Raďous007 Odesláno 18. leden 2020 Odesláno 18. leden 2020 stačí i když to půjde bez jízdy a VLC my vůbec nenašel video. Citovat
petrkaspi Odesláno 31. leden 2020 Odesláno 31. leden 2020 Jinak docela pěkná app je MyPeugeot.....po vyspárování telefonu přes Bluetooth mě to do telefonu a nainstalované app posílá samo zajímavé informace o jízdách..... Citovat
Packy Odesláno 31. leden 2020 Odesláno 31. leden 2020 O MyPeuegeot je dost dlouhé vlákno tuším u 2008. Jelikož neustále vypínám Start - Stop, tak mi nefunguje. Citovat
petrkaspi Odesláno 2. únor 2020 Odesláno 2. únor 2020 MyPeugeot zatím maká a synchronizuje se při každé jízdě. Start&Stop vypínám stále (nemá vliv na funkci)......stačí mít vyspárovaný telefon přes Bluetooth (bez nutnosti propojení kabelem) a zapnutá data a maká jak má. Při každém vypnutí motoru mě pípne nový záznam......za mě zatím spojenost. Zajímavá app...... Citovat
Packy Odesláno 3. únor 2020 Odesláno 3. únor 2020 Koupil jsem si aplikaci Full MirrorLink | Floating Apps for Auto, která by měla umět přehrávat videa. Zatím jsem to nerozchodil ... ale jakmile se to povede, tak dám vědět. Citovat
Raďous007 Odesláno 3. únor 2020 Odesláno 3. únor 2020 (upraveno) Také bych potřeboval něco jak jsem již psal abych mohl přehrávat video. čekám tedy na výsledek. Ted jsem vyděl spoustu kladných recenzí tak uvidíme. Upraveno 3. únor 2020 uživatelem Raďous007 Citovat
Raďous007 Odesláno 5. únor 2020 Odesláno 5. únor 2020 (upraveno) Tak jsem to trochu zkoumal Full mirrorlink a myslím že asi máme trochu problém. Chybí nám totiž možnost v autě připojení přes mirrorlink nevím jak vy ale já to tam nemám . Samozřejmě to tam chci! Upraveno 5. únor 2020 uživatelem Raďous007 Citovat
Packy Odesláno 6. únor 2020 Odesláno 6. únor 2020 @Raďous007 A nemáš tam celou tuhle nabídku, nebo jen MirrorLink? Já to přepínání dlouho hledal - v manuálu je to popsané "v aplikacích", ale u mě je to na "obrazovce" telefon - tam je vlevo dole tlačítko "TEL." - to když se zmáčkne, tak se ta nabídka objeví. Když připojím telefon s Android Auto, tak se mi tam místo "TEL" objeví symbol A-A. A-A úspěšně používám - stále se snažím rozchodit ten MirrorLink - vypadá to ale, že se auto s mým telefonem přes MirrorLink nechce bavit. Telefon připojení rozpozná, začne do auta vysílat, ale auto neustále píše "připojte zařízení". Mám ale Android 10 a s tím jsou prý někdy problémy. Žít bez toho můžu, ale jako technický typ mě štve, že to nefunguje. A to samý ta Peugeot Appka. Na začátku mi nefungovala, pak se to na dva měsíce rozjelo ... a teď žase nic ... Citovat
Raďous007 Odesláno 6. únor 2020 Odesláno 6. únor 2020 Tak právě jak píšu ta aplikace funguje přes mirrorlin a nebo mirrorscren to nemáme asi ani jeden (já tam mám vše ale ne ten mirrorlink ne ) a bez toho to asi nepojede. Také mám 10 androida ale to nemá vliv. Aplikace od pežota my ale funguje bez problému . Budu to řešit jak dál. Citovat
Packy Odesláno 6. únor 2020 Odesláno 6. únor 2020 Já tam tu možnost MirrorLink mám ... ale nejde mi to připojit (zatím). Mirror Screen je podle mě jen obecný název technologie "zrcadlení obrazovek". Tady jsem našel video, kde to borec umí udělat přes Android Auto ... vyzkouším na starém telefonu ... Citovat
Raďous007 Odesláno 6. únor 2020 Odesláno 6. únor 2020 to je divné já nemam mirrorlink v autě tak asi se bude muset doinstalovat nebo tak něco. Citovat
havran400 Odesláno 6. únor 2020 Odesláno 6. únor 2020 Máš plnou verzi audio? (Peugeot connect radio + digitální tuner za 4000,-) Možná proto tam nemáš Mirror. Citovat
Raďous007 Odesláno 8. únor 2020 Odesláno 8. únor 2020 Mám v autě úplně vše co tam šlo dát max výbava akorát jsem nechtěl cd přehrávač. Citovat
Lukypa Odesláno 8. únor 2020 Autor Odesláno 8. únor 2020 V servisu mi při reklamaci nefunkčního parkovacího asistenta a čidel v zrcátkách přehráli software na nejnovější verzi, napsali do vyjádření že závada se neprojevila, a mirror link je fuč. Citovat
ChouLu Odesláno 8. únor 2020 Odesláno 8. únor 2020 nedivím se.. malé množství podporovaných telefonů, zastaralý systém.. jednoduše ho válcuje AA Citovat
Tomino74 Odesláno 11. červen 2020 Odesláno 11. červen 2020 Dneska mi nešel pustit Android auto. Nejdříve že musím vše aktualizovat, vše ok, až na tuto aplikaci. Další hláška, že tato aplikace není pro naše území. Smazal jsem a chtěl znovu nainstalovat. A hle, hláška že apka není určena pro území ČR na obchod play. Kde to mám Teda sehnat, aby mi vše zase fungovalo?? Poradíte??? Citovat
sodek Odesláno 19. červen 2020 Odesláno 19. červen 2020 (upraveno) Měl jsem stejný problém... Musíš stáhnout aktuální android auto z apkmirroru a znovu instalovat v telefonu. Měl jsem verzi 4.x teď mám nejnovější 5.x. Zase by to mělo začít fungovat. Do té doby, dokud neuvolní AA pro ČR se to jednou za čas vysype. Myslí že je to tím, že se pravidelně aktualizují služby Google a osahávají si verzi AA které se neaktualizuje a jednou za čas se starou verzí odmítnou spolupracovat. Co se týká těch starších systémů ještěs mirrorlinkem, ty nejsou podporovány na nových androidech vůbec. Nejspíš je tedy jediná možnost té ruční aktualizace... Tak to vidím po svých zkušenostech. Mám Sony Xperia X compact s androidem 8. Ještě bych mohl napsat něco o tom, že spolupráce AA na mém telefonu není s Peugeotem úplně 100%. V podstatě to ale používám jen na navigaci a tak nějak jsem si zvykl připojit telefon a dokud potřebuji navigovat, tak nehrabat na telefon ale jen na display v autě. Jinak se to občas sekne a pomůže mi víceméně jen vypnout auto na nějakou blíže nespecifikovanou dobu (delší, než vypnout/zapnout zapalování). Když chci jen telefonovat a případně nabíjet, mám zapnuté jen BT a nenabíjím přes USB zásuvku ale přes adaptér do cigaretové. P308 SW z podzimu 2019. Třeba to někomu pomůže. Upraveno 19. červen 2020 uživatelem sodek Citovat
Karlositoo Odesláno 11. červenec 2020 Odesláno 11. červenec 2020 Jak to teda je s tim mirrorlinken ci mirror screenen v 2020 modelech Riftera? Je tam nebo neni? Pokud ne, tak jaka je možnost propojit telefon autem abych mohl využívat waze nebo sygic na obrazovce riftera? Je to pro me celkem zásadní problém jestli už to nijak nejde.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.