Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

MyPeugeot zatím maká a synchronizuje se při každé jízdě. Start&Stop vypínám stále (nemá vliv na funkci)......stačí mít vyspárovaný telefon přes Bluetooth (bez nutnosti propojení kabelem) a zapnutá data a maká jak má. Při každém vypnutí motoru mě pípne nový záznam......za mě zatím spojenost. Zajímavá app......👍

Odesláno

Koupil jsem si aplikaci Full MirrorLink | Floating Apps for Auto, která by měla umět přehrávat videa. Zatím jsem to nerozchodil ... ale jakmile se to povede, tak dám vědět.

Odesláno (upraveno)

Také  bych potřeboval něco    jak jsem již psal  abych  mohl přehrávat video.   čekám tedy na výsledek.

Ted jsem vyděl spoustu kladných recenzí  tak uvidíme.

Upraveno uživatelem Raďous007
Odesláno (upraveno)

Tak jsem to trochu zkoumal Full mirrorlink a myslím že asi máme trochu problém.  Chybí nám totiž možnost v autě připojení přes mirrorlink nevím jak vy ale  já to tam nemám . Samozřejmě to tam chci!

mirrorscreen-1.303966_19.jpg.ee6f60715cd627ecbf4d331a643bcacd.jpg

Upraveno uživatelem Raďous007
Odesláno

@Raďous007 A nemáš tam celou tuhle nabídku, nebo jen MirrorLink? Já to přepínání dlouho hledal - v manuálu je to popsané "v aplikacích", ale u mě je to na "obrazovce" telefon - tam je vlevo dole tlačítko "TEL." - to když se zmáčkne, tak se ta nabídka objeví. Když připojím telefon s Android Auto, tak se mi tam místo "TEL" objeví symbol A-A. 

A-A úspěšně používám - stále se snažím rozchodit ten MirrorLink - vypadá to ale, že se auto s mým telefonem přes MirrorLink nechce bavit. Telefon připojení rozpozná, začne do auta vysílat, ale auto neustále píše "připojte zařízení". Mám ale Android 10 a s tím jsou prý někdy problémy. Žít bez toho můžu, ale jako technický typ mě štve, že to nefunguje.

A to samý ta Peugeot Appka. Na začátku mi nefungovala, pak se to na dva měsíce rozjelo ... a teď žase nic ...

Odesláno

Tak právě jak píšu  ta aplikace funguje přes mirrorlin a nebo mirrorscren   to nemáme asi ani jeden  (já tam mám vše  ale ne ten mirrorlink ne ) a bez toho to asi nepojede.

Také mám  10 androida ale to nemá vliv.

Aplikace od pežota my ale funguje bez problému .

Budu to řešit jak dál.

Odesláno

Já tam tu možnost MirrorLink mám ... ale nejde mi to připojit (zatím). Mirror Screen je podle mě jen obecný název technologie "zrcadlení obrazovek".  Tady jsem našel video, kde to borec umí udělat přes Android Auto ... vyzkouším na starém telefonu ... 

Odesláno

V servisu mi při reklamaci nefunkčního parkovacího asistenta a čidel v zrcátkách přehráli software na nejnovější verzi, napsali do vyjádření že závada se neprojevila, a mirror link je fuč.

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Dneska mi nešel pustit Android auto. Nejdříve že musím vše aktualizovat, vše ok, až na tuto aplikaci. Další hláška, že tato aplikace není pro naše území. Smazal jsem a chtěl znovu nainstalovat. A hle, hláška že apka není určena pro území ČR na obchod play. Kde to mám Teda sehnat, aby mi vše zase fungovalo?? Poradíte??? 

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Měl jsem stejný problém... Musíš stáhnout aktuální android auto z apkmirroru a znovu instalovat v telefonu. Měl jsem verzi 4.x teď mám nejnovější 5.x. Zase by to mělo začít fungovat. Do té doby, dokud neuvolní AA pro ČR se to jednou za čas vysype.

Myslí že je to tím,  že se pravidelně aktualizují služby Google a osahávají si verzi AA které se neaktualizuje a jednou za čas se starou verzí odmítnou spolupracovat.

Co se týká těch starších systémů ještěs mirrorlinkem, ty nejsou podporovány na nových androidech vůbec. Nejspíš je tedy jediná možnost té ruční aktualizace... Tak to vidím po svých zkušenostech.

Mám Sony Xperia X compact s androidem 8. Ještě bych mohl napsat něco o tom, že spolupráce AA na mém telefonu není s Peugeotem úplně 100%. V podstatě to ale používám jen na navigaci a tak nějak jsem si zvykl připojit telefon a dokud potřebuji navigovat, tak nehrabat na telefon ale jen na display v autě. Jinak se to občas sekne a pomůže mi víceméně jen vypnout auto na nějakou blíže nespecifikovanou dobu (delší, než vypnout/zapnout zapalování). Když chci jen telefonovat a případně nabíjet, mám zapnuté jen BT a nenabíjím přes USB zásuvku ale přes adaptér do cigaretové.

P308 SW z podzimu 2019.

Třeba to někomu pomůže.

Upraveno uživatelem sodek
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Jak to teda je s tim mirrorlinken ci mirror screenen v 2020 modelech Riftera? Je tam nebo neni? Pokud ne, tak jaka je možnost propojit telefon autem abych mohl využívat waze nebo sygic na obrazovce riftera? Je to pro me celkem zásadní problém jestli už to nijak nejde.. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...