Petr 406 red Odesláno 5. březen 2006 Autor Odesláno 5. březen 2006 Původně zaslal: Aluška Brno dneska ráno, všude plno sněhu a zatím se drží, raději se nedívám ani na počasí a nechám se překvapit, jak to bude dál. Někde v dlouhodobější předpovědi jsem slyšela, že má mrznout a sněžit do konce března :bojim . S tím rozhodně nesouhlasím, není náhodou 21. března první jarní den?? Nebo se to posunulo až na duben, či na květen???? :myslim . [upravil dne 5/3/06 Aluška] To doufám že ta předpověď se míli!!! Už chci aby bylo po sněhu . Citovat
aka Odesláno 5. březen 2006 Odesláno 5. březen 2006 tak u nas uz zas neni skoro nic, jen sem tam trosinka snehu:o:o Citovat
Petr 406 red Odesláno 5. březen 2006 Autor Odesláno 5. březen 2006 Původně zaslal: aka tak u nas uz zas neni skoro nic, jen sem tam trosinka snehu:o:o U nás se stale drží, ale pomalu taje. Už aby byl pryč!! Citovat
Aluška Odesláno 5. březen 2006 Odesláno 5. březen 2006 U nás se taky drží, ale nevím, jak moc. Venku jsem zatím nebyla. Citovat
Petr 406 red Odesláno 5. březen 2006 Autor Odesláno 5. březen 2006 Původně zaslal: Aluška U nás se taky drží, ale nevím, jak moc. Venku jsem zatím nebyla. Ja jsem taky ještě venku nebyl, ale je tam +4 stupně. Citovat
aka Odesláno 5. březen 2006 Odesláno 5. březen 2006 Původně zaslal: Petr 406 red Původně zaslal: Aluška U nás se taky drží, ale nevím, jak moc. Venku jsem zatím nebyla. Ja jsem taky ještě venku nebyl, ale je tam +4 stupně. U nas je uplne stejne, jen toho snehu bylo od puvodna mene, tak uz tu skoro nic neni Citovat
Petr 406 red Odesláno 5. březen 2006 Autor Odesláno 5. březen 2006 Původně zaslal: aka Původně zaslal: Petr 406 red Původně zaslal: Aluška U nás se taky drží, ale nevím, jak moc. Venku jsem zatím nebyla. Ja jsem taky ještě venku nebyl, ale je tam +4 stupně. U nas je uplne stejne, jen toho snehu bylo od puvodna mene, tak uz tu skoro nic neni Hmm je to děs. Sníh napadnul aby hned mohl druhy den roztál Citovat
aka Odesláno 5. březen 2006 Odesláno 5. březen 2006 tak si rikam, ze z nas urcite clenove z hor maj srandu, co?:D:D:D Citovat
Petr 406 red Odesláno 5. březen 2006 Autor Odesláno 5. březen 2006 Původně zaslal: aka tak si rikam, ze z nas urcite clenove z hor maj srandu, co?:D:D:D To asi jo, ale oni jsou na sníh zvykli a nepřijde jim to U nás býval vždycky sníh a hodně, když jsem byl malej. Ale asi za poslední 4 roky nic moc tak jsem si nějak na něj odvyknul. Citovat
Fusion Odesláno 5. březen 2006 Odesláno 5. březen 2006 Původně zaslal: Petr 406 red A na jaký projekt jestli se mohu zeptat?? http://www.peugeot-club.com/topic/11711-co-rikate-na-tohle/ Citovat
Petr 406 red Odesláno 5. březen 2006 Autor Odesláno 5. březen 2006 Původně zaslal: Fusion Původně zaslal: Petr 406 red A na jaký projekt jestli se mohu zeptat?? http://www.peugeot-club.com/topic/11711-co-rikate-na-tohle/ Aha a nechtěl by jsi spíš fotku z boku?? Citovat
Fusion Odesláno 5. březen 2006 Odesláno 5. březen 2006 Původně zaslal: Petr 406 red Původně zaslal: Fusion Původně zaslal: Petr 406 red A na jaký projekt jestli se mohu zeptat?? http://www.peugeot-club.com/topic/11711-co-rikate-na-tohle/ Aha a nechtěl by jsi spíš fotku z boku?? Tentokrát bych chtěl něco právě z takovýho úhlu jak tam máš. A navíc je krásně vidět li?ák + brzdy a tak (detajly) Viděl sem ty fota na tvým webu, akorát sou malý tak mě zajímá jestli nemáš tak těch 1024 někde schovaných. Citovat
