Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Sousedka zpoza toho vytáhla nedávno 25cm skaláru, spíš už jen takový blátíčko, co z ní zbylo... Jak se tam napasovala, bůh suď...

Odesláno

No mě za to lezli v 60L krevetky a tam se asi množily. V 300L  je to pozadí až 1cm pod podélnou vzpěru , tak tam se skalára neprotáhne. Otík by to ale asi dal  🙂

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dneska velká očista, protrháno, filtry, skla, výměna 1/3 vody apod. Rájovce jsem šopnul dočasně k neonkám. Úspěšně ďobou okružáky...

IMG_20190929_163832~2.jpg

IMG_20190929_163836.jpg

IMG_20190929_163840.jpg

IMG_20190929_163917.jpg

IMG_20190929_163923.jpg

IMG_20190929_163911~2.jpg

• O 3 týdny později...
Odesláno

Mrchy krevety, pořád asi jenom jebů :D dnes dcera zjistila že jich je tam snad 10, jsou průhledný.

Odesláno

Dneska jsem spláchnul posledního Rájovce... Asi špatný vrh...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Vypadá to že se do akva vrátil život a přestalo to hynout, krevetám se sakra daří začínají měnit barvu na modrou. Dnes jsem trochu doplnil ryby, 4x skalára a 1x samec bety .

Odesláno (upraveno)

Ja přidal do 240tky 30ks https://rybicky.net/atlasryb/tetra_amapanska 5,- Kč/Ks a do 54l 20ks červený krvetek 5,-Kč/ks. Do 240tky půjde ještě 20 neonek modrých.

edit: ty tetry prodává p.Urban z Neratovic  . . . ale v nabídce je nemá . . . chystá se i na černé neonky,už je má v chovně,jen ještě ne na prodej . . .  všechno 5,-Kč/ks  https://www.krasneakvarijnirybicky.cz/

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno (upraveno)

Teď trošku OT.... V zaměstnání nám zrekonstruovali komplet velín a prý co bychom si ještě přáli, že finance jsou.... Tak jsem navrhnul POŘÁDNÝ akvárko a kupodivu kolegové nebyli proti.... Teď ještě co na to investor.... Držte palce....

Upraveno uživatelem Hafity
Odesláno

JJ vím o něm - má to všechno za 5,-  . Až mi to trochu pochcípá v práci tak mám políčeno na Tetry a Dania perlová  🙂  a prodává i Cryptokorynu   🙂

Odesláno

A já úplně   :xvul   Kromě ranní výměny vody jsem se na to dnes vykašlal a pánbůh mi to vrátil . . .   Spěchal jsem na letiště naposledy si zalétat a vytáhl jsem na nové letiště "obra" - rozpětí 2,2 metru.

Mělo mě varovat, že mi při rolování na start ulítlo podvozkové kolo. S kolegy piloty jsme dali nového "červíka" a . . . Můžeš jít na to.  Ale nějak mne to rozhodilo - start byl trochu divoký , ale srovnal jsem to a šel nahoru.  No ale hlavu jsem si nesrovnal - třes v rukou / prstech mne nepustil - prostě nerv.   Udělal jsem dva oblety a šel udělat sudový výkrut. Díky dostatečné výšce jsem se z toho nepodařeného průseru dostal . Kolega za mnou jen poznamenal : "Co to mělo být, radši toho nech"  Poslechl jsem ho a v klidu si poletoval nad hlavou. Před přistáním si zkusil nízký průlet na přistání. bylo to v pohodě na konci dráhy jsem přidal zvedl to a šel si udělat okruh na finálku . . .  Z dálky si v klidu vyklesal a pomalu šel dolů na dráhu.  A pak to přišlo Zkrátím to o pilotní info.  Prostě jsem se lekl , že klesám do pole místo na dráhu ikdyž už jsem byl nad trávou. Přitáhnul , ztratil vztlak a šel po křídle dolů. V poslední křeči jsem to trochu podrovnal nicméně dosed / dopad byl moc tvrdý.  Podvozek to nedal. Povolil a šlo to levá, prává  na křídla a pak stojka na čumák.

Výsledek je vytržený podvozek - opravitelné, na to je to dělané + ze stojky přeražená hřídel motoru (někdo moc zakalil) - průšvih na nový motor + ustřihané šrouby v obou křídlech na vzpěrách = asi největší malér, protože já nemám v paneláku šanci je odvrtat.  :bojim

Odesláno

Tak jsem musel vylovit beťáka  , včera krásný plný barevný ocas a dnes je jak chlap po rozvodu :D  ta svi.ně samice ho snad chtěla roztrhat , zakouslá do ploutve a on ji z posledních sil vláčel po akvárku a ona se ne a ne pustit . Dokonce ho držela i v síťce , měl jsem co dělat abych s ní nepraštil o zem . Mám ho zatím ve sklenici , hodil jsem mu tam kousek  rostliny a doufám že to rozplave. Ta samice ho řezala víc jak když jsem dal dva samce k sobě.  

Zlá je ta světlá , tmavá je hodná :D 

PA270028.JPG

PA270029.JPG

Odesláno (upraveno)

Jó, cryptokoriny jsou krásný. Mám je rád... 

Pár fotek po údržbě...

IMG_20191028_174113~2.jpg

IMG_20191028_173903~2.jpg

IMG_20191028_174126~2.jpg

Upraveno uživatelem minimaxa
Odesláno

jelikož beťák vypadal v tý sklenici jak zavařená švestka dostal dnes novou garsonku :D 

akvarium-set-tetra-cascade-led-cerne-68l.jpg

Odesláno

Tak jsem poprvé krmil pavouka :D  prej nejdřív se to naučte pinzetou ať si na vás zvykne, twl já jsem srab , vzal jsem si půlmetrovou na steaky :D 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...