Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím bando,

jsem lopata, která se radí na Googlu, když něco neví. Bohužel jsem nenašel odpověď, teda našel, ale jedna říká ano, druhá ne, jaký rozměr Alu kol můžu pořídit na svoji 5008, kterou mám týden. Dostal jsem ji na zimních pnue s originálními litými koly Chicago a letní sadu Michelin Primacy 4 (215/65 R17), pouze gumy bez disků. Teď sháním litá kola a když jsem konečně přes všechny konfigurátory našel ty, co se mi líbí, tak mi to na konci objednávky napíše hlášku: "Tyto kola nejsou vhodná na Vaše auto"

Jedná se konkrétně tyto kola:

Dezent TZ 7x17 5x108 ET42

Ve velkém techničáku je:  7.00 J17 (E42), 215 65 R17 90H, takže by podle mě měly být kompatibilní, ale některé pnue shopy, kde jsem si dělal průzkum trhu píšou, že nejsou, tak nevím.

Poraďte, jak vybrat a čemu věřit, abych nekoupil něco, co mi nebude sedět a pak se budu dohadovat s e-shopem o vrácení peněz - navíc jaro se blíží, tak bych už chtěl vyjet na nových 😉

Díky

Odesláno

Jo, ještě se dívám, že po letech co jsem byl Peugeoťák (406) jsem pak prchnul na 10 let ke konkurenci k Citronu, tak nemám aktuální foto nového auta🤔 - a taky jsem lovil zapomenuté heslo😄

Odesláno

Tak Peugeot má středovou díru jak píše Šalda 65,1mm Takže třeba tyto dle tvého výběru budou pasovat. https://www.e-pneumatiky.cz/dezent-tz-7x17-5x108-et42-cb65.1-stribrny-lak.html?gclid=CjwKCAjwvuzkBRAhEiwA9E3FUl8XSKfBiHoQm2EM8MFXaXj09lofU9J9obQIyyST9GFsEnA9D-83uhoCx6IQAvD_BwE

Jaký máš motor a barvu auta? A gratuluji k fajnovýmu povozu. :super

Odesláno

Dík za rady pánové.

jsem starý ropák, takže věřím prověřenému 1,6HDi, 88kW, r.v 2017, automat + plno zbytečných blbostí jako adaptivní tempomat, různé asistenty a taky hodně vtipná palubka, která pořád něco zobrazuje a radí, co mám dělat😜 ... jó, bylo to láska na první pohled, jak jsem ji spatřil, už jsem nechtěl nic jiného.

Odesláno (upraveno)

Uprav si podpis na aktuální podobu tvé garáže. A klidně se pochlub a rozepiš v sekci Naše káry. :papa

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno

A co pořídit originál kola?Občas na ně bejvá sleva.Nevím jakou má Peugeot cenu teď,ale na podzim jsem řešil zimní kola a nakonec jsem koupil ty 17" Chicaga.Cena byla 3.450,-/ ks což mi za origo kola přišlo docela rozumný.

Odesláno

jj, už jsem to s nimi řešil, nabídli mi dobrou cenu (13 900,- za sadu 17´ Chicago), ale nechci mít letní i zimní stejné🙂

Jiné originál kola v 17´ nemají, jen 18´a 19´

Odesláno

Gratuluji k novému vozidlu :-)  Hlavně ať dobře slouží. Jen mě překvapuje, že tam jsou sedmnáctky, asi to je verze Aktíve s doplňky, že?

Já tam budu mít lité osmnáctky a na zimu chci dát obyč plecháče sedmnáctky s pneumatikami rozměrů jako máte Vy. Myslím si rovněž jako ostatní výše, že

ty disky mají jinou středovou díru a proto píší, že nepasují. Jinak já bych to ještě vyřešil, že bych koupil ty, co navrhl radim.1008, dal na ně zimáky a originály obul do letních ;-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...