Klemoň Odesláno 14. září 2019 Odesláno 14. září 2019 No já pustil chlup a v obou akva mám tu 3D skálu. Tu slabou cca 3cm Citovat
Gabriel 307 Odesláno 14. září 2019 Autor Odesláno 14. září 2019 Ja 3D nechtěl,bál jsem se čištění kdyby to obrostlo řasou. Citovat
Klemoň Odesláno 15. září 2019 Odesláno 15. září 2019 Jo tak to jsi trefil - opruz kartáčkem na ruce . . . Citovat
Guest minimaxa Odesláno 15. září 2019 Odesláno 15. září 2019 Sousedka zpoza toho vytáhla nedávno 25cm skaláru, spíš už jen takový blátíčko, co z ní zbylo... Jak se tam napasovala, bůh suď... Citovat
Klemoň Odesláno 16. září 2019 Odesláno 16. září 2019 No mě za to lezli v 60L krevetky a tam se asi množily. V 300L je to pozadí až 1cm pod podélnou vzpěru , tak tam se skalára neprotáhne. Otík by to ale asi dal Citovat
Guest minimaxa Odesláno 29. září 2019 Odesláno 29. září 2019 Dneska velká očista, protrháno, filtry, skla, výměna 1/3 vody apod. Rájovce jsem šopnul dočasně k neonkám. Úspěšně ďobou okružáky... Citovat
Davidak79 Odesláno 17. říjen 2019 Odesláno 17. říjen 2019 Mrchy krevety, pořád asi jenom jebů dnes dcera zjistila že jich je tam snad 10, jsou průhledný. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 17. říjen 2019 Odesláno 17. říjen 2019 Dneska jsem spláchnul posledního Rájovce... Asi špatný vrh... Citovat
Gabriel 307 Odesláno 26. říjen 2019 Autor Odesláno 26. říjen 2019 Dva kousky(rostliny) z Exotiky v Lysé nad Labem. https://www.vll.cz/exotika Jinak jsem poslal do světa(čti prodal) gavůnky a koupil něco menšího. Jinak pořád to není to co by mělo být a makám na tom. Citovat
Davidak79 Odesláno 26. říjen 2019 Odesláno 26. říjen 2019 Vypadá to že se do akva vrátil život a přestalo to hynout, krevetám se sakra daří začínají měnit barvu na modrou. Dnes jsem trochu doplnil ryby, 4x skalára a 1x samec bety . Citovat
Gabriel 307 Odesláno 26. říjen 2019 Autor Odesláno 26. říjen 2019 (upraveno) Ja přidal do 240tky 30ks https://rybicky.net/atlasryb/tetra_amapanska 5,- Kč/Ks a do 54l 20ks červený krvetek 5,-Kč/ks. Do 240tky půjde ještě 20 neonek modrých. edit: ty tetry prodává p.Urban z Neratovic . . . ale v nabídce je nemá . . . chystá se i na černé neonky,už je má v chovně,jen ještě ne na prodej . . . všechno 5,-Kč/ks https://www.krasneakvarijnirybicky.cz/ Upraveno 26. říjen 2019 uživatelem Gabriel 307 Citovat
Hafity Odesláno 26. říjen 2019 Odesláno 26. říjen 2019 (upraveno) Teď trošku OT.... V zaměstnání nám zrekonstruovali komplet velín a prý co bychom si ještě přáli, že finance jsou.... Tak jsem navrhnul POŘÁDNÝ akvárko a kupodivu kolegové nebyli proti.... Teď ještě co na to investor.... Držte palce.... Upraveno 26. říjen 2019 uživatelem Hafity Gabriel 307 ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 26. říjen 2019 Odesláno 26. říjen 2019 JJ vím o něm - má to všechno za 5,- . Až mi to trochu pochcípá v práci tak mám políčeno na Tetry a Dania perlová a prodává i Cryptokorynu Citovat
