ondra306 Odesláno 26. únor 2006 Odesláno 26. únor 2006 Zdravím a ahoj,jsou rozjeté nové web.stránky FM tunigu,jsou dneska zahájené takže tam jěště nic moc není tak když tak něco přispějte,,,díky a určitě se uvidíme na srazech.web www.fm-tuners.cz:papa Citovat
Guest ZILA Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 Původně zaslal: ondra306 díky a určitě se uvidíme na srazech.web www.fm-tuners.cz:papa jojo my te projiždet videly nebo si ujiždel ze strachu :D Citovat
ondra306 Odesláno 27. únor 2006 Autor Odesláno 27. únor 2006 Jo projížděl jsem tam ale kámoš mi volal že mu došel benzín,pak jsme tam přijeli a už tam nikdo nebyl... Citovat
Guest ZILA Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 :D každej to vidi jinak :D a ja to asi vidim uplne jinak takovich benzinu tu uš bylo :D:D jo a dojel mu benal u hospody :D :D keci keci keci :D :D [upravil dne 27/2/06 ZILA] Citovat
ondra306 Odesláno 27. únor 2006 Autor Odesláno 27. únor 2006 :myslimSory ale nebudu tam mluvit o autech s nějakou rodinkou s dětma,to se na mě nezlob.Nechtěl jsem vás rušit:D Citovat
ondra306 Odesláno 27. únor 2006 Autor Odesláno 27. únor 2006 Vy máte vždycky takové srazy že přijede tak 5? Citovat
Guest ZILA Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 ondra306 skus se tak nekdy podivat i na fotky tunere :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
rimmer Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 Původně zaslal: ondra306 :myslimSory ale nebudu tam mluvit o autech s nějakou rodinkou s dětma,to se na mě nezlob.Nechtěl jsem vás rušit:D lol..no mozna prestanem litovat, ze si tam neprijel...zkus se trosku zamyslet nad tim, jak se tu prezentujes. Pokud nemas zajet nejak jet, coz ti nikdo neodpira..nikdo nikoho nikam nikdy necpal, vse je dobrovolne... Jestli si myslis, ze tam bude sedet 20 typku v ksiltovkach a kecat o tom kdo ma kolik kridel, samolepek, a kdo ma nejmin podovzek od vozovky vzdaleny, tak v tom te mohu uzjistit, ze je to presny opak...90% jsou seriova auta bez jakycholiv uprav... a jsou to zcela normalni lidi, kteri tyhle auta pouzivaji, normalne s nima jezdi do servisu, protoze div se svete, proste to doma spravit neumi nebo nemaji cas a nalezaji se tam obycejni lide od povolani havirskeho pres povolani programatorske az po nezamestnane chude studenty A s takovyma lidma se nahodou keca uplne suprovne a ze vsech tech srazu co jsem na SM byl mi tenhle prisel nejlepsi, protoze jsem si dobre pokecal a to jsem sedel vedle jednoho tatky s dvema detma a manzelkou... Citovat
Kurt Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 Původně zaslal: ondra306 :myslimSory ale nebudu tam mluvit o autech s nějakou rodinkou s dětma,to se na mě nezlob.Nechtěl jsem vás rušit:D No jasně! Každý máme nějakou úroveň, ne? Já bych si zase nikdy neplácnul na auto křídlo... Hele, tohle asi nebude to pravý místo pro tebe, zkus popřemýšlet nad tím, jestli se sem ty, či tvé názory vůbec hodí... Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 Původně zaslal: ondra306 :myslimSory ale nebudu tam mluvit o autech s nějakou rodinkou s dětma,to se na mě nezlob.Nechtěl jsem vás rušit:D Ty brďo. To je zajímavej názor. Poznal jsem za svůj ještě ne tak dlouhej život několik tátů co měli mamku s dětičkama a ti tátové vyhrávali závody do vrchu a dokázali vyladit 1300 žigula na 135 PS při 10 500 otáčkách a teď ladí Porsche GT4. Myslím, že to by si zase neměli co říct s tebou. Na srazech se schází lidi kecat o všem. Ne jen o množstvích leckdy nesmyslných úprav, i když se mezi náma najdou i tací, kteří by si s tebou rádi pokecali, ale zvládají i obyčejný debaty, jako někde u pivka. [upravil dne 27/2/06 Autoškolič Dodo] Citovat
Marda106 Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 No tak tohle bych nerekl jako stal jsem tam s tim jak rikas \"rodinkou s dětma\" a muzu ti rict jsou to skveli lidi nevim je mezi nama urcitej vekovej rozdil mezi mnou a nima ale i tak jsme si dobre popovidaly byla tam sranda a to mi je prosime jeste ne ani 20 let a uznam ze jsou pohodovy lidi nekdy lepsi jak namysleni frajeri co si moc mysli a nic neumi a jak rikal dodo podivej se nekdy treba na nejakou sportovnejsi scenu v autech povetsinou jsou to tatove rodin co jezdi v tech nabrousenych autech a vi co delaji ale pak jsou tu i taci lidi co kecaji a zkutek utek.. Citovat
Tommy306 Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 lidičky...nechte ho bejt...furt do něj jenom rejete...vždy? jsme pod jeho úroveň Citovat
Guest ZILA Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 jo ta pani je tu :D :D [upravil dne 27/2/06 ZILA] Citovat
ondra306 Odesláno 27. únor 2006 Autor Odesláno 27. únor 2006 Dobrá dobrá možná se tady fakt nehodím se svými názory,možná mám do budoucna jiné plány,ale mám své zkušenosti z lidma kteří jak říkáte jezdili závody,ted jsou stařšího věku,patří do klubu dokonce klub který je zapsán na ministerstvu a aby měli něco udělat nebo nějak podpořit nějaký růst něčeho čeho se my mladí kluci snažíme nedokážou(neříkám že všichni).Kecy kecy a nic víc.Já mám zkušenosti s pořádaním srazů(neříkám že velké),taky mám pažouta dalo by se říct sériového.Jsem se akorát pokusil udělat nějaké web.stránky sice nic moc ale já vím že pořádání srazů mě nikdo žádným způsobem neodradí dělat.Až budete dělat zase nějaký\"sraz\" určitě přijedu.To že jste byli u Toma vůbec nevím asi mi to uteklo,ale klidně si na mě zgustněte.A? žijou pažouty:papa Citovat
Guest minimaxa Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 Původně zaslal: ondra306 :myslimSory ale nebudu tam mluvit o autech s nějakou rodinkou s dětma,to se na mě nezlob.Nechtěl jsem vás rušit:D Tak mladej a už tak vodvážnej :aut:P Citovat
Guest minimaxa Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 Původně zaslal: Kurt [Každý máme nějakou úroveň, ne? Já bych si zase nikdy neplácnul na auto křídlo... hmmm, fakt ne? Ani minimaxův universální sušák na ponožky? :D:D Citovat
Tommy306 Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 sice jsem tam ještě nebyl, když si tam ty projížděl, ale jestli si tam příště zas přijedeš udělat kolečko, tak nás aspoň pozdrav:D Citovat
ondra306 Odesláno 27. únor 2006 Autor Odesláno 27. únor 2006 Ok,přijedu sám...určitě bychom se dobře pobavili.Cesty jsou hrozné dneska jsem prasknul gumu na třinec jsou tam fakt hluboké díry:grr Citovat
Kurt Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 Původně zaslal: minimaxa Původně zaslal: Kurt [Každý máme nějakou úroveň, ne? Já bych si zase nikdy neplácnul na auto křídlo... hmmm, fakt ne? Ani minimaxův universální sušák na ponožky? :D:D Jestli jsem něco fakt čekal, tak to bylo to, že se ozve minimaxa a bude křičet něco o křídlech! Samozřejmě tvoje křídlo je výjimka, ale na druhou stranu - nech si ho, já si fusekle usuším na zadním stěrači! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.