Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Potreboval bych poradit prosim,co delat s dalkovym ovladanim na klici.Kdyz ho zmacknu rozsviti se kontrolka,ale auto se neodemkne proste nefunguje.Baterky jsou v poho a zamky taky.Auto jde odemknout pouze klicem rucne.Poradite?

Odesláno
Původně zaslal: pepa1

Potreboval bych poradit prosim,co delat s dalkovym ovladanim na klici.Kdyz ho zmacknu rozsviti se kontrolka,ale auto se neodemkne proste nefunguje.Baterky jsou v poho a zamky taky.Auto jde odemknout pouze klicem rucne.Poradite?

No jetli máš IR. tak je snímač pod tím černým krytem u osvětlení kabiny. Zkus jestli to chodí alespoň na hodně malou vzdálenost. Auto máš nově koupené ? Některý chytráci ci daj na okna folie a pak brečej, že to nejde víš. Tohle potom řeší jinej druh dálkového ovládání.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Nefunguje to ani na malou vzdalenost.Kontrolka na klici se rozsviti,ale auto se neodemkne.Kryt v kabine jsem oddelal,ale nic jsem nezjistil.Nevim co presne ma byt pod ti krytem.Vypada to,ze tam neco chybi.Jsou tam ctyri nejake male cerne kosticky jinak nic.

• O 4 roky později...
Odesláno

Otevřu staré téma

Stala se mi před 2 dny zajímavá věc.Přišel sem k autu a chci odemknout a zjištuju že je odemčený,tak zkusim DO zamknout a nejde,klíčem jo,přitom mi DO rozsvítí.Zkoušel jsem to vícx,prostě je jako nefunkční,klíčkem zamknu a odemknu ale DO ne.Kde je závada,nebo snad že by slabá baterie v DO? :myslim Už sem ji dlouho nevyměňoval:myslim

Asi jako první,zkusim zejtra dojít koupit nový baterie

[upravil dne 19.1.2011 20:03 vendi.stejskal]

Odesláno

Tak sem dneska vyměnil baterie v DO, a zase nic

kde je přijímač v autě na DO? Když to fungovalo,tak sem musel zezadu mířit na vnitřní zpětný zrcátko.Pod tím černým krytem u osvětlení kabiny?

Nemáte někdo obrázek ,jak a co tam je,nebo kde by byla závada?Že bych se na to až bude trochu lepší počasí podival.Nebo snad jít s tim do servisu?To bude zase ranec:(

Odesláno

Tak si skus najskor overit, ci ti to infra ovladanie aspon cosi vysiela.

Neviem ako je to s infrakmi, ale radive treba po vymene baterky synchronizovat s autom.

Odesláno

Pokud máš infra tak je u vnitřního osvětlení černej komolej jehlan. Pod ním jsou 4 infra diody a na klíči vedle planžety vykokuje taky infra dioda.

Infra se nepáruje. Je to už napevno z výroby. Jestli infra dioda na klíči vysílá se dá zjistit přes digifoťák.

Zkus ten kryt v autě sundat a vyčistit. Třeba to je jen zaprášený.

Odesláno

A to přes ten foťák,že to jako vyfotim?To sklíčko nebo ten černej kryt,neboco to je,zejtra zkusim,předpokládám,že je to tam jen zacvaknutý.Díky za rady

Odesláno

Jo,beru zpět,co jsem psal s tim foťákem,právě sem vyzkoušel a funguje na 100%,takže už jen vydloubnout ten kryt a kouknout se tam

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak při skrácení dlouhý chvíle na parkovišti sem zkusil dostat se pod ten stropní panel

02022011.jpg

slabym šroubováčkem sem to chtěl vydloubnout,drželo to jak blázen,nakonec ,podelším bojování,sem jeden roh nadzdvyhnul a v tom ve vnitřku něco prdlo,tak sem to narazil zpátky,asi se vyprdnu na DO,hlavně že to jde zamknout aspoň klíčem,než to zmařit uplně,radši takle klíčem:nevim

Odesláno

tak jsem se dneska nezávazně zkusil stavit do peu servisu,jestli by nezjistili závadu ,proč to nefunguje na DO.Vyndal ten stropní panýlek a

proměřoval a zjistil,že se tam asi sráží voda,ale v velice malym množství a skratovalo to nějakej obvod,nějakym sajrajtem ve spreji to vystříkal,pak to vysušil,nastříkal něčim proti vlhkosti,vyzkoušel a funguje to:super

aby to nebylo málo,tak mi ještě vyměnil na klíči DO toho lvíčka na mačkání,jsem spokojen :):super

post-10416-14109615411389_thumb.jpg

a hned sem si nechal udělat ještě jeden klíč s imo,doposavaď sem měl jen tendle jeden,bude teda bez dálkovýho ale bude startovat,na ten si musim počkat asi tak 7-10 dní

Odesláno

s infra sem měl,jen jeden,a kdyby se mi ztratil nebo co,tak bych se do auta nedostal,nechal sem přidělat klíč s imo,bez DO,ten mě stál po slevě necelejch .......kč,jinak plná cena by byla někde u 3000kč,ted maji docela velký slevy až 30% ,takže normální cena by byla +-2000kč,a klíč s DO asi o 1200kč dražší

měl sem to v peugeot servisu

[upravil dne 15.2.2011 19:45 vendi.stejskal]

[upravil dne 15.2.2011 21:43 vendi.stejskal]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Lidi, mám ten klíč s infra - DO, ale mám vypadlý to tlačítko a navíc ten klíč ani nefunguje, za předpokladu že snímač v autě je OK, co teda mám udělat s tím klíčem abych ho zprovoznil? Baterka,a třeba si jen sehnat ten kryt tlačítka a nejlépe kde bo co přesně? Díky za rady...

• O 4 týdny později...
Odesláno

Taky se podívám tedy na ten přijímač v autě, zda tam není nějakej zkrat:myslim

Jinak přes digi foťák se zkouší infra z klíčku tak, že se podíváš, jestli Ti ta dioda svítí, tuším červeně:myslim

Já to teď zkoušel, ale nesvítí, a na old modelu 406 jsem to tehdy zkoušel a tam to svítilo, takže je možná chyba v klíčku, a ne v přijímači:(

Ale přitom na klíčku ta malá diodka svítí červěně, když to zmáčknu:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...