Hafity Odesláno 3. říjen 2019 Odesláno 3. říjen 2019 Teda tím startérem bych začal.... A kostrama…. Citovat
krtek 2 Odesláno 3. říjen 2019 Odesláno 3. říjen 2019 (upraveno) ked to tocil s 180 stupnov otoceno klukou tak neviem neviem ci uz neni neskoro , neviem ci moze tento motor skocit ale ak moze tak asi to nebude ok vobec nepise co bolo tomu predtym ? preco by to zrazu zacalo tazko tocit motorom? jedine ze by spatne pripojil starter(malo pravdepodobne) alebo motor v cudu Upraveno 3. říjen 2019 uživatelem krtek 2 Citovat
kubajo Odesláno 4. říjen 2019 Autor Odesláno 4. říjen 2019 (upraveno) No začlo to tím že přítelkyně jela z prace a asi 4 krát ji to jelo na tři válce pokaždé co to chcipla a nastartovala tak auto jelo dál až najednou zůstala stat. Takže doma kontrola vstriku ty byli podle odporu oka tlak na liště 3.3 baru tak jsem koupil nové a vsechny vstriky i rampu . Pak zapalovaci listu svíčky úrokový moturek volnobehu potenciometr klapky pretesnil komplet sani nový map senzor čidlo teploty obě dvě lambdasondy . Prošel jsem celou kabeláž až k ecu a stále nic. Pak jsem dělal vůli ventilu a to už motor chytil ale nedržel volnobeh tak jsem zkusil zaaretovat rozvody ty byli taky oka . A v zoufalství jsem se rozhod zkouknout právě ten setrval a tam jsem našel tu druhou diru. Dnes jsem dal nový starter motor chodí jak hodinky jen mi stále svítí kontrolka diagnostiky motoru . Tak jsem to napichl delphi ds 150e smazal chybi a znova za chodu motoru mi vyskocilo p1237 a p0141 tak nevím co s tim vic. Napadá vás něco ? Ještě jsem dával nový snimac klikoveho hřídele a kostry co jsou od baterky na prevodovku a karosérií tak jsou nové udělané a ty co jsou u světel na obou stranách jsem vysmirgloval a zase dal zpět Upraveno 4. říjen 2019 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
ChouLu Odesláno 4. říjen 2019 Odesláno 4. říjen 2019 0141 je prostě v pr vyhříívání zadní lambády... změř cívku zda má nějaký odpor.. ale pravděpodobně je odpálená... 1327 bych řešil novou zapalovací rampou, pokud jsi svíčky měnil Citovat
kubajo Odesláno 4. říjen 2019 Autor Odesláno 4. říjen 2019 Dobře zítra ji ještě promerim a ta zapolovaci rampa je nová cca 2 týdny stará myslíš že by mohla být už ko ? Že bych ji dal na reklamaci Citovat
kubajo Odesláno 15. říjen 2019 Autor Odesláno 15. říjen 2019 Dobrý večer pánové tak peugeot znova umřel pět dní jezdil jako víno a včera najednou úplně bez výkonu chcípnul a zase to nešlo nastartovat. Dnes už mi to nedalo schodili jsem komplet rozvody zaaretoval vačku a setrvak vše sedělo pist v horní uvrati jen první válec nebyl ve střihu končil mu teprve vyfuk. Takže remenice od kliky dolů klinek směřuje krásně nahoru a když jsem začal povolovat vačku šla trošku ztuha ale na můj vkus málo a když jsem ji vyndal vacka byla bez klinku Takže tim máme vše vyřešené zítra dojedu pro novou a snad už to bude jen jezdit . Jen pro info přidám pár fotek Citovat
krtek 2 Odesláno 15. říjen 2019 Odesláno 15. říjen 2019 (upraveno) obavam sa ze to stacit nebude ten motor nebol ok, ako som ,minule pisal a pravdepodobne preto sa to stalo hlavu dolu, budu zrejme poohybane ventili Upraveno 15. říjen 2019 uživatelem krtek 2 Citovat
kubajo Odesláno 15. říjen 2019 Autor Odesláno 15. říjen 2019 (upraveno) No asi na to dojde jen mám problém sehnat tu remenici vackoveho hřídele nemá te někdo tip? Upraveno 15. říjen 2019 uživatelem kubajo Citovat
krtek 2 Odesláno 15. říjen 2019 Odesláno 15. říjen 2019 (upraveno) stejne musis dat hlavu dole ci uz to je rozbite alebo nieje ,lebo to takto poskladat je velke riziko a pripadna skoda naviac skus ebay na to koleso vacky v pezote by ho mali mat tiez Upraveno 16. říjen 2019 uživatelem krtek 2 Citovat
ChouLu Odesláno 16. říjen 2019 Odesláno 16. říjen 2019 ale na 1.1 se motor nepotká je tam dost místa a ventily to přežijí.. srovnej to, hoď na to řemen, zkus to protočit, změř komprese a bude to pravděpodobně OK Citovat
Hafity Odesláno 16. říjen 2019 Odesláno 16. říjen 2019 před 18 hodinami, kubajo napsal: vacka byla bez klinku Ty nemáš vačku bez klínku, ale na vačkovém kole ti chybí ten výstupek!!! A jinak motor řady TU se potká vždy, je jedno jestli 954, 1124 nebo 1360.... Většinou to odskáčou dva sací a jeden výfukový ventil.... Citovat
kubajo Odesláno 21. říjen 2019 Autor Odesláno 21. říjen 2019 No motor kupodivu jede táhne až na to že mi odešli vstriky taktak jsem tam dal ty z 1.4 a jedeto jen to má tendence chcipat na volnobeh . Dnes jsem byl v autprizaku zda by mi ty vstriky nahráli do té jednotky a vůbec ze se v to dle neumí hrabat jedině co by mohli tak je nahrát nový soft ale že ty vstriky s tim neupravi . Tak mám takový dotaz je tu někdo v okolí strakonic písku či budějovic kdo by mi to udělal ? Citovat
kubajo Odesláno 21. říjen 2019 Autor Odesláno 21. říjen 2019 Na diagnostice mi vyskakuje chybná úprava paliva a zapalovaci rampa a spodní lambdasonda ale když tam byli ty vstriky z 1.1 nepsalo to krom lambdasondy nic Citovat
jarokare Odesláno 21. říjen 2019 Odesláno 21. říjen 2019 Vstřiky na benzínový auto se nenahrávaj , tam jde max přehrát soft a načtení autoadaptačních hodnot . Navíc ty vstřiky budou asi jinak dávkovat , když jsou pro jinou kubaturu , proto ty chyby ... Citovat
kubajo Odesláno 21. říjen 2019 Autor Odesláno 21. říjen 2019 Takže stejnak musím sehnat vstriky na 1.1 teda aby to bylo jak má byt Citovat
Hafity Odesláno 22. říjen 2019 Odesláno 22. říjen 2019 V 21. 10. 2019 at 17:09, kubajo napsal: odešli vstriky Všechny najednou? To je divné, nikdy jsem se s tím nesetkal, že by odešly naráz.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.