desítek tisíc víc. Čau.

• O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...