Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: aka

je, bylo nas docela dost, co? a priste to bude neco!!!:D:D:mrk:super

Jak to. Co bude příště? :myslim

Odesláno

Tak srazek, byl opět jako vždy supr,a chci poděkovat všem kteří dorazili ,hlavně novým tvářím,že si konečně našli taky čas dorazit. ;) ;) :super

Odesláno

Bylo to fajn, diky za sraz, ucast byla opravdu hojna

To Marcel 505 Priste pry ma byt maskarni sraz

Odesláno

Tak já taky díky - bylo to fajn... akorát mám trošku guláš v lidech, ale to se snad po nějaký době srovná:D

koho jsem poznal (nebo se bavil):

Medvěd

Voštík

Dundee

Mašinka

Oddie

Vvitty

John

Bohouš205Gti

Driver

Garfield

MilaS

Hics

Netopýrka

aka

Petr406Red

vix???

opravdu další nevim, ale kdyžtak se nějak připomeňte:D

Každopádně díky za sraz a doufám, že příště mi to taky vyjde a že bude už možnost bejt i trochu venku :papa

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Tak já taky díky - bylo to fajn... akorát mám trošku guláš v lidech, ale to se snad po nějaký době srovná:D

Medvěd

Voštík

Dundee

Mašinka

Oddie

Vvitty

John

Bohouš205Gti

Driver

Garfield

MilaS

Hics

Netopýrka

aka

Petr406Red

vix???

Každopádně díky za sraz a doufám, že příště mi to taky vyjde a že bude už možnost bejt i trochu venku :papa

Jo, jo, a? už je teplo a dá se být venku! Vevnitř se mi to tam totiž nelíbí ani trochu... Vlhko, nevětráno, echo jak v kostele... Haló tam nahoře, my bychom prosili JARO!

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Medvěd

Voštík

Dundee

Mašinka

Oddie

Vvitty

John

Bohouš205Gti

Driver

Garfield

MilaS

Hics

Netopýrka

aka

Petr406Red

vix???

ja jsem Ferry a vpravo ode me sedi a usmiva se Sepp ;)

Ta hlava dole je Paul Jane z Plzne, co prijel s Petrem 406 red

DSCN2953_resize.JPG

[upravil dne 3/3/06 Ferry]

Odesláno
Původně zaslal: Garfield

Jo, jo, a? už je teplo a dá se být venku! Vevnitř se mi to tam totiž nelíbí ani trochu... Vlhko, nevětráno, echo jak v kostele... Haló tam nahoře, my bychom prosili JARO!

No John se ho pry snazil zajistit uz sem, ale nejak se nezadarilo.....skoda...tak snad priste:cool:

Odesláno

No John se ho pry snazil zajistit uz sem, ale nejak se nezadarilo.....skoda...tak snad priste:cool:

No jo hold bohužel ještě čarovat neumím... :myslim :myslim

Odesláno
Původně zaslal: John

No jo hold bohužel ještě čarovat neumím... :myslim :myslim

Ale urcite jo, protoze kdyz jsme se sesli, bylo svetlo!!!:super:super ted to jen dotahnout k dokonalosti...ja Ti fandim:papa:papa

Odesláno

Zatím nejúchylnější sraz, co jsem kdy zažil.

AD vsávání. Po té, co jsem dorazil domu ve 2:30 a vstaval 6:40 s mírně opuchlou hlavou.... :) pohodka tak napůl, příště raději dojedu autem :D

Odesláno
Původně zaslal: voštík

Zatím nejúchylnější sraz, co jsem kdy zažil.

AD vsávání. Po té, co jsem dorazil domu ve 2:30 a vstaval 6:40 s mírně opuchlou hlavou.... :) pohodka tak napůl, příště raději dojedu autem :D

Tak tohle me opravdu zajima...ja tam byla a nic neobvykleho sem nezaznamenala:myslim:myslimco se stalo?:o:o

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...