Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

DOTAZ na ondru306 tak co koukals na nejake to foto at maš přehled jestli ne tak dej vjedet dam ti link

Odesláno

Radši mi pošli link...rád se podívám.taky mám videa s našich srazů i fotky ale mám to na dvd a bude chvilku trvat než to dám na web,ale budu se snažit co nejdříve.dík

Odesláno

Jo jo mohla bejt sranda,sice né moc aut ale jde s fotek vidět že u vás i starší členi dokážou něco zorganizovat.U nás jsme zkoušeli být členy v klubu MOTORSPORT MATULA a dopadlo to tak že tam zůstali jen ti starší kteří jen umí organizovat kdo co udělá a dávají nám mladým jen starosti s kterých pak jen sami oni čerpají.Vstupné do členství bylo 500 a akorát jsme si zajezdili na motokárách a to jsme museli jěště dávat 100Kč,,,odešel jsem a jdu trošku v jiných šlépějích,nebo spíš se snažím.

Odesláno

2 rimmer: Roberte, jak si dovolíš napsat, že tam jezdí neupravené auta:D:D a co můj tuzingový traktorek?:D:D:D Já tomu sice nerozumím, ale musí do všeho s Hamrbacem rýpat a montovat se do aut:D:D:D:D. Tak bacha, my nejseme jen tak obyčejní!!!!!!:D:D:D:D:o:o:o Myslím, že bychom na tuning možná mohli!!!!!!!!:o:D:D:D:o:D:roker:roker

Odesláno
Původně zaslal: ondra306

Radši mi pošli link...rád se podívám.taky mám videa s našich srazů i fotky ale mám to na dvd a bude chvilku trvat než to dám na web,ale budu se snažit co nejdříve.dík

Koukal jsem na pár fotek na Tvým webu. Nelíbí se mi, že náhledy máš udělané ze stejně velkých fotek, jako originály, zmenšené jen rozměry (ne velikostí). Pak se zbytečně dlouho načítají. Správně by jsi měl mít vždy dva soubory k jedné fotce - náhled a skutečnou velikost.

Neber to ve zlém, jen námět, jak zlepšit stránky...

Odesláno

2 ondra 306: Koukal jsem na tvůj web. Aspoň se snažíš a to je dobře. Co se týká článku o chiptuningu- zkus nasbírat více znalostí, než něco napíšeš, to není buzerace nebo plivání, jen upozornění, a? tě někteří nesežerou i s botama.

Odesláno

Co se ti na tom článku nezdá,čerpal jsem ze stránek zabývající se chiptuningem,pokud máš něco lepšího tak budu rád když přispěješ nějaký ten článek.Díky

Odesláno

mozna by stalo za to cerpat i odjinud...

sama o sobe muze takovato uprava prinest max. 10% narust vykonu. je tu riziko poskozeni motoru (zejmena od garazovych firem z horni dolni vedle JZD:..), atd... hledej tady na foru, jedno z oblibenych temat.

Odesláno

Co se ti na tom článku nezdá,čerpal jsem ze stránek zabývající se chiptuningem,pokud máš něco lepšího tak budu rád když přispěješ nějaký ten článek.Díky

dej si bacha při tom čerpání jiných stránek, abys neporušil autorský práva...některý lidi jsou na to háklivý

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

dej si bacha při tom čerpání jiných stránek, abys neporušil autorský práva...některý lidi jsou na to háklivý

nehlede na to, ze na mnoha pisi kraviny a marketing bullsh*t...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...