Jirka.budejovice Odesláno 3. duben 2019 Autor Odesláno 3. duben 2019 Nezamýšlel, četl jsem tady od kluku dost názorů na vibrace při jednohmotě a celkovou nespokojenost. Ta úspora dnes už je malá, jestli si dobře pamatuju tak ani ne 2 litry. To za tu radost z jízdy stojí.A také dvouhmota by naštěstí měla vydržet hodně dlouho. Poprvé jsem ji neměnil, neměla žádné vůle. A teď to udělám komplet protože to je snad naposled. I když myslím že ta původní bude OK. Citovat
krtek 2 Odesláno 3. duben 2019 Odesláno 3. duben 2019 (upraveno) tam sa ti upecie stycna plocha kde dosada lamela doslova sa zakali alebo popusti niesom metalurg (take duhove farby) ak ti to presmykuje a potom tomu uz nepomoze nic a aj vdaka tomu zacne nova lamela smykat velmi rychlo znova Upraveno 3. duben 2019 uživatelem krtek 2 Citovat
Jirka.budejovice Odesláno 3. duben 2019 Autor Odesláno 3. duben 2019 (upraveno) Vím, bylo to jasné hned od začátku že to je v pytli, jak párkrát proklouzla při zátěži bylo hotovo. Ale nadrkalo se s tím 40 tis km. Co se dá dělat, ta sranda stála asi 10 tis. Kč. Co se dá dělat. Jsou důležitější věci než penize Upraveno 3. duben 2019 uživatelem Jirka.budejovice Oprava ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Jirka.budejovice Odesláno 5. duben 2019 Autor Odesláno 5. duben 2019 (upraveno) Já se pos.... Jak jsem psal měl jsem v autě chip a spojka klouzala čím dál víc. Od čtyřky ve 2000tis otáčkach klouzala. Nechal jsem nahrát původní soft, bohužel klouzání nepřestalo. Ale bylo pouze při plném plynu ve 2tis otáčkách. Na 4. a 5. kvalt. Dnes mi dorazila spojka už jsem objednanej na výměnu. Poslední 2 dny mi bylo divné že žádný problém nebyl. Tak jsem to jel proletět a na čtyřku nic a na pětku pouze do kopce asi na 2 sec. při 2000 ot. Teď vůbec netuším jestli jsem se neunahlil, jestli ještě není šance že spojka nějaké km nevydrzi. Má 40tis, takže předpokládám že je pouze napecena lamela. Na druhou stranu kdybych věděl že nová vydrží 100tis tak neváhal a vyměním ji. Jak vám vydržela dlouho LUK při normalnim motoru bez úprav? Upraveno 5. duben 2019 uživatelem Jirka.budejovice Citovat
krtek 2 Odesláno 6. duben 2019 Odesláno 6. duben 2019 nie neunahlil ,je po nej ak by si pojazdil dlhsie hlavne v kopcoch tak by sa to zhorsilo za studena to drzi este ako tak Jirka.budejovice ohodnotil 1 Citovat
Jirka.budejovice Odesláno 11. duben 2019 Autor Odesláno 11. duben 2019 V 3. 4. 2019 at 12:00, krtek 2 napsal: to corteco 20018430B je kominok prevodovky meni sa to tiez ked je prevodovka dole ale je to nieco ine ako semerink kluky To je záhada, spojka vyměněna, sestrojeno a pískalo ložisko. Ve finále se zjistilo že ten komínek převodovky byl asi o 5mm delší než starý a tlačil na ložisko. Takže se musel zkrátit. Nechápu jak je to možné. Každopádně dvouhmotak starý úplně OK, lamela i pritlacak též. Jen na ložisku byla ulomená ta jedna packa. Jak mohla ta spojka klouzat? Citovat
krtek 2 Odesláno 12. duben 2019 Odesláno 12. duben 2019 mohlo sa lozisko priecit(ked malo ulomenu jednu pacicku) ked sa pritlacak vracal pri vypinani spojky tym padom sa ti spojka nevypla hned uplne po pusteni pedalu ale nechapem preco ti to nevymenili uz ked to bolo rozobrate ten set spojky chces vratit? Citovat
Jirka.budejovice Odesláno 12. duben 2019 Autor Odesláno 12. duben 2019 Ne ne vše se vyměnilo. Ale ta dvouhmota mě štve když byla ok. Doufám že to bude OK, mechanik vubec nechápal jak to mohlo klouzat, vizuálně fakt jak nová Citovat
krtek 2 Odesláno 12. duben 2019 Odesláno 12. duben 2019 pritlacak nebol vydrety v mieste kde je lozisko? Citovat
krtek 2 Odesláno 12. duben 2019 Odesláno 12. duben 2019 (upraveno) ak mas este ten pritlacak tak poloz na neho pravitko ci jeho trecia plocha je v rovine toto najcastejsie sa zdeformuje a potom spojka smyka len pohladom sa to zistit neda ale pravitkom to uvidis nazorny obrazok ,znacne skrutena trecia plocha pritlacaku Upraveno 12. duben 2019 uživatelem krtek 2 Citovat
Jirka.budejovice Odesláno 12. duben 2019 Autor Odesláno 12. duben 2019 (upraveno) Vydrenej nebyl. Tu rovinatost zkusím až se ke mě dostanou díly. Upraveno 12. duben 2019 uživatelem Jirka.budejovice Citovat
Jirka.budejovice Odesláno 13. duben 2019 Autor Odesláno 13. duben 2019 (upraveno) Tak zde je má "stará" spojka najeto 40tis. Dvouhmota 220tis. Úplně OK. Jediné co je na první pohled špatně je ulomený zobáček na ložisku. Nejradši bych to prodal. Dvouhmotu s čistým svědomím, ten zbytek je otázka. Nechci ze sebe udělat podvodníka Upraveno 13. duben 2019 uživatelem Jirka.budejovice Citovat
krtek 2 Odesláno 13. duben 2019 Odesláno 13. duben 2019 (upraveno) lamela sa trela po celej ploche tak ako ma ak by bol krivy pritlacak tak by si na lamele videl nieco ako dva letokruky odlisny odtien takto vonkajsi letokruch mal pritlak vnutorny nie Upraveno 13. duben 2019 uživatelem krtek 2 Jirka.budejovice ohodnotil 1 Citovat
krtek 2 Odesláno 13. duben 2019 Odesláno 13. duben 2019 (upraveno) najskor sa ti krizovalo lozisko na voditku kedze ho tahalo len za jeden zobacik a po pusteni pedalu spojky sa to pomalsie vracalo co vlastne nevyplo spojku hned a pri preradovani a rychlom zosliapnuti plynu to proste presmyklo neviem si vysvetlit nic ine lebo spojka je sucha kotuce spalene niesu ,pritlacak je rovny lamela rovnomerne zjazdena Upraveno 13. duben 2019 uživatelem krtek 2 Citovat
Jirka.budejovice Odesláno 13. duben 2019 Autor Odesláno 13. duben 2019 Myslíš že to mám zkusit prodat? Každopádně mě to štve. Asi stačilo vyměnit ložisko. A otázka je proč to prasklo, asi smůla na kus nebo že by chyba montáže? Jde to vůbec dát blbě? Citovat
krtek 2 Odesláno 13. duben 2019 Odesláno 13. duben 2019 (upraveno) podla mna to nejde blbo dat ,teoreticky sa to mohlo ulomit ked zaistoval lozisko ,musis zachytit tu vidlicu ktora ovlada to lozisko a silno za nu potiahnut aby lozisko zaskocilo do pritlacaku ak to tam nechcelo zaskocit a opakovane(nie vzdy sa zadari na prvy krat) za to trhal tak sa to mohlo ulomit ale to len spekulijem take veci sa tazko predavaju, skus to hodit tu na klube do inzercie mozno sa niekto ozve Upraveno 13. duben 2019 uživatelem krtek 2 Jirka.budejovice ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.