Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

OK. Pro generování používáš jaký zdrojový soubor. Z jaké složky? Jakou máš verzi systému, víš?

Odesláno (upraveno)

@Stazo Piš odpovědi do okna dole "Odpovědět na toto téma..." a né do Hlášení pod tlačítkem "Nahlásit"!!! Jinak to tu nikdo neuvidí a moderátorům zbytečně chodí nahlášené příspěvky!

Pokud odpovídáš na konkrétní neposlední příspěvek použij tlačítko "Citace"

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno
Pred 3 hodinami Radek Hurvajz povedal:

@Stazo Piš odpovede do okna dole "Odpovedať na túto tému..." a né do Hlášenia pod tlačidlom "Nahlásiť"!!! Inak to tu nikdo neuvidí a moderátorům zbytečně chodí nahlášené příspěvky!

Ak zodpovedáte na konkrétny príspevok použite tlačidlo "Citace"

Ok, ďakujem ospravedlňujem sa

Odesláno

@Stazo zapomeň prosím na tlačítko "Citovat" - citovat přímo předchozí příspěvek je zakázáno pravidly fóra https://www.peugeot-club.com/guidelines/ a normálně odpovídej v okně "Odpovědět na toto téma..."

Chápu, že nějaké rozdíly mezi češtinou a slovenštinou jsou, ale jak koukám google si neporadí se slovem "neposlední", tak snad "citovat přímo předchozí příspěvek je zakázáno" pochopí správně a nebudeme nuceni zde zbytečně zasahovat.

Děkuji za spolupráci

moderátor

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj. Před nedávnem jsem si pořídil 508 2013 RT6. v119 mapy mám již stažené a vím co k čemu. Ovšem nepotěšilo mě, že skončila podpora. Nevíte někdo, jestli už někdo náhodou nezačal pracovat na "neoficiálních" mapách?

Druhý dotaz. Mám rneg2.70 a nějak nevím, v čem je horší vůči nejnovějšímu 2.86?

Odesláno

Vzhledem k tomu, že pro západ nové mapy vyšly, tak zatím o žádné "non-official" verzi nikde zmínka není. Ale myslím, že jak bude stárnout ta poslední vydaná mapa, tak se něco objeví. Myslím, že nebude zásadní rozdíl v podkladech pro RNEG, takže by na to nějaký emulátor z BMW, který to předělá pro RT6, mohly chytré hlavy vynalézt :myslim 

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Ahoj ve spolek. Prosím o radu. Mám tady Peugeot 508 gt 012 a včera jsme zjistili, že v navigaci není vůbec střední evropa. Jak se to dá řešit, stačí aktualizace nebo se musí nejdříve provést instalace ? Děkuji za pomoc.

Odesláno

Děkuji za info, nerad otravuji, ale nevím co dělám špatně, soubory staženy na flešku, ale když ji připojím do auta, tak ji navi nenačte?

Odesláno

Smazat a místo map tam dát pár mp3. Jestli jí to ani tak nenačte, tak je moc velká nebo má špatný formát. Před updatem map doporučuji ještě kontrolu FW systému, aby tam byl ten poslední 2.86 :myslim

Odesláno

To je. Ale tak si s tím zajeďte do Peugeotu, ať udělají update a rovnou tam mohou dát CZ. Jako autobazar byste do toho nějakou pětku investovat mohli - kupujícímu to pak přeúčtovat ;) Předpokládám, že to je tohle GT, ne?

508gt.jpg

Odesláno

Jo je, ale nejsem klasický bazar, spíš servis a ačoliv se to bude zdát divný, tak občas nějaký auto přivezu pro radost, že je pěkný a né, že někdo koupí odjetou mrtvolu u arabů a chce na tom zbohatnou. A kdybych nechtěl, tak to vůbec neřeším. Vím, že můžu s tím jet rovnou do Peugeotu, ale to je to nejjednodužší. Nejde snad ani o ty peníze, jako spíš zjistit jaký jsou možnosti a zda-li si s tím dokážu poradit nebo né. Tak děkuji za info.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...