mb308 Odesláno 29. červenec 2020 Odesláno 29. červenec 2020 Ahojte, mohla by som tiez poprosit odkaz na aktualizaciu map? peugeot 308 2014 software version SMEG5.1.F.R4 maps version DbDw_317/Gr_412 vdaka Citovat
soby2 Odesláno 30. červenec 2020 Odesláno 30. červenec 2020 (upraveno) Ahoj. Odkaz na mapy,radary a frimware. Upraveno 30. červenec 2020 uživatelem soby2 Citovat
vladik967 Odesláno 28. září 2020 Odesláno 28. září 2020 (upraveno) Tiež som kúpil P 308 rv2012 a chcel by som aktualizovať mapy. Môže niekto poradiť na niejaké odkazy na mapy? Upraveno 28. září 2020 uživatelem Péťa Odstraněna prázdná citace Citovat
Paulie88 Odesláno 10. říjen 2020 Odesláno 10. říjen 2020 Zdravím ... Nedávno jsem si koupil svýho prvního Peugeota konktrétně 308 II , rok 2015 ... je to moje první auta s dotykáčem a nějakou pořádnou výbavou - auto naprostá spokojenost, hlavně motor HDi , ale mám problém s navigací a mapami .... Od koupi auta je snad nikdo neaktualizoval, protože po pár jízdách mi přijdou děsně zastaralý, takže skoro nepoužitelný ... Prošel jsem si tohle téma a přes odkaz co sdílel soby2 , jsem na tom fóru našel snad nové mapy, ale mám problém s aktualizací, na který jsem tu nenašel odpověď ... Když dám flash disk do auta, tak ho to nejdřív kontroluje, pak kompatibilitu - chybu to nevyhodí, tak jdu do "map" , kde dám vyhledat a nabídne to zřejmě aktualizaci (přikládám foto) , kde ale některé mapy musím odškrtnout, protože se tam nevejdou (to to jako neumí mapy nahradit?) - nikde jsem přímo v systému nenašel jak je třeba vymazat a potom nahrát nové ... , když mě to pustí dál tak to chce ještě Aktivační klíč, který jsem si vygeneroval taky za pomoci toho fóra , ale dál se nehnu protože to napíše že mám Ověřit databázi map na stránkách Peugeot, čemuž nerozumím, tam mi to nabídne akorát abych si mapu koupil za 70 euro a to jenom jednu - nechutná zlodějina tak na žalobu. Setkal se s tím někdo? Mám takový pocit že můžu mít zastaralý software, i když to jsem čekal že mě to nepustí vůbec nikam. Na tom fóru píší že minimální musí být 2.10 , ale to jsem nikde nenašel v autě kde to zjistit , přikládám foto z "nastavení" kde je verze systémů a map, ale z toho nic nevyčtu .... Díky za případnou pomoc, protože zastaralé mapy jsou skoro k ničemu a v autorizáku mi řekli 4500 za aktualizaci a to je samozřejmě nesmysl ... Jinak auto bylo vyrobeno před zářím 2015 , prý potom se to nějak měnilo ... Citovat
jindra73 Odesláno 13. listopad 2020 Odesláno 13. listopad 2020 Zdravím, tak bych zkusil v 1. řadě nahrát nový software do navigace( máš starý viz tvé 1.foto) SMEG_5.42.B.R4: foto nebo poslední verzi SMEG_5.43.A.R2 )klidně nejprve tu předposlední ať je ještě rezerva přehrát tou nejnovější) a poté zkusit opět nahrát mapu- odškrtnou zatím jen 1 fajfku z map- tam kde je CZ,SK, PL a vyzkoušet Citovat
Paulie88 Odesláno 14. listopad 2020 Odesláno 14. listopad 2020 (upraveno) Díky za odpověď ... Já na to tady úplně zapomněl, jak nikdo neodpověděl ... nakonec se mi to povedlo hned druhý den. Udělal jsem totiž chybu v tom generátoru kódu, že jsem tam zadal cestu ke špatnému souboru s mapou. Aktualizace se potom zdařila ... Jediné co se mi ale nepovedlo a nevím jak to udělat - aktualizovat všechny mapy. Protože tam na ně prostě není místo a netuším jak ho uvolnit, či jak na to vyzrát. Takže asi z 15 map , či kolik tam je jsem aktualizoval 7 . Víc ani ťuk .... že ten software je starý, to mi došlo hned, ale asi né tak starý aby tam ty mapy nešly dostat , ale jeho aktualizaci už jsem nějak najít nemohl ... kdyby si měl link , či věděl jak tam dostat mapy komplet budu rád Upraveno 15. listopad 2020 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
Petr WTF Peťos Odesláno 7. únor 2023 Odesláno 7. únor 2023 Dobrý den.Prosím o radu kde stáhnout mapy-akualizaci.Dnes navi vyhodila kód a na ofiko jen na vin.Model 308SW II,2016,2.0.Děkuji Citovat
ujoslav Odesláno 7. únor 2023 Odesláno 7. únor 2023 Je tu o tom téma s názvom "aktualizace map". V poslednom príspevku je návod. Citovat
Petr WTF Peťos Odesláno 8. únor 2023 Odesláno 8. únor 2023 (upraveno) Jo super,pročítám to tady už tři hodiny,témat na aktualizaci mraky,žádný na můj model,fórum totálně nepřehledné,odkaz by neuškodil,děkuji. A téma aktualizace map vyhledávač vůbec nenašel Upraveno 8. únor 2023 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek a nepiš dva příspěvky těsně za sebou, použij "Upravit" u původního. Citovat
Petr WTF Peťos Odesláno 28. únor 2023 Odesláno 28. únor 2023 (upraveno) Děkuji pane Péťa,aktualizace vyřešena Upraveno 28. únor 2023 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek! Citovat
Lada17 Odesláno 16. duben 2023 Odesláno 16. duben 2023 Dobrý den, mohl by mi někdo z členů klubu poradit jak aktualizovat mapy v Peugeotu 308 R.v.2015. Jsem zde nový. Moc děkuji Citovat
soltes.palo500 Odesláno 6. září 2023 Odesláno 6. září 2023 Ahoj poprosil by som vás ak niekdo vie aktualizácia na mapy peugeot 308 2.0 110kw 2014 odkaz alebo ináč Citovat
Borda Odesláno 29. listopad 2025 Odesláno 29. listopad 2025 Dobrý den, měl bych na Vás prosbu. Potřeboval bych aktualizovat mapy na Peugeot 308 r.v. 2015 dá se to někde bezplatně stáhnout. Díky za pomoc. Luboš Citovat
Velickin Odesláno 4. prosinec 2025 Odesláno 4. prosinec 2025 Chlapi, zadarmo ani kuře nehrabe..já vím, jsou to dardy za aktualizace, ale je s tím nejspíš spojeno spousta práce. U mé 308 2017 jsem měl štěstí, že má ve výbavě doživotní aktualizace map grátis, platím si k ní akorát službu TomTom traffic-aktuální dopravní situace. Mám ještě Stelvio, a tam jsem si zaplatil cca 5000 Kč, a mohu aktualizovat po 3 roky. Tam jsou tedy nové mapy cca každé 3 měsíce. A přitom AR i Peugeot patří pod Stellantis. Všude holