Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Na 406 rok 2000 blbne palivoměr a to tak že když má plnou nádrž,tak ručička spadne až za maximum,spravi se někdy až kolem půl nádrže,je to ten problém z budíkama co mají 406 a nebo je něco s palivoměrem(plovák):myslim:myslim

[upravil dne 1.3.06 chuck11]

Odesláno

a co kdyz natankujes cca 90% nadrze? dela to taky? Jestli ne tak je to mechanicky problem a poku to neni za rucickou (tam kde je maximum) trochu podrene tak bych to videl na plovak ktery se zasekava v horni poloze a az v nadrzi neni maximum PHM tak vlivem otresu plovak spadne. Plovak je pod zadnima sedackama (neni treba sdelavat nadrz na jeho vytazeni) Tot muj nazor:papa

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

Chlapi poraďte co tomu je:( a kolik stojí nový plovák .je to 406 rok 2000 -2,0 Hdi (80Kw):myslim:papa

Plovák je součástí podávacího čerpadla cca 7000 Kč, takže to spíš zkus nechat prozkoumat v servisu.

Odesláno
Původně zaslal: Rebik

Chlapi poraďte co tomu je:( a kolik stojí nový plovák .je to 406 rok 2000 -2,0 Hdi (80Kw):myslim:papa

Plovák je součástí podávacího čerpadla cca 7000 Kč, takže to spíš zkus nechat prozkoumat v servisu.

:o:o7000,- :o:otak to bude mít radost

Odesláno

Na 406 rok 2000 blbne palivoměr a to tak že když má plnou nádrž,tak ručička spadne až za maximum,spravi se někdy až kolem půl nádrže,je to ten problém z budíkama co mají 406 a nebo je něco s palivoměrem(plovák):myslim:myslim

[upravil dne 1.3.06 chuck11]

Mě to dělalo něco podobného a byli to budíky - propájení. :D

Vyzkoušej prvně i to. :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Pinďa

A co ručičky jak se sundávají,a jak se zpátky nasazují(aby tam nebyla odchylka):myslim

Odesláno

A co ručičky jak se sundávají,a jak se zpátky nasazují(aby tam nebyla odchylka):myslim

rucicky sundavat nemusis, jinak pokud je sundas a poradne si to nejak nepoznacis, tak jedine metoda pokus omyl

Odesláno

Jaký ručičky? Se žádný nesundavaj. Dej si vyhledat na fóru - přístrojovka 406 nebo tak něco a najdeš hafo odkazů, kde se rozebrání přístrojovky poisuje. Řeší se to tady každejch čtvrt roku - jak přijdou noví členi :D Já jsem sem dával i foto těch samotnejch tiš?áků ...

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

Jaký ručičky? Se žádný nesundavaj. Dej si vyhledat na fóru - přístrojovka 406 nebo tak něco a najdeš hafo odkazů, kde se rozebrání přístrojovky poisuje. Řeší se to tady každejch čtvrt roku - jak přijdou noví členi :D Já jsem sem dával i foto těch samotnejch tiš?áků ...

Ručičky rychlosti otáčkoměru atd.,že bych je sundal a propájel pro jistotu všechno:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...