Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ahoj, nekolikrat jsme sdileli mesicni dalnicni znamku Slovinska pri dovolene v Chorvatsku.

Je tady nekdo kdo jede v terminu od 11.7 do 2.8 pripadne od 11.8 do 2.9?

My jedeme 3.8-10.8... pokud se s nekym pokryjeme v tomto terminu, muzeme kazdy usetrit 15E a pouzit oba 🙂

Upraveno uživatelem davidekcz
Odesláno

V 13. 5. 2019 at 8:00, Péťa napsal:

Slovinsko už nejde objet?

Jednou jsem to objížděl a už nikdy více. Ti co říkají že na čas je to stejný... ti lžou. A přes ty jejich řitě jsem se ploužil jak lemra, v každý druhý řiti radar a v každý třetí policajti. No hnus.
Pravda že do Chorvatska na dovolenou mě nikdo nedostane, ale kdybych tam jel tak bez řečí vysolím za Slovinskou dálnici poplatek.
Je to drahý, ale v ceně dovolený je to jak když prdneš do lesa a zavřeš dveře.

Odesláno

Jak píšeš, do Chorvatska mě asi taky jen tak nedostanou. Jel jsem jednou a stačilo :D Ale mě vadí platit za tu známku z principu. V ČR taky platím roční dálniční známku a přitom na dálnici moc nejezdím, protože ji nějak k nám zapomněli postavit :D O penězích to opravdu není.

Odesláno (upraveno)

k celkové ceně dovolené známka zas tolik nestojí :myslim, jednou jsem to objížděl a už neee, furt jsem bloudil, ale samozřejmě, že je známka předražená--jenže s tím nic neuděláme, když na ně nemá ani Brusel...

na druhou stranu jezdím už jen na Istrii, takže po dálnici přes celé Slovinsko :)

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Koukal jsem do map a dálnice už je i od Podlehniku na Macelj. Loni to byla ještě stavba. Jezdil jsem, že jsem sjel na posledním sjezdu v Rakousku na Spielfeld jel podél dálnice na Maribor, z Mariboru na Ptuj a z Ptuje na Macelj. Nebo před Mariborem na Lenart a na Ptuj, ale tam to bylo loni zavřený. Letos by se to dalo objet z Ptuje na Trakoščan, tam se podívat na hrad a na dálnici se najede na prvním nájezdu za Maceljem. :myslim

60347009_2085547418237345_3313955349223964672_n.png

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...