Jump to content
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Posted

Ahoj už týden tu procházím témata a stále si nevím rady. Svou 307 z 2005 roku po faceliftu  chci vybavit rádiem s androidem kvůli  gps couvaci kameře a parovani s telefonem. Chápu toho už dost že zdejších témat ale nechápu jak udeta aby display v kaplicce dal fungoval aspoň na teplotu spotřebu varovné hlášení...... A jak tento displej  nastavovat protože nyni s origo rádiem se nastavuje prez radio ( datum cas jazyk ...... ) radio a display viz foto. Cd měnič nemám. Děkuji za každou radu nebo případně nasměrování na nějaké vlákno.

images.jpeg

s-l300.jpg

Posted

Obávám se že radio v mé  cenové kategorii to obsahovat nebude moje představa o ceně je cca 3000+ 1000 za kameru. A vůbec by mě nevadila cistokrevna čína.  Co jsem tu četl tak fungují i skvělé ohledně rychlosti příjmu fm.......

Posted

Tak jsme  dnes rozebral 307 a začal s badanim, do toho displeje na palubě vedou jen 4 dráty  z toho 2 budou napájení, jak se po zbylých dvou  dostanou informace  z rádia? Na kterém se používá 7 tlačítek pro nastavování +údaje o frekvenci volume rds.... ? A zároveň z rádia jde také málo drátů. Něco budou  reproduktory 4×2 dráty hádám že piny1-8. Pak +- ale ten zbytek nestačí  pro ovládání z packy pod volantem? Má někdo představu jak to je propojeny ? Nebo snad kdyby někdo měl schéma? 

20190330_104038.jpg

20190330_104035.jpg

20190330_105244.jpg

20190330_104301.jpg

20190330_104212.jpg

20190330_105303.jpg

20190330_105257.jpg

20190330_105254.jpg

20190330_105252.jpg

Posted
před 7 hodinami, Jarryn napsal:

jak se po zbylých dvou  dostanou informace  z rádia?

V podstatě celý zbytek auta prakticky komunikuje po dvou drátech - digitálně. Sběnice CAN.

Posted

Myslíte že by byla možnost  tě displej ovládá pomocí 3 tlačítek v levé které tam nejsou ? Někde jsem viděl i display přímo se 3mi tlačítky ale nevím jestli byl starší nebo novější a co všechno tý tlačítka umělá 

Posted

Ten displej se třema tlačítkama se montoval do aut , který neměly autorádio z výroby (kvůli tomu , aby se dal nastavit) , takže ho můžeš použít , když ho seženeš

Posted

To i kdybych to měl nějak nabastlit  na tenhle displej  protože tištěna  dneska je na to připravena jsou tam vidět cesticky  a z logiky věci hádám že jde jen o jejich vzájemné propojování