inoxing Odesláno 4. září 2019 Odesláno 4. září 2019 Mohl by mě někdo znalejší těchto 1.1 Peugeot motorů sdělit odpověď na můj technický dotaz? Zatím jsem nenašel odpověď. Lze potkat motor na Peugeot 1.1 (HFX / TU1JP), případně jeho derivát s jiným kódovým značením, prasknutím rozvoďáku? Nebo jsou tyto motory stejně, jako Fiat FIRE prvních generací, nepotkatelné? Děkuji za zprávu. Citovat
PaKr Odesláno 4. září 2019 Odesláno 4. září 2019 Odpovím ti z vlastní zkušenosti. Lze. V minulé práci jsme to řešili na několika autech, takže spíše by mě překvapilo, kdyby se nepotkal. inoxing ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 4. září 2019 Odesláno 4. září 2019 Ano.... Typicky jsou ohnuté minimálně dva sací a jeden výfukový ventil.... Dá se to i zkusit nastartovat s vyměněnými rozvody, ale obyčejně se to kutálí jak brambory, takže zbytečná práce.... inoxing ohodnotil 1 Citovat
inoxing Odesláno 4. září 2019 Autor Odesláno 4. září 2019 @PaKr @Hafity Dík za zprávu. A ještě se zeptám, byla to většinou totálka motoru nebo většinou spodek-písty to přežili? Já vím, je to takový věštění, ale jestli třeba z 10 motorů bylo 9 do šrotu kompletně nebo se daly ještě opravit (např. jenom ventily/hlava)... Citovat
Hafity Odesláno 4. září 2019 Odesláno 4. září 2019 (upraveno) Nepamatuju případ, kdy bych měnil něco jiného, než ohnuté ventily.... A samozřejmě rovnou guferka i na těch neohnutých.... A hlavně tenhle motor je kočička.... Dělá se to dobře.... Upraveno 4. září 2019 uživatelem Hafity inoxing ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 4. září 2019 Odesláno 4. září 2019 Jj, pokud vím, tak všechny auta jezdila dálakorat, že v autorizaku to bylo za 30 včetně pravidelné prohlídky a na mém soukromém to bylo u garaznika asi za 10. Praskl asi tisíc km před intervalem... inoxing ohodnotil 1 Citovat
inoxing Odesláno 4. září 2019 Autor Odesláno 4. září 2019 Sakra, 1k před intervalem je teda kudla do zad. Ještě teda ten časovej úsek bych vzal v potaz, ale jinak bída. Já znám pár lidí, co jezdili s rozvoďákem za hranicí, tedy nejenom za hranicí slušnýho chování, ale intervalu a většinou jim to procházelo. To je asi ta kvantova fyzika, z nevědomosti to nic neudělalo. Jsem si kolikrát říkal, že já bych se na rozvoďák jenom špatně podíval a už by praskal při tom nájezdu a druzí takhle lítali žádnej stress (prupovídky typu- to je dobrý, to je japonec/němec/bulhar, tomu se nic nestane, když to vydrželo 10k, dá to dalších 10k atd.) Fakt jsem kroutil hlavou kolikrát, jaký bomby rozvoďák vydržel. Ale je teda fakt, že stokrát nic a pak je to vytrestalo i s úrokama. Citovat
PaKr Odesláno 4. září 2019 Odesláno 4. září 2019 Je to ex firemní auto, jezdili jsme rozvazkovym způsobem. Takže správně by se to mělo servisovat v kratším intervalu. Pak jsem jedno auto koupil bourane, nechal spravit a než kdesi cosi, tak bylo po rozvodech. Víc mě štvalo, že jsme zrovna jeli dál a zůstal jsem asi 150 km od cíle. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.