Petr 406 red Odesláno 5. březen 2006 Autor Odesláno 5. březen 2006 Původně zaslal: Fusion Původně zaslal: Petr 406 red Původně zaslal: Fusion Původně zaslal: Petr 406 red A na jaký projekt jestli se mohu zeptat?? http://www.peugeot-club.com/topic/11711-co-rikate-na-tohle/ Aha a nechtěl by jsi spíš fotku z boku?? Tentokrát bych chtěl něco právě z takovýho úhlu jak tam máš. A navíc je krásně vidět li?ák + brzdy a tak (detajly) Viděl sem ty fota na tvým webu, akorát sou malý tak mě zajímá jestli nemáš tak těch 1024 někde schovaných. Ja mám spoustu fotek v rozměru 2560x1920 tak se koukni na web kterou by jsi chtěl a ja tě jí pošlu. Citovat
Fusion Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 Původně zaslal: Petr 406 red Původně zaslal: Fusion Původně zaslal: Petr 406 red Původně zaslal: Fusion Původně zaslal: Petr 406 red A na jaký projekt jestli se mohu zeptat?? http://www.peugeot-club.com/topic/11711-co-rikate-na-tohle/ Aha a nechtěl by jsi spíš fotku z boku?? Tentokrát bych chtěl něco právě z takovýho úhlu jak tam máš. A navíc je krásně vidět li?ák + brzdy a tak (detajly) Viděl sem ty fota na tvým webu, akorát sou malý tak mě zajímá jestli nemáš tak těch 1024 někde schovaných. Ja mám spoustu fotek v rozměru 2560x1920 tak se koukni na web kterou by jsi chtěl a ja tě jí pošlu. Nejlépe přímo tu z avataru Citovat
Péťa Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 Dnes ráno vstanu, zmáčknu tlačítko, vyjedou vrata a tam - sníh Zase napadlo... Citovat
Petr 406 red Odesláno 6. březen 2006 Autor Odesláno 6. březen 2006 Původně zaslal: Fusion Původně zaslal: Petr 406 red Původně zaslal: Fusion Původně zaslal: Petr 406 red Původně zaslal: Fusion Původně zaslal: Petr 406 red A na jaký projekt jestli se mohu zeptat?? http://www.peugeot-club.com/topic/11711-co-rikate-na-tohle/ Aha a nechtěl by jsi spíš fotku z boku?? Tentokrát bych chtěl něco právě z takovýho úhlu jak tam máš. A navíc je krásně vidět li?ák + brzdy a tak (detajly) Viděl sem ty fota na tvým webu, akorát sou malý tak mě zajímá jestli nemáš tak těch 1024 někde schovaných. Ja mám spoustu fotek v rozměru 2560x1920 tak se koukni na web kterou by jsi chtěl a ja tě jí pošlu. Nejlépe přímo tu z avataru Tak mi napiš mail. Citovat
Petr 406 red Odesláno 6. březen 2006 Autor Odesláno 6. březen 2006 Původně zaslal: Peta Dnes ráno vstanu, zmáčknu tlačítko, vyjedou vrata a tam - sníh Zase napadlo... To u nás zase začína být břečka Citovat
Aluška Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 V Brně už toho taky moc není, je celkem teplo asi 3°C. A já mám rýmu jako trám . Citovat
aka Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 Původně zaslal: Aluška V Brně už toho taky moc není, je celkem teplo asi 3°C. A já mám rýmu jako trám . Tak Praha o stupinek vic a ryma uplne stejna.... Citovat
chuck11 Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 Původně zaslal: aka Původně zaslal: Aluška V Brně už toho taky moc není, je celkem teplo asi 3°C. A já mám rýmu jako trám . Tak Praha o stupinek vic a ryma uplne stejna.... Buďte rádi,že máte jenom rýmu,mě návíc škrábe v krku jak sviňa,nemluvě o bolesti hlavy atd....No prostě něco na mě leze asi se pudu léčit,Doví co doma najdu na to léčení:D:D:D:D(myslím,že tam je jenom nějaká ta slivovička a medík):D:( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.