Klemoň Odesláno 26. říjen 2019 Odesláno 26. říjen 2019 A já úplně Kromě ranní výměny vody jsem se na to dnes vykašlal a pánbůh mi to vrátil . . . Spěchal jsem na letiště naposledy si zalétat a vytáhl jsem na nové letiště "obra" - rozpětí 2,2 metru. Mělo mě varovat, že mi při rolování na start ulítlo podvozkové kolo. S kolegy piloty jsme dali nového "červíka" a . . . Můžeš jít na to. Ale nějak mne to rozhodilo - start byl trochu divoký , ale srovnal jsem to a šel nahoru. No ale hlavu jsem si nesrovnal - třes v rukou / prstech mne nepustil - prostě nerv. Udělal jsem dva oblety a šel udělat sudový výkrut. Díky dostatečné výšce jsem se z toho nepodařeného průseru dostal . Kolega za mnou jen poznamenal : "Co to mělo být, radši toho nech" Poslechl jsem ho a v klidu si poletoval nad hlavou. Před přistáním si zkusil nízký průlet na přistání. bylo to v pohodě na konci dráhy jsem přidal zvedl to a šel si udělat okruh na finálku . . . Z dálky si v klidu vyklesal a pomalu šel dolů na dráhu. A pak to přišlo Zkrátím to o pilotní info. Prostě jsem se lekl , že klesám do pole místo na dráhu ikdyž už jsem byl nad trávou. Přitáhnul , ztratil vztlak a šel po křídle dolů. V poslední křeči jsem to trochu podrovnal nicméně dosed / dopad byl moc tvrdý. Podvozek to nedal. Povolil a šlo to levá, prává na křídla a pak stojka na čumák. Výsledek je vytržený podvozek - opravitelné, na to je to dělané + ze stojky přeražená hřídel motoru (někdo moc zakalil) - průšvih na nový motor + ustřihané šrouby v obou křídlech na vzpěrách = asi největší malér, protože já nemám v paneláku šanci je odvrtat. Citovat
Davidak79 Odesláno 27. říjen 2019 Odesláno 27. říjen 2019 Tak jsem musel vylovit beťáka , včera krásný plný barevný ocas a dnes je jak chlap po rozvodu ta svi.ně samice ho snad chtěla roztrhat , zakouslá do ploutve a on ji z posledních sil vláčel po akvárku a ona se ne a ne pustit . Dokonce ho držela i v síťce , měl jsem co dělat abych s ní nepraštil o zem . Mám ho zatím ve sklenici , hodil jsem mu tam kousek rostliny a doufám že to rozplave. Ta samice ho řezala víc jak když jsem dal dva samce k sobě. Zlá je ta světlá , tmavá je hodná Klemoň a velkybanan ohodnotil 2 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 28. říjen 2019 Odesláno 28. říjen 2019 (upraveno) Jó, cryptokoriny jsou krásný. Mám je rád... Pár fotek po údržbě... Upraveno 28. říjen 2019 uživatelem minimaxa Citovat
Davidak79 Odesláno 29. říjen 2019 Odesláno 29. říjen 2019 jelikož beťák vypadal v tý sklenici jak zavařená švestka dostal dnes novou garsonku Citovat
Davidak79 Odesláno 31. říjen 2019 Odesláno 31. říjen 2019 Tak jsem k beťákovi fouknul 5 neonek jednoho ancíka a sekavce a pro sebe jsem pořídil kámoše Gabriel 307 ohodnotil 1 Citovat
Davidak79 Odesláno 2. listopad 2019 Odesláno 2. listopad 2019 Tak jsem poprvé krmil pavouka prej nejdřív se to naučte pinzetou ať si na vás zvykne, twl já jsem srab , vzal jsem si půlmetrovou na steaky regius ohodnotil 1 Citovat
Šalda Odesláno 2. listopad 2019 Odesláno 2. listopad 2019 Taky máme doma mazla, Lasiodora parahybana - Adélka regius a Davidak79 ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.