Přejít na obsah

Jarryn

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

Vše od uživatele Jarryn

  1. Jarryn

    Android do 307

    To i kdybych to měl nějak nabastlit na tenhle displej protože tištěna dneska je na to připravena jsou tam vidět cesticky a z logiky věci hádám že jde jen o jejich vzájemné propojování
  2. Jarryn

    Android do 307

    Myslíte že by byla možnost tě displej ovládá pomocí 3 tlačítek v levé které tam nejsou ? Někde jsem viděl i display přímo se 3mi tlačítky ale nevím jestli byl starší nebo novější a co všechno tý tlačítka umělá
  3. Matka na šteftu z hora privarena vždycky upadla bez ohledu na dobou . Štefty jsou nějaký moc nóbl material pro svařování, jak říkám mě pomohlo udělat housenku od toho kuzilku po zavitu nahoru pak tam šoupnout matici privarit z vrchu a pak i k tě housence a povolilo to.
  4. Jarryn

    Android do 307

    Tak jsme dnes rozebral 307 a začal s badanim, do toho displeje na palubě vedou jen 4 dráty z toho 2 budou napájení, jak se po zbylých dvou dostanou informace z rádia? Na kterém se používá 7 tlačítek pro nastavování +údaje o frekvenci volume rds.... ? A zároveň z rádia jde také málo drátů. Něco budou reproduktory 4×2 dráty hádám že piny1-8. Pak +- ale ten zbytek nestačí pro ovládání z packy pod volantem? Má někdo představu jak to je propojeny ? Nebo snad kdyby někdo měl schéma?
  5. Toto mám za sebou chtěl jsem pretesnit vstřiky na staré stefty a uthali se my v hlavě. Všechny byly natažený. Zbytek steftu jsem musel navarit cočkem od toho kuzilku až nahoru a privarit matku a pak to šlo povolit. Pozor kulickaod svěření my za motorem provalila plastové potrubí s chl. Kapalinou
  6. Jarryn

    Android do 307

    Obávám se že radio v mé cenové kategorii to obsahovat nebude moje představa o ceně je cca 3000+ 1000 za kameru. A vůbec by mě nevadila cistokrevna čína. Co jsem tu četl tak fungují i skvělé ohledně rychlosti příjmu fm.......
  7. Ahoj už týden tu procházím témata a stále si nevím rady. Svou 307 z 2005 roku po faceliftu chci vybavit rádiem s androidem kvůli gps couvaci kameře a parovani s telefonem. Chápu toho už dost že zdejších témat ale nechápu jak udeta aby display v kaplicce dal fungoval aspoň na teplotu spotřebu varovné hlášení...... A jak tento displej nastavovat protože nyni s origo rádiem se nastavuje prez radio ( datum cas jazyk ...... ) radio a display viz foto. Cd měnič nemám. Děkuji za každou radu nebo případně nasměrování na nějaké vlákno.
  8. Jarryn

    Prasklé sání 1.6hdi 80kw

    No mám to auto 50k kilometrů teď už 182k . A za mě s tím nikdo nic nedělal tak je to nepravděpodobné.
  9. Zdravím. Prošel jsem spoustu témat nikde jsem však nenašel uspokojující odpověď. Na 307 1.6hdi 80kw došlo při předjíždění k náhle ztrátě výkonu a z podkapoty se ozval podezřelý zvuk (zvláště když jsem po motoru chtěl akceleraci) po bližším ohledání jsem zjistil že je prasklé sání motoru ( úplně ten poslední díl přímo přecházející do hlavy motoru) prasklo ve spojí pěkně vzadu směrem k airboxu. Já se ptám, co to mohlo způsobit? EGR? Příliš vysoký tlak turba? Vadné jeho ovládání? Nebo prasklý ventil ? (Pouhé amatérské spekulace) poraďte prosím. Nerad bych tam dal nové sání aby se to zopakovalo.
  10. Jarryn

