Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny 😅

Chtel bych si na sve 106 sport dodelat sibr. Po tom co jsem koukal kolik stoji nove stresni okno jsem se rozhodl ze si ho radsi koupim bazarove a chtel bych pomoct s odhadem ceny nainstalovani okna na auto a vytvoreni te zakladni diry ve strese. 

Dekuji moc a preju prijemny zbytek dne. 

Odesláno (upraveno)

když koupíš nové okno, je k němu šablona, podle které vyřízneš plech střechy, u starého okna asi nebude..., dále na starém okně už bude těsnící guma tvrdá, takže je vysoká pravděpodobnost, že ti do auta poteče 🙁

píšu o univerzal. střešním okně, doufám, že nechceš dodělávat origo šíbr?  jestli jo, tak ho kup i se střechou a vyměň to komplet, protože s opravou origo šíbru nechtěli mít nic společného ani v autorizáku 😉

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

ahoj, jen doplním ty nůžky, k šíbru se nechci vyjadřovat :D

Tyhle mám doma ale ještě po dědovi Stavokov myslím, výroba ČSR . a jsou suprový jen neuděláš takovej malej rádius

https://www.naradionline.cz/elektricke-nuzky-na-plech-narex-en-35-e.html

Pak jsem vyhrabal tyhle ,ale nevím jak budou fungovat 

https://www.lidl-shop.cz/PARKSIDE-Pneumaticky-prostrihovac-plechu-PDBN-6-3-A1/p100263132?gclid=Cj0KCQjwz8bsBRC6ARIsAEyNnvordhzzHNnH0YrMAOamFCbgEgts5JTMBXR6A67TrU2GGTA7NItNQp8aAsGlEALw_wcB

Tak ať se dílo daří, osobně bych tam taky dal celou střechu než řezat do zdravý střechy :papa

Odesláno

Narex ne, Parkside ano.... Ale existují i ruční prostřihovací nůžky.... Nesmí to být klasické nůžky na plech, ty tu střechu zkroutěj….

Odesláno

jen podotknu, že tu výměnu celé střechy se šíbrem jsem myslel ve srandě--ono totiž vyměnit tu plechovou střechu u auta, co je jinak v cajku je hrozná robota...,to máte :D demontáž před. a zad. skla, dem. strop. čalounění, zakrytí celého vnitřku, aby to při následných pracích nechytlo,odřezání střechy, začištění styčných ploch (mmch. hrozná práce), navaření plechu střechy, zabroušení, kytování, lakování

no a pak to všechno zase složit :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...