Djmaxtn Odesláno 26. srpen 2019 Odesláno 26. srpen 2019 (upraveno) Ahoj lidi, mam takovy problem ze jsem si koupil auto (407 sw rok 2005) co mel bluetouth hands free NOKIA (ale ne original), ja jsem to odpojil (byla tam krabicka nokia a nejaky draty na microfon napajene primo na draty co vedou k radiu) ale ted mi nejde radio, sviti to a tlacitaka MENU a sipky fungujou bez problemu, jen prvni volba (hudba) je jakoby seda, nejde ani ji vybrat (neco jako zvuk nedostupni ...) Ma nekdo prosim nejaky tip ci s tim se setkal predtim? Typ radia: RD4 bez nvigace (tlusty konektor ze zadu - foto v priloze je z internetu - ignorujte popis PART B a PART C) Dekuji predem za kazdou radu Upraveno 21. září 2019 uživatelem Djmaxtn Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 26. srpen 2019 Odesláno 26. srpen 2019 a zapojil si kabely od radia zase zpatky ? Citovat
Djmaxtn Odesláno 26. srpen 2019 Autor Odesláno 26. srpen 2019 (upraveno) Ano samozrejme, nekolik krat, vysledek stejny. vse funguje (sipky, OK... sviti to i)... Upraveno 26. srpen 2019 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 26. srpen 2019 Odesláno 26. srpen 2019 (upraveno) ono to asi bylo blbe napsany - mezi autem a radiem byl nejaky mezikus (HF sada) je mozny ze si jen vytahal jednotku ale uz si envytahnul tu redukci a tim je odpojene repro (obrazek je ilustracni) Upraveno 26. srpen 2019 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
Djmaxtn Odesláno 26. srpen 2019 Autor Odesláno 26. srpen 2019 (upraveno) Takovy mezikus nebyl, jenom tam byla takova HF krabicka, byla pripojena k radiu a jeste k mikrofonu a ovladani HF, draty mezi tou krabickou a radiem jsem odpojil (byli asi 3 draty), a zapojil jsem zpatky konektor do radia ... a nic Upraveno 26. srpen 2019 uživatelem brixtr necituj předchozí příspěvek Citovat
HonzaZ Odesláno 26. srpen 2019 Odesláno 26. srpen 2019 Pokud je vše zapojeno původně, tak bych zkusil to napíchnout na diagnostiku, zda není aktivován AUX vstup s externím ovládáním pro HF. Možná je to přepnuto na HF a tím pádem nejde zvuk z radia. baffy ohodnotil 1 Citovat
Djmaxtn Odesláno 26. srpen 2019 Autor Odesláno 26. srpen 2019 7 hours ago, HonzaZ said: Pokud je vše zapojeno původně, tak bych zkusil to napíchnout na diagnostiku, zda není aktivován AUX vstup s externím ovládáním pro HF. Možná je to přepnuto na HF a tím pádem nejde zvuk z radia. Asi mas pravdu, ale nevim jak to delat, mam DIAG LEXIA a mi ukazuje tohle : F905 Fault on auxiliary audio input n° 1 (v priloze) jinak jakmile zacinat cist chybove kody z radia, prekvapive zacina hrat ale kdyz odpojit ze diagnostiky, prestane hrat.... Citovat
HonzaZ Odesláno 26. srpen 2019 Odesláno 26. srpen 2019 Tato hláška je normální pokud je aktivován AUX 1. Při diagnostice radia se radio spustí. Musíš se podívat do konfigurace radia. Citovat
Djmaxtn Odesláno 27. srpen 2019 Autor Odesláno 27. srpen 2019 (upraveno) ahoj, diky za odpoved, co myslis presne konfigurace radia? ja nemuzu ani se dostat do menu (treba FM stanice a td.) anebo myslis nejakou jinou konfiguace pres DIAG? Nejde nejakym zpusobem zrusit / vypnout to AUX vstup ? Dekuji Upraveno 27. srpen 2019 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 27. srpen 2019 Odesláno 27. srpen 2019 nez se zacnes hrabat v diagnostice doporucil bych si precit pravidla zde na foru - uz te jednou tady upozornily ze predchozi prispevek se necituje a delas to stale Péťa ohodnotil 1 Citovat
Djmaxtn Odesláno 27. srpen 2019 Autor Odesláno 27. srpen 2019 Ježiš sorry, mimochodem, takhle to vypada nedostupne radio (prvni vlevo) Citovat
HonzaZ Odesláno 27. srpen 2019 Odesláno 27. srpen 2019 Ano, konfigurací míním přes diagnostiku. Citovat
jarokare Odesláno 27. srpen 2019 Odesláno 27. srpen 2019 @Djmaxtn Možná blbej dotaz , ale funguje ti tlačítko zapínání (mačká se ovladač hlasitosti) ? Měl bys ten mikrospínač cítit , když ho mačkáš , někdy se stalo , že se vylomil ten vnitřní plast ovladače a nešlo to zapnout , pak pomohlo vyměnit to ovládací kolečko ... Nebo zkus ten ovladač vydloubnout a zmáčkni hřídelku ovládání Djmaxtn ohodnotil 1 Citovat
Djmaxtn Odesláno 27. srpen 2019 Autor Odesláno 27. srpen 2019 ano funguje , zkousel jsem , nepomohlo Muzu poprosit o nejaky postup @HonzaZ? Citovat
ChouLu Odesláno 28. srpen 2019 Odesláno 28. srpen 2019 Typuji, že krabička od nokie řešila nějaké mute ze zadu na rádiu a pouštěla HF přímo do repráků... šel bych tedy spíše po problému mechanickém Citovat
Djmaxtn Odesláno 29. srpen 2019 Autor Odesláno 29. srpen 2019 Ahoj @ChouLu taky nekdo mi neco takovyho rikal, ano bylo to primo do repraku. ale nestaci odpojit kabely aby to slo normalne hrat spatky? Mimochodem, vsiml jsem si ze konektor ze zadu ma zapojeny do pinu cislo 15 ale tam ten pin neni (viz obraz) a podle schema zapojeni, pin 15 neni pouzivan Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 29. srpen 2019 Odesláno 29. srpen 2019 proc mi prijde ze ta elektricka cast kostky neni originalni ?? (a jo uz vim neni schovana v buzirce) nevede to nekam dalejc kde je ten spravnej a spravne napojeny konec ? Citovat
Djmaxtn Odesláno 30. srpen 2019 Autor Odesláno 30. srpen 2019 ahoj borci, tak jsem to resil, problem byl cudlik hlasitosti co zapina a vypina radio! ted vse OK Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.