chuck11 Odesláno 1. březen 2006 Odesláno 1. březen 2006 Na 406 rok 2000 blbne palivoměr a to tak že když má plnou nádrž,tak ručička spadne až za maximum,spravi se někdy až kolem půl nádrže,je to ten problém z budíkama co mají 406 a nebo je něco s palivoměrem(plovák):myslim [upravil dne 1.3.06 chuck11] Citovat
Ferry Odesláno 1. březen 2006 Odesláno 1. březen 2006 to bude spise na plovaku u nadrze, tezko rict, u elektriky s multiplexem a jednotkou BSI netusim Citovat
xsimik00 Odesláno 1. březen 2006 Odesláno 1. březen 2006 a co kdyz natankujes cca 90% nadrze? dela to taky? Jestli ne tak je to mechanicky problem a poku to neni za rucickou (tam kde je maximum) trochu podrene tak bych to videl na plovak ktery se zasekava v horni poloze a az v nadrzi neni maximum PHM tak vlivem otresu plovak spadne. Plovak je pod zadnima sedackama (neni treba sdelavat nadrz na jeho vytazeni) Tot muj nazor:papa Citovat
chuck11 Odesláno 2. březen 2006 Autor Odesláno 2. březen 2006 Chlapi poraďte co tomu je:( a kolik stojí nový plovák .je to 406 rok 2000 -2,0 Hdi (80Kw) Citovat
Rebik Odesláno 2. březen 2006 Odesláno 2. březen 2006 Původně zaslal: chuck11 Chlapi poraďte co tomu je:( a kolik stojí nový plovák .je to 406 rok 2000 -2,0 Hdi (80Kw) Plovák je součástí podávacího čerpadla cca 7000 Kč, takže to spíš zkus nechat prozkoumat v servisu. Citovat
chuck11 Odesláno 2. březen 2006 Autor Odesláno 2. březen 2006 Původně zaslal: Rebik Původně zaslal: chuck11 Chlapi poraďte co tomu je:( a kolik stojí nový plovák .je to 406 rok 2000 -2,0 Hdi (80Kw) Plovák je součástí podávacího čerpadla cca 7000 Kč, takže to spíš zkus nechat prozkoumat v servisu. :o7000,- :otak to bude mít radost Citovat
Pinďa Odesláno 2. březen 2006 Odesláno 2. březen 2006 Původně zaslal: chuck11 Na 406 rok 2000 blbne palivoměr a to tak že když má plnou nádrž,tak ručička spadne až za maximum,spravi se někdy až kolem půl nádrže,je to ten problém z budíkama co mají 406 a nebo je něco s palivoměrem(plovák):myslim [upravil dne 1.3.06 chuck11] Mě to dělalo něco podobného a byli to budíky - propájení. Vyzkoušej prvně i to. Citovat
chuck11 Odesláno 3. březen 2006 Autor Odesláno 3. březen 2006 Původně zaslal: Pinďa Mě to dělalo něco podobného a byli to budíky - propájení. Vyzkoušej prvně i to. A co ručičky jak se sundávají,a jak se zpátky nasazují(aby tam nebyla odchylka) Citovat
Ferry Odesláno 3. březen 2006 Odesláno 3. březen 2006 Původně zaslal: chuck11 Původně zaslal: Pinďa Mě to dělalo něco podobného a byli to budíky - propájení. Vyzkoušej prvně i to. A co ručičky jak se sundávají,a jak se zpátky nasazují(aby tam nebyla odchylka) rucicky sundavat nemusis, jinak pokud je sundas a poradne si to nejak nepoznacis, tak jedine metoda pokus omyl Citovat
MJSytic Odesláno 3. březen 2006 Odesláno 3. březen 2006 Původně zaslal: chuck11 Původně zaslal: Pinďa Mě to dělalo něco podobného a byli to budíky - propájení. Vyzkoušej prvně i to. A co ručičky jak se sundávají,a jak se zpátky nasazují(aby tam nebyla odchylka) Jaký ručičky? Se žádný nesundavaj. Dej si vyhledat na fóru - přístrojovka 406 nebo tak něco a najdeš hafo odkazů, kde se rozebrání přístrojovky poisuje. Řeší se to tady každejch čtvrt roku - jak přijdou noví členi Já jsem sem dával i foto těch samotnejch tiš?áků ... Citovat
chuck11 Odesláno 3. březen 2006 Autor Odesláno 3. březen 2006 Původně zaslal: MJSytic Původně zaslal: chuck11 Původně zaslal: Pinďa Mě to dělalo něco podobného a byli to budíky - propájení. Vyzkoušej prvně i to. A co ručičky jak se sundávají,a jak se zpátky nasazují(aby tam nebyla odchylka) Jaký ručičky? Se žádný nesundavaj. Dej si vyhledat na fóru - přístrojovka 406 nebo tak něco a najdeš hafo odkazů, kde se rozebrání přístrojovky poisuje. Řeší se to tady každejch čtvrt roku - jak přijdou noví členi Já jsem sem dával i foto těch samotnejch tiš?áků ... Ručičky rychlosti otáčkoměru atd.,že bych je sundal a propájel pro jistotu všechno:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.