Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

ked to tocil s 180 stupnov   otoceno klukou tak neviem neviem ci uz neni neskoro ,

neviem ci moze tento motor skocit  ale ak moze tak asi to nebude ok

vobec nepise co bolo tomu predtym ?

preco by to zrazu zacalo tazko tocit motorom?

jedine ze by spatne pripojil starter(malo pravdepodobne) alebo motor v cudu

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno (upraveno)

No začlo to tím že přítelkyně jela z prace a asi 4 krát ji to jelo na tři válce pokaždé co to chcipla a nastartovala tak auto jelo dál až najednou zůstala stat. Takže doma kontrola vstriku ty byli podle odporu oka tlak na liště 3.3 baru tak jsem koupil nové a vsechny vstriky i rampu . Pak zapalovaci listu svíčky úrokový moturek volnobehu potenciometr klapky pretesnil komplet sani nový map senzor čidlo teploty obě dvě lambdasondy . Prošel jsem celou kabeláž až k ecu a stále nic. Pak jsem dělal vůli ventilu a to už motor chytil ale nedržel volnobeh tak jsem zkusil zaaretovat rozvody ty byli taky oka . A v zoufalství jsem se rozhod zkouknout právě ten setrval a tam jsem našel tu druhou diru. Dnes jsem dal nový starter motor chodí jak hodinky jen mi stále svítí kontrolka diagnostiky motoru . Tak jsem to napichl delphi ds 150e  smazal chybi a znova za chodu motoru mi vyskocilo p1237 a p0141 tak nevím co s tim vic. Napadá vás něco ? Ještě jsem dával nový snimac klikoveho hřídele a kostry co jsou od baterky na prevodovku a karosérií tak jsou nové udělané a ty co jsou u světel na obou stranách jsem vysmirgloval a zase dal zpět 

IMAG0457.jpg

IMAG0458.jpg

IMAG0459.jpg

IMAG0460.jpg

IMAG0461.jpg

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
Odesláno

0141 je prostě v pr vyhříívání zadní lambády... změř cívku zda má nějaký odpor.. ale pravděpodobně je odpálená...

1327 bych řešil novou zapalovací rampou, pokud jsi svíčky měnil

Odesláno

Dobře zítra ji ještě promerim a ta zapolovaci rampa je nová cca 2 týdny stará myslíš že by mohla být už ko ? Že bych ji dal na reklamaci

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dobrý večer pánové tak peugeot znova umřel :( pět dní jezdil jako víno a včera najednou úplně bez výkonu chcípnul a zase to nešlo nastartovat. Dnes už mi to nedalo schodili jsem komplet rozvody zaaretoval vačku a setrvak vše sedělo pist v horní uvrati jen první válec nebyl ve střihu končil mu teprve vyfuk. Takže remenice od kliky dolů klinek směřuje krásně nahoru a když jsem začal povolovat vačku šla trošku ztuha ale na můj vkus málo a když jsem ji vyndal vacka byla bez klinku :( Takže tim máme vše vyřešené zítra dojedu pro novou a snad už to bude jen jezdit . Jen pro info přidám pár fotek 

IMAG0476.jpg

IMAG0475.jpg

IMAG0474.jpg

IMAG0473.jpg

Odesláno (upraveno)

obavam sa ze to stacit nebude

ten motor nebol ok, ako som ,minule pisal 

a  pravdepodobne  preto sa to stalo 

hlavu dolu, budu zrejme poohybane ventili 

Odesláno (upraveno)

No asi na to dojde jen mám problém sehnat tu remenici vackoveho hřídele nemá te někdo tip?

Upraveno uživatelem kubajo
Odesláno (upraveno)

stejne musis dat hlavu dole ci uz to je rozbite alebo nieje  ,lebo to takto poskladat je velke riziko  a pripadna skoda naviac 

skus ebay na to koleso vacky 

v pezote by ho mali mat tiez 

Odesláno

ale na 1.1 se motor nepotká ;) je tam dost místa a ventily to přežijí.. srovnej to, hoď na to řemen, zkus to protočit, změř komprese a bude to pravděpodobně OK ;) 

Odesláno
před 18 hodinami, kubajo napsal:

vacka byla bez klinku

Ty nemáš vačku bez klínku, ale na vačkovém kole ti chybí ten výstupek!!! A jinak motor řady TU se potká vždy, je jedno jestli 954, 1124 nebo 1360.... Většinou to odskáčou dva sací a jeden výfukový ventil....

Odesláno

No motor kupodivu jede táhne až na to že mi odešli vstriky :( taktak jsem tam dal ty z 1.4 a jedeto jen to má tendence chcipat na volnobeh . Dnes jsem byl v autprizaku zda by mi ty vstriky nahráli do té jednotky a vůbec ze se v to dle neumí hrabat jedině co by mohli tak je nahrát nový soft ale že ty vstriky s tim neupravi . Tak mám takový dotaz je tu někdo v okolí strakonic písku či budějovic kdo by mi to udělal ? 

Odesláno

Na diagnostice mi vyskakuje chybná úprava paliva a  zapalovaci rampa a spodní lambdasonda ale když tam byli ty vstriky z 1.1 nepsalo to krom lambdasondy nic

Odesláno

Vstřiky na benzínový auto se nenahrávaj , tam jde max přehrát soft a načtení autoadaptačních hodnot . Navíc ty vstřiky budou asi jinak dávkovat , když jsou pro jinou kubaturu , proto ty chyby ...

Odesláno
V 21. 10. 2019 at 17:09, kubajo napsal:

odešli vstriky

Všechny najednou? To je divné, nikdy jsem se s tím nesetkal, že by odešly naráz....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...