Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No já se obávám, že letošek je tak akorát na ještě jakš takš normální auto, respektive už teď od října s emisema je jen jen začátek cesty do pekel. Jen bruselská EK si myslí, že Evropa dokáže spasit svět.... A ono je to naopak..... Sebedestrukce?

Odesláno

Mám otázku na tých čo už dostali auto.ako to bolo s cenou, menila sa vám pri dodaní keďže sa min tri krát za tento rok menil cenník. Nechali vám pôvodnú aj keď sa medzičasom zmenila?

Odesláno

Jelikož mělo být auto doručeno do minulého pátku, tak jsem si tam dnes zavolal :) a auto by měli zítra dovézt (už je naloženo). Tak uvidíme ...

Odesláno

Já si pro zajímavost stáhnul i německý ceník ... docela zajímavé čtení (ceny) - ZDE.

Je zajímavé, že mají jiné řady - Access, Active a Allure ... a GT Line je jako "bonusový balíček" k Allure. A Active začíná na cca 600 tisíc ...

Odesláno

@Martin-ant Ona je otázka,  zda nemají na auta nějakou vyšší daň. Kdysi jsem se tam díval na Dacie a taky mi přišly dražší. 

Nějakou dobu jsem žil v Dánsku a tam mají na auto speciální daň - auta pak vycházela cca 2x dráž jak u nás.

Odesláno (upraveno)

No já jen tak ze zvědavosti jsem nakoukl na stránky Peugeotu v několika státech. Vyhledal jsem si Riftera a spustil konfigurátor. Zadal jsem GT line ( kde to šlo) a benzínový motor. Ten třeba v A vůbec nenabízí. Naopak na Slovensku nabízí ještě 110 k s man převodovkou. Jiný kraj jiný mrav? To musí být docela chaos se v těch objednávkách vyznat, ne? 

Ale němci mě s tím paketem GTLine fakt dojali.....

Tady jsem něco našel:https://www.idnes.cz/ekonomika/doprava/prehled-zdaneni-aut-v-jednotlivych-zemich.A160513_155448_eko-doprava_suj

Upraveno uživatelem Martin-ant
Doplnění
Odesláno

@vladosr Tak takovouto Allure konfiguraci jsem objednával (bez předních senzorů a na plecháčích, ale zato vzadu 3 samostatné sedačky, vyhřívané sedačky a sklo, rezerva) v březnu za 450 tisíc (17 200€) - tady za to chtějí 20 000 € 😱 Nebo mi něco uniklo?

Odesláno

Kdybych ho měl doma, tak už mám fotky v sekci "naše káry" (nebo jak se to jmenuje) 😐 ... to jako opravdu trvá 14 dní dovézt auto 150km po dálnici?? (nebo možná ještě déle - vím, že 30. 9. v Kolíně už bylo ... ale klidně tam už mohlo taky týden stát)

K čemu vlastně zavazuje prodejce uvedený termín dodání? Já myslím, že asi k ničemu ... kdyby to šlo, tak si ho už dávno dovezu na plaťáku sám ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...