Neon Odesláno 2. březen 2006 Autor Odesláno 2. březen 2006 Voštík: a jedeš na džbán? Že bys mi udělal navigaci a já bych jel za tebou;)
Petr 406 red Odesláno 2. březen 2006 Odesláno 2. březen 2006 Tak už je sraz za mnou (bohužel). Sice jsem tam tentokrát moc dlouho nebyl ale bylo to moc fajn jako vždycky Pár fotek najdete ZDE [upravil dne 2.3.06 Petr 406 red]
Petr 406 red Odesláno 2. březen 2006 Odesláno 2. březen 2006 Původně zaslal: voštík SMS sent Máš pěknýho smajlíka
aka Odesláno 2. březen 2006 Odesláno 2. březen 2006 je, bylo nas docela dost, co? a priste to bude neco!!!:D:mrk:super
Marcel505 Odesláno 2. březen 2006 Odesláno 2. březen 2006 Původně zaslal: aka je, bylo nas docela dost, co? a priste to bude neco!!!:D:mrk:super Jak to. Co bude příště?
John Odesláno 3. březen 2006 Odesláno 3. březen 2006 Tak srazek, byl opět jako vždy supr,a chci poděkovat všem kteří dorazili ,hlavně novým tvářím,že si konečně našli taky čas dorazit. ;)
Ferry Odesláno 3. březen 2006 Odesláno 3. březen 2006 Bylo to fajn, diky za sraz, ucast byla opravdu hojna To Marcel 505 Priste pry ma byt maskarni sraz
Neon Odesláno 3. březen 2006 Autor Odesláno 3. březen 2006 Tak já taky díky - bylo to fajn... akorát mám trošku guláš v lidech, ale to se snad po nějaký době srovná koho jsem poznal (nebo se bavil): Medvěd Voštík Dundee Mašinka Oddie Vvitty John Bohouš205Gti Driver Garfield MilaS Hics Netopýrka aka Petr406Red vix??? opravdu další nevim, ale kdyžtak se nějak připomeňte:D Každopádně díky za sraz a doufám, že příště mi to taky vyjde a že bude už možnost bejt i trochu venku
Netopýrka Odesláno 3. březen 2006 Odesláno 3. březen 2006 to Neon: šikulka, tolik lidi jsem si po prvnim srazu nepamatovala ani ja! :)
Garfield Odesláno 3. březen 2006 Odesláno 3. březen 2006 Původně zaslal: Neon Tak já taky díky - bylo to fajn... akorát mám trošku guláš v lidech, ale to se snad po nějaký době srovná koho jsem poznal (nebo se bavil): Medvěd Voštík Dundee Mašinka Oddie Vvitty John Bohouš205Gti Driver Garfield MilaS Hics Netopýrka aka Petr406Red vix??? opravdu další nevim, ale kdyžtak se nějak připomeňte:D Každopádně díky za sraz a doufám, že příště mi to taky vyjde a že bude už možnost bejt i trochu venku Jo, jo, a? už je teplo a dá se být venku! Vevnitř se mi to tam totiž nelíbí ani trochu... Vlhko, nevětráno, echo jak v kostele... Haló tam nahoře, my bychom prosili JARO!
Ferry Odesláno 3. březen 2006 Odesláno 3. březen 2006 Původně zaslal: Neon Tak já taky díky - bylo to fajn... akorát mám trošku guláš v lidech, ale to se snad po nějaký době srovná koho jsem poznal (nebo se bavil): Medvěd Voštík Dundee Mašinka Oddie Vvitty John Bohouš205Gti Driver Garfield MilaS Hics Netopýrka aka Petr406Red vix??? opravdu další nevim, ale kdyžtak se nějak připomeňte:D Každopádně díky za sraz a doufám, že příště mi to taky vyjde a že bude už možnost bejt i trochu venku ja jsem Ferry a vpravo ode me sedi a usmiva se Sepp Ta hlava dole je Paul Jane z Plzne, co prijel s Petrem 406 red [upravil dne 3/3/06 Ferry]
aka Odesláno 3. březen 2006 Odesláno 3. březen 2006 Původně zaslal: Garfield Jo, jo, a? už je teplo a dá se být venku! Vevnitř se mi to tam totiž nelíbí ani trochu... Vlhko, nevětráno, echo jak v kostele... Haló tam nahoře, my bychom prosili JARO! No John se ho pry snazil zajistit uz sem, ale nejak se nezadarilo.....skoda...tak snad priste:cool:
John Odesláno 3. březen 2006 Odesláno 3. březen 2006 Původně zaslal: aka No John se ho pry snazil zajistit uz sem, ale nejak se nezadarilo.....skoda...tak snad priste:cool: No jo hold bohužel ještě čarovat neumím... :myslim
aka Odesláno 3. březen 2006 Odesláno 3. březen 2006 Původně zaslal: John Původně zaslal: aka No John se ho pry snazil zajistit uz sem, ale nejak se nezadarilo.....skoda...tak snad priste:cool: No jo hold bohužel ještě čarovat neumím... :myslim Ale urcite jo, protoze kdyz jsme se sesli, bylo svetlo!!!:super ted to jen dotahnout k dokonalosti...ja Ti fandim:papa:papa
voštík Odesláno 3. březen 2006 Odesláno 3. březen 2006 Zatím nejúchylnější sraz, co jsem kdy zažil. AD vsávání. Po té, co jsem dorazil domu ve 2:30 a vstaval 6:40 s mírně opuchlou hlavou.... pohodka tak napůl, příště raději dojedu autem
aka Odesláno 3. březen 2006 Odesláno 3. březen 2006 Původně zaslal: voštík Zatím nejúchylnější sraz, co jsem kdy zažil. AD vsávání. Po té, co jsem dorazil domu ve 2:30 a vstaval 6:40 s mírně opuchlou hlavou.... pohodka tak napůl, příště raději dojedu autem Tak tohle me opravdu zajima...ja tam byla a nic neobvykleho sem nezaznamenala:myslim:myslimco se stalo?:o
voštík Odesláno 3. březen 2006 Odesláno 3. březen 2006 No a nebyly jste, holky, na jinem srazu nez ja?
Recommended Posts