Airbag Odesláno 9. červen 2019 Odesláno 9. červen 2019 Prosím vás projíždím tady to fórum ale nemůžu se dohledat. Když zapnu klíč a projede check, objeví se kontrolka ve tvaru F díval jsem se do manuálu a nikde to tam není Byl jsem litr oleje který chyběl dolil jsem tři litry vody která chyběla nechápu jak je to možné. Logicky by to měla být Voda ale stále ukazuje. Po dolití oleje dokonce oranžově blikal nápis Oil. Děkuji všem za odpovědi Citovat
brixtr Odesláno 9. červen 2019 Odesláno 9. červen 2019 Neškodilo by napsat o jake auto se jedna Airbag ohodnotil 1 Citovat
Airbag Odesláno 9. červen 2019 Autor Odesláno 9. červen 2019 Sorry chvátám do práce a *neumím psát slušně* mě to a bojím se s tím jet Je to Peugeot 407 1,6 HDi 266 296 kilometrů Citovat
Airbag Odesláno 9. červen 2019 Autor Odesláno 9. červen 2019 Slušně psát umím Omlouvám se Péťa ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 9. červen 2019 Odesláno 9. červen 2019 dolíváš běžně litr oleje a tři litry vody? Airbag ohodnotil 1 Citovat
Airbag Odesláno 9. červen 2019 Autor Odesláno 9. červen 2019 Ne teď to bylo poprvé protože se mi zdálo že ten motor má čím dál horší zvuk. Ale je pravda že jsem teď párkrát letěl v Německu po dálnici kolem 180 Citovat
ozzy56 Odesláno 9. červen 2019 Odesláno 9. červen 2019 když máš vše dolito, nebál bych se jet Airbag ohodnotil 1 Citovat
Airbag Odesláno 9. červen 2019 Autor Odesláno 9. červen 2019 Ok Pojedu teď 50 kilometrů tak až dorazím dám echo jestli se na palubovce něco změnilo. Přeji hezkou neděli všem ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Airbag Odesláno 9. červen 2019 Autor Odesláno 9. červen 2019 Takže děcka, jsem na místě, ventily přestali znít jako když jde k čertu s řetězy, ale ta umím mluvit slušně tam pořád je posílám fotku Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 9. červen 2019 Odesláno 9. červen 2019 problem s merkou oleje auto nevi ze je olej dolitej nebo se proste ta chyba zasekla Airbag ohodnotil 1 Citovat
Airbag Odesláno 9. červen 2019 Autor Odesláno 9. červen 2019 Ještě drobnost, z češtiny jsem neměl za pět ale diktuji to, Péťa ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 9. červen 2019 Odesláno 9. červen 2019 No to vypadá na signálku nízká hladina oleje. Pokud po fyzické kontrole měrkou v motoru máš jistotu že je ho akorát tak tomu dej čas. Už to někdo řešil že ta kontrolka zhasla až po několikátém nastartování. Airbag ohodnotil 1 Citovat
Airbag Odesláno 9. červen 2019 Autor Odesláno 9. červen 2019 Ok, můj Žabák má s kontrolkami a s čidly Tak nějak všeobecně potíže. ESP při otočení klíče ukáže že je zapnuté a potom se přepne na přeškrtnutý trojúhelník, olej chyběl ale kontrolka byla na dovolené, voda 3 l byla na dovolené s tou první Jinak naprostá spokojenost, s rodinkou 5,5 l na 100 sám 6,2 včetně města. Jen ta voda mě děsí 3l jsou dost Ale je pravda že se nepovažuji zrovna za manuálně zručného a rok jsem se nekoukal do nádržky díky všem za pomoc Citovat
pesastor Odesláno 9. červen 2019 Odesláno 9. červen 2019 (upraveno) Ono kdyz @Airbag pise o doliti litru oleje a 3 litru chladici kapaliny tak to svedci o jedne ze dvou veci: bud otevrel po kontrolce prvne motor po dloooouhe dobe NEBO nahle dolivani oleje i chladice znaci zavadu na motoru. edit Nez jsem odpovedel, tak to @Airbag napsal: na kontrolu vozidla kasle, kontrolky jsou prezitek..... aale kazdy soudruh sveho stesti strujcem Upraveno 9. červen 2019 uživatelem pesastor Airbag ohodnotil 1 Citovat
Airbag Odesláno 9. červen 2019 Autor Odesláno 9. červen 2019 Jo a když chci vypnout ESP tak to tlačítko taky nereaguje.. a pro zajímavost, když už se bavíme o v tomhle autě, tak přepínač na blinkry se při návratu z polohy doprava vždycky na chvilku zatoulá doleva Takže blikám jako sanitka a tlačítko na přepínání palubního počítače se celkem dost brání. ještě dotaz nevíte jestli se dá dokoupit tempomat? Jinak do tohohle auta jsem přesedl z Octavie 1 66 kW 1,9 TDI spotřeba je o litr vyšší ale pohodlí a výbava se nedají se Škodou srovnat ani s novějšími. Citovat
Airbag Odesláno 9. červen 2019 Autor Odesláno 9. červen 2019 Bez studu a bez mučení se přiznávám že na tyhle věci moc nejsem. Trošku mě překvapilo jak to chodí v servisech protože mi nedávno dělali spojku Mimochodem 18000 a záhadným způsobem zmizely olej z převodovky zajímavé ale je že auto šlape jako hodinky myslím motorově jede táhne není problém na 16 překvapivě dobře Citovat
Airbag Odesláno 9. červen 2019 Autor Odesláno 9. červen 2019 Očekával bych že když už je to auto 14 dní v servisu že automechanik otevře měrku oleje a podívá se na to když jdu k zubaři tak mi taky prohlédne celou hubu a ne jenom jeden zub Ale jak říkám nejsem automechanik Citovat
Airbag Odesláno 9. červen 2019 Autor Odesláno 9. červen 2019 A ještě na svoji obranu Musím dodat že jsem si myslel že na to ty kontrolky jsou že když bude málo oleje tak to na mě začne mluvit hele týpku do lesy olej když bude málo vody tak mi to řekne hele týpku dolej si vodu 3 litry jsou docela dost někde by měla být kontrolka toho že nefungují kontrolky Mimochodem Rád bych bych vám dal pluska všem za pomoc ale nevím jak se to dělá Citovat
Airbag Odesláno 9. červen 2019 Autor Odesláno 9. červen 2019 Tak nic už jsem to zjistil oči vidí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.