Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj Pechy, někde jsem četl že pokud je teplo, tak se vyhřívání sedaček nezapne. Co se týká automatického přepínání světel, tak zkontroluj čistotu předního skla v oblast přední kamery.

Odesláno

tak termostat v sedačce je samozřejmostí , dyť by nám to gule uvařilo :D  řekl bych že svůj sedák prohřál zadkem proto mu vyhřívání nešlo a spolujezdcova sedačka byla "chladnější" tak vyhřívala.

Odesláno

Gratulujem, nádherné auto. Chcel som tiež, ale manželka chcela SUV, tak sme si zaobstarali 3008-ku.

Čo sa prepínanie svetiel týka, tak presne toto robí aj mne. Keď naštartujem funguje, prejdem cca 500m a vypne sa a nedá sa zapnúť. Potom prejdem cca 5km a znova sa zapne sám od seba. Je to Francúz, som na to zvyknutý z 407, aj ten žil vlastný život, aj keď ma nikdy nikdy nenechal, ale elektrika bola jeho slabá stránka 🙂 .

Odesláno

Ahoj, tak mám update. Vyhřívání údajně opraveno, ale nedozvěděl jsem se, co bylo špatně. Fakt je, že to hřeje víc, ale pořád mi přijde, že to hřeje méně než na začátku. Hřeje i spolujezdec, mlaďas potvrzoval že dobrý 🙂

A371E5CD-DB32-4422-9B2F-D430D34B1D67.thumb.jpeg.8a4075dd303b18ad1a4cd7f3a1790080.jpeg

Světla už chodí, údajně přehráli software na poslední možnou verzi. Vše uznáno v rámci záruky.

Chtěl jsem si na léto pořídit 19” z předchozí 508, takové ty hodně paprskové (nedaří se mi zjistit název 🙂) Ale zatím jsem nenašel zajímavou nabídku. Ta současná kola bych chtěl nechat jako zimní, takže jsem zatím pořídil jen zimní gumy.

• O 6 měsíců později...
Odesláno (upraveno)

Ahoj všem, skoro to vypadá, že jezdíme bez problémů, ale není tomu tak. :-))

Pár věcí se vyměnilo, přehrálo pár jednotek, updatoval software a bůh ví co ještě.

Aktuálně přestal fungoval bluetooth a bezdrátové dobijení mobilu. Žere to ADblue jak na běžícím pásu, za 15tkm jsem dolil již 9l. Aktuálně svítí dojezd na ADblue 1800km. A to měla údajně jedna nádrž stačit 20-25tkm. 🙂

A dnes přestala fungovat klimatizace. Při nastartování se ozvala rána jak z děla a z pod kapoty a bylo vidět jak utekl plyn. Od té doby to nesepne ba co hůř lehce houpou otáčky na volnoběh.

V pondělí budu volat do servisu a uvidím. Abych pravdu řekl, tak bych to nejraději vrátil 🙂 Ale nepropadám panice :-)))

C193636D-18D4-4715-80FC-FA717649DCC4.thumb.jpeg.dd3fc42539867bfec531fbea27176643.jpeg

Upraveno uživatelem Pechy
Odesláno

Ahoj, tak to máš docela pech. Je pravda že asi proti tobě málo jezdím, ale naštěstí se mi problémy vyhýbají. Já jsem v cca 7500 km dolil 12 l adblue a očekávám kdy se znovu ozve. To víš norma euro 6.2 žere mnohem více adblue než dříve. Na těch 15 kkm jsi zase nedolil nějak moc. Jinak držím palce ať se vše vyřeší k tvé spokojenosti.

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj všem, mám další update - bohužel opět nemilý. Auto opraveno, údajně z výroby povolená nějaká hadice, která tlakem vystřelila a něco urazila nebo prorazila.

Opraveno na garanci a zase to chladí, otáčky nehoupou takže dobý.

Nicméně v neděli po cestě z Harachova auto zahlásilo chybu airbagů a přestalo stírat - samozřejmě v dešti. 🙄 Dopadlo to tak, že jsem strávil 4h na pumpě než přestalo pršet, abych mohl dojet domů. Mám toho auta plné zuby :-) Čekám na servis a raději jezdím druhým autem, protože na tohle už nemám nervy. Až to opraví, tak ji výhledově pošlu do inzerce případně zkusím někde protiúčet.

Návštěvník
Odesláno

Ahoj Pechy, řekni ti, to je mazec co tady čtu 🤔 Je mi tě neskutečně líto, tomu říkám smůla. Já na GT pořád čekám, koronavirus to celé zazdil. Včera mi volali, že by mohla být výroba 24.6. ale že jestli jsem ochoten se vzdát elektrických pátých dveří. Řekl jsem že ochoten nejsem tak uvidím co bude. Každopádně jak tady čtu s čím vším se potýkáš, klidu mi to nepřidává 🙄 Přeji ti pevné nervy a snad už bude lépe. Bohužel chápu, že už důvěru v auto nemáš. 

Odesláno

tak jsem link dočetl a kromě té hadice jsou to všechno elekrozávady :(, potvrilo se mi, že čím víc pitchovin v autě, tím víc problémů, jinak ta nová auta opravdu berou více močoviny, než starší modely

chlape, jestli ty problémy nesouvisí s tvojí přezdívkou 😉, neee, dělám si pr.del :papa

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Bohužel ti nedokážu odpovědět, těch závad bylo tolik, že mi to vše splývá. Nicméně většina věcí se měnila, protože smazání závady přes diagnostiku nepomohlo. 

Všechno to mělo jednu pozitivní věc a to že si s přijímacím technikem už tykáme :-) Dnes jsem s autem musel vyjet, obava z cesty byla veliká, ale nakonec auto zvládlo 500 km bez jediné závady :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...