    Klimatizace

    já už spekuluji opravdu nad vším. napadlo mě jestli když by to utíkalo v kabině z výparníku tak by ta zelená reflexní sra.ka mohla společně se zkondenzovanou vodou vytékat pod auto. mam odstrojené kryty pod volantem a boční u toho středového tunelu a uvčko nic neodhalilo. i kdy vysadím to gumové kolinko na kondenz a posvítím do něho tak je naprosto čisté jako když ho včera vyrobili, zkoušel jsem do něho střčit plastový pásek jestli tam nevypatlám tu zelenou věc a nic, okolí kompresoru vše čisté bez známek barviva to samé potrubí až za motor kde zalézá do kabiny. přední chladič se zadá být taky v pohodě ale na 100ˇ% to zjistím až sundám narazník a saharu. už jsem bezradný a psychicky na dně , ještě chvíli a najdou mě tu cukat se v křečích.
  11. Jarryn

    Klimatizace

    Kde jsou nejčastější uniky u P307sw? též řeším netěsnosti. Po naplnění (600g) to vydřží cca 4 dny :). už druhou noc hledám UVčkem díru a začínam být bezradný, když by byl unik v kabinové časti (na výparníku) bude barva vidět v odtokové trubičce na kondenz?
  12. Jarryn

    risk of particle filtr clogging

    no když sem tam byl na diagnoze tak my tvrdily že jeden signal z toho snímače nějak nejde nebo je uplně nesmyslnej a proto usoudily že je snímač špatný tudíž vyměnit a ještě řikal že už tam letos měl dvě 1,6 hdi s tim samím problémem.
  13. též děkuji, toto vlákno je my užitečné !
  14. Jarryn

    risk of particle filtr clogging

    takže "diferencialní snímač tlaku výfukového potrubí" nebo tak něco se vyměnilo ale pořad jím diagnoza ukazovala nějakou chybu . tak tam něco vyresetovali jako by vyměnili Fap filtr ale nechaly tam ten původní. jeli to projet a auto jede jak má a chyby ani kontrolky se neukazují. tak sem to pak jel projet já ještě 100 km dal sem tomu trochu karla po r 35 ve svitavech na Schell sem dotankoval a zatím dobrý. ted je s tím ujeto cca 300 km a pořád dobrý. tak snad to vydrží no.
  15. Jarryn

    Dobíjení autobaterie

    Pro začátek my poraďte jak sundat ten krycí plast z baterie abych se mohl podívat co je moje baterie zač. včera jsem na to koukal a nic sem nevykoukal a nechtěl sem si ho rozlámat. 307 1,6 hdi 80 kw 2005 faceslift.
  16. Jarryn

    risk of particle filtr clogging

    V pondělí dám vědět jak jsem dopadl. V tom servise. přiznám se že mě docela budí ze spaní řeči typu že je FAP na výměnu.
  17. Jarryn

    risk of particle filtr clogging

    Se asi ptám jako totální mentouš ale z felicie na 307 je docela skok no.
  18. Jarryn

    risk of particle filtr clogging

    A ten Eolys/infineum/powerflex je v kapalném skupenství ?
  19. Jarryn

    risk of particle filtr clogging

    No mam podobný problém, koupil jsem si v bazaru 1,6 hdi 80 kw 2005 132 000 km cestou z bazaru jsem vzal plnou nádrž navfy u šelky a cca po 100 metrech od benzínky se my rozsvítila už zmiňovaná kontrolka a nápis v překladu znamenající " riziko zanešení FaP. Vzal jsem to do Peugeotu na diag. a tam my řekli ze nějaký snímač který měří tlak ve výf. potrubí před a za FaP dává nesmyslné hodnoty a že je špatný. v pondělí my ho vymění. dále řikali že močoviny jsou tam 3 litry a že by to mělo být plný při 3 litrech a pak ještě řekli že uroven zaplnění Fap je 23 % a poslední nájezd mezi regeneracema je cca 300 km a obvykle je to tak 600 -700 km. co jsi o tom mam myslet ?
×
×
  • Vytvořit...