Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

www.lvi-severu.ic.cz

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Marda106

Jako myslim si ze na P-C neserem prave ze jsme docela aktivni ucastnim se vsech moznych srazu co jsou chci byt aktvini clen ale pokud jezdim pravidelne na severni moravu na sraz kazdy mesic tak jsme se proste chteli se prezentovat jako ze mame srazi peugeot clubu na sevrni morave a ze tam zijeme ze tady nejsme neaktvini a na nase stranky si beztrestne muzeme davat fotky nasich srazu a budou na hlavni strance proste neni to zadny odtrzeni je to jenom nase aktivita ktera je neco navic

[upravil dne 5/3/06 Marda106]

Já to chápu a už jsem napsal, že Vám držím palce a přeju, a? se stránky rozvíjejí a hlavně, a? to funguje - tu spolupráci si představuju třeba v umístění zvadla na sraz P - clubu na Vašich stránkách (což podle mě určitě určitě nebude problém), jen někteří se sem snaží vnést pochybnosti, snaží se tu rozpoutat vášně a tvrdí, že Vaše stránky vznilky protože se Vám už v klubu nelíbí - že, Mašinko

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Vaše stránky vznilky protože se Vám už v klubu nelíbí - že, Mašinko

no napriklad mne sa taky neco neliby a jsem tu na P-C

A PROTO JSEM TU JENOM č.č.

je to k zamisleni na všech stranach :myslim ale nechme toho a a hlavne LASKA k našim milaškum :D :D :D :D

ps: proč kvoly jednemu človičkovi opoučtet super partu :myslim

[upravil dne 5/3/06 ZILA]

Odesláno

Je tak trošku pravda, že mě taky mrzí, že se výhody řádných členů soustředí spíš na Prahu a vím o jedé firmě, co pomáhá řádným členům v Ostravě (nepátral jsem po tom), ale třeba Brno je v tomto úplná mrtvola. Snažil jsem se sám s tím něco udělat hned po zaregistrování se v P-C, ale jaksi to šlo do stracena. Několikrát (asi 8x) jsem pomínal patřičná místa P-C o této možnosti. Jednalo se o 10% slevu na práci v Peugeot servisu COTHEX a navíc byl zájem i ze strany tohoto servisu o reklamu na stránkách P-C, ale jaksi se ze strany P-C uskutečnil jeden telefonát, že si má majitel servisu přečíst podmínky a ozvat se. Nevím, ale jako podnikatel musím agenty s různou reklamní nabídkou odhánět (leckdy je jich víc, než nových žáků :D) a proto si myslím, že by bylo spíš vhodnější a na úrovni ty podmínky poslat poštou, nebo se aspoň tvářit, že o tu spolupráci P-C stojí. Chápu, že to není jednoduchý vedení klubu o cca 3300 členech, ale i tak mám pocit, že právě ty záležitosti, co dělají pro obyčejný členy klub klubem (jako je umís?ování fotek a i jiných věcí) není na dobré úrovni. Proč třeba řádní členové nemůžou do fotogalerie vkládat fotky sami? Není to přece takovej problém, ne? V galerii je poslední \"fototéka\" z 9 srazu. Vzhledem, že je na spadnutí sraz 14, tak nic moc. Toto myslím vadí hodně členům jinak skvělýho sdružení, jako Peugeot Club je.:super

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

jen někteří se sem snaží vnést pochybnosti, snaží se tu rozpoutat vášně a tvrdí, že Vaše stránky vznilky protože se Vám už v klubu nelíbí - že, Mašinko

kez by to tak bylo :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Autoškolič Dodo

Je tak trošku pravda, že mě taky mrzí, že se výhody řádných členů soustředí spíš na Prahu a vím o jedé firmě, co pomáhá řádným členům v Ostravě (nepátral jsem po tom), ale třeba Brno je v tomto úplná mrtvola. Snažil jsem se sám s tím něco udělat hned po zaregistrování se v P-C, ale jaksi to šlo do stracena. Několikrát (asi 8x) jsem pomínal patřičná místa P-C o této možnosti. Jednalo se o 10% slevu na práci v Peugeot servisu COTHEX a navíc byl zájem i ze strany tohoto servisu o reklamu na stránkách P-C, ale jaksi se ze strany P-C uskutečnil jeden telefonát, že si má majitel servisu přečíst podmínky a ozvat se. Nevím, ale jako podnikatel musím agenty s různou reklamní nabídkou odhánět (leckdy je jich víc, než nových žáků :D) a proto si myslím, že by bylo spíš vhodnější a na úrovni ty podmínky poslat poštou, nebo se aspoň tvářit, že o tu spolupráci P-C stojí. Chápu, že to není jednoduchý vedení klubu o cca 3300 členech, ale i tak mám pocit, že právě ty záležitosti, co dělají pro obyčejný členy klub klubem (jako je umís?ování fotek a i jiných věcí) není na dobré úrovni. Proč třeba řádní členové nemůžou do fotogalerie vkládat fotky sami? Není to přece takovej problém, ne? V galerii je poslední \"fototéka\" z 9 srazu. Vzhledem, že je na spadnutí sraz 14, tak nic moc. Toto myslím vadí hodně členům jinak skvělýho sdružení, jako Peugeot Club je.:super

myslim, ze ted uz se toho moc nezmeni, ale za par mesicu jsou zde nove volby a pevne doufam, ze se v clubu najde dost lidi, kteri by tyto \"drobne\" nedostatky uvedomili a podle toho take hlasovali. Konec koncu, proc by do vedeni nemohl byt zvoleny ostravak nebo brnak nebo plzenak?? Zalezi jjen na Vas jestli si zvolite toho, ktery bude schopen a ochoten tyto veci resit.

Odesláno
:( Já jsem nepsala nic o odlákávání členů, nebo to tak nebylo myšleno...spíš jsem chtěla trochu poňouknout k diskuzi, proč někdo, kdo evidentně má o pežo-club zájem a chce se \"srážet\", vymýšlet akce, shánět členy, sponzory, atd...musí a priori zakládat zvláštní stránky, aby měl pocit, že to konečně začne fungovat.....v žádném případě mi vznik takových stránek nevadí...a jsem ráda, že Zila a Dodo mě jen utvrdili, že můj dojem není jen dojmem...a kdybys byl Medvěde jen trochu soudnej, tak by ses nad tím spíš jen zamyslel a nezačal tady hned veřejně osočovat Mašinku - viz. 12:24
Odesláno

Teď jsem třeba jen kouknul na vedení klubu, a co nevidím, Mašinka je pořád v něm(a ve vedení není jen tato změna). Vzhledem k tomu, že 21.07.2005 21:48:07 hod se na stránkách objevil rezignační dopis Mašinky, nevím kde se stala chyba? :myslim Nebo spíš asi vím.;) A myslím, že to ví i ostatní. A to jsou takový ty nedostatky, který vidí každej člen, nebo kdokoliv, kdo si pořádně pročte tyto stránky. O problémech vážnějších, časově a pracovně mnohem náročnějších ani nemluvím.

Odesláno

ano, chyba je v lidech, konkretne ve me... ale ze by nekdo nabidnul pomocnou ruku ... no neva, to byl jenom povzdech....

jenom, abyste nerekli, ze se nic nedeje, tak abyste vedeli, ze se deje... v tuhle chvili je pred doinstalaci novej server pro peugeot club... aby mohli mit radni clenove maily, ftp prostor atd... Skutecne se stale nic nedeje?

Ja akorat nemam cas cist forum atd....

PS: Co PHP, umi nekdo? A je nekdo ochoten pomoct s predelavanim stranek? Jo? napiste mi....

Odesláno

Ale mne osobně to vypadá, že jsme si dovolili udělat stránka bez vědomí klubu peugeot . Tak neví měli jsme si vyžádat povolení? Vždy? to jde jenom o stránky, né o klub.

ONDRO , A TOHLE JE TVÁ PÚRVNÍ ŽÁDOST O POMOCNOU RUKU!

Odesláno

APROPO !!!!

NAŠE STRANKY JEDOU JENOM NA 20% HOTOVE TAKŽE BEREME NA VJEDOMI VEŠKERE PŘIPOMINKY A TO I TU O BANERU NA >>PEUGEOT-CLUB<< UNAS TO PROBLEM NENI A JE MOŽNE DAT NAŠ BANER NA STRANKU PEUGEOT-CLUBU ????:myslim:myslim:myslim

Odesláno

2 zila - zadny svoleni snad nepotrebujes.... priznavam, necetl jsem cely vlakno, takze nevim, ale kdo co napsal o povoleni??? to je blbost...

Prvni zadost? asi spis jinak napsana zadost, uvidime, co vysledek... se bojim ze s negativnim vysledkem... ale to uvidime. Neumis nahodou PHP? :D

Odesláno

ONDRA ---apropo

co ten tvuj nazor jako vedeni o tom baneru na tuto otaszku si sa nevijadřil

Odesláno

z takovehle diskuze (a nekolika podobnych) na mne vzdycky dychne sladka domovina, kde vime jak to delat lepe, efektivneji, levneji, co vsechno delaji ostatni blbe atd.

Jak psal p.Hornicek - kdyby svet mel rozum , tak zamestna cechy jako poradce, nikdo nevi tak dobre jako cech(moravak) co je treba zmenit, vylepsit , predelat atd.

dodavam, ze problem je , ze my to vsechno vime, ale udelat to - to uz neni pro nas.

Zilo, P-C - delejte jak delate, delate dobre.

Howgh:roker

Odesláno

ONDRA ---apropo

co ten tvuj nazor jako vedeni o tom baneru na tuto otaszku si sa nevijadřil

ten vaš tam uš JEEEEE

Odesláno
Původně zaslal: ondra

jenom, abyste nerekli, ze se nic nedeje, tak abyste vedeli, ze se deje... v tuhle chvili je pred doinstalaci novej server pro peugeot club...

Ondro, nenech se vyhecovat a v klidu se soustred na instalaci serveru, to neni prkotina. Urcite pri tom nastanou zmeny k lepsimu v provozu stranek (at uz to jsou fotky \"neradu\", nebo zde kritizovane fotogalerie).

Jen je skoda, ze se o klubovem deni dozvidame jen jako mimochodem. Kazdy by urcite projevil vic trpelivosti, kdyby vedel, ze se neco deje.

Ono se to dobre kritizuje clenum, kteri jen pasivne vyuzivaji vyhod (jako treba ja). Ale s pomocnou rukou se to zde mockrat resilo a ti, kteri ji nabidli se vetsinou setkali s nulovou reakci od vedeni (Tebe?).

PS: php neumim (na slusne urovni, maximalne si tak neco poopravit na redakcnim systemu, ktery pouzivam na svych strankach) :( Takze to je vlastne jen takovy postesk...

Odesláno

Klucí, ale jedna drobná věc. :roker

Na stránce http://www.lvi-severu.ic.cz/ něco chybí (když se tam podívá někdo jiný něž z peugeot klubu)

SEVERNÍ MORAVA 14 :

Zveme vás na sraz severní moravy, který je v sobotu dne 18. 3. 2006 v 13:00 hodin u Olešné (vodní nádrž) vedle Frýdku - Místku. !!! Další info na diskuzi a v knize návštěv!!!

Musíte upřesnit kde je to další info, na jaké diskuzi a knize návštěv.

Doplňte to prosím. :myslim:D:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...