Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ahoj lidi, mam takovy problem ze jsem si koupil auto (407 sw rok 2005) co mel bluetouth hands free NOKIA (ale ne original), ja jsem to odpojil (byla tam krabicka nokia a nejaky draty na microfon napajene primo na draty co vedou k radiu) ale ted mi nejde radio, sviti to a tlacitaka MENU a sipky fungujou bez problemu, jen prvni volba (hudba) je jakoby seda, nejde ani ji vybrat (neco jako zvuk nedostupni ...) 

Ma nekdo prosim nejaky tip ci s tim se setkal predtim?

Typ radia: RD4 bez nvigace (tlusty konektor ze zadu - foto v priloze je z internetu - ignorujte popis PART B a PART C)

Dekuji predem za kazdou radu

maxresdefault.jpg

1186061513_82_FT9296_04rd4socket680.jpg

Upraveno uživatelem Djmaxtn
Odesláno (upraveno)

Ano samozrejme, nekolik krat, vysledek stejny. vse funguje (sipky, OK... sviti to i)...

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
Odesláno (upraveno)

ono to asi bylo blbe napsany - mezi autem a radiem byl nejaky mezikus (HF sada) je mozny ze si jen vytahal jednotku ale uz si envytahnul tu redukci a tim je odpojene repro
(obrazek je ilustracni)

images?q=tbn:ANd9GcR_U0dOogis_IFpYJU3xNI

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno (upraveno)

Takovy mezikus nebyl, jenom tam byla takova HF krabicka, byla pripojena k radiu a jeste k mikrofonu a ovladani HF, draty mezi tou krabickou a radiem jsem odpojil (byli asi 3 draty), a zapojil jsem zpatky konektor do radia ... a nic

Upraveno uživatelem brixtr
necituj předchozí příspěvek
Odesláno

Pokud je vše zapojeno původně, tak bych zkusil to napíchnout na diagnostiku, zda není aktivován AUX vstup s externím ovládáním pro HF. Možná je to přepnuto na HF a tím pádem nejde zvuk z radia.

Odesláno
7 hours ago, HonzaZ said:

Pokud je vše zapojeno původně, tak bych zkusil to napíchnout na diagnostiku, zda není aktivován AUX vstup s externím ovládáním pro HF. Možná je to přepnuto na HF a tím pádem nejde zvuk z radia.

Asi mas pravdu, ale nevim jak to delat, mam DIAG LEXIA a mi ukazuje tohle  : F905 Fault on auxiliary audio input n° 1 (v priloze) jinak jakmile zacinat cist chybove kody z radia,  prekvapive zacina hrat ale kdyz odpojit ze diagnostiky, prestane hrat....

AUXp.png

Odesláno (upraveno)

ahoj, diky za odpoved, co myslis presne konfigurace radia? ja nemuzu ani se dostat do menu (treba FM stanice a td.) anebo myslis nejakou jinou konfiguace pres DIAG?

Nejde nejakym zpusobem zrusit / vypnout to AUX vstup ?

Dekuji

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
Odesláno

@Djmaxtn Možná blbej dotaz , ale funguje ti tlačítko zapínání (mačká se ovladač hlasitosti) ? Měl bys ten mikrospínač cítit , když ho mačkáš , někdy se stalo , že se vylomil ten vnitřní plast ovladače a nešlo to zapnout , pak pomohlo vyměnit to ovládací kolečko ...

Nebo zkus ten ovladač vydloubnout a zmáčkni hřídelku ovládání 

Odesláno

Typuji, že krabička od nokie řešila nějaké mute ze zadu na rádiu a pouštěla HF přímo do repráků... šel bych tedy spíše po problému mechanickém ;) 

Odesláno

Ahoj @ChouLu taky nekdo mi neco takovyho rikal, ano bylo to primo do repraku. ale nestaci odpojit kabely aby to slo normalne hrat spatky? 

Mimochodem, vsiml jsem si ze konektor ze zadu ma zapojeny do pinu cislo 15 ale tam ten pin neni (viz obraz) a podle schema zapojeni, pin 15 neni pouzivan

KeofJp3Thm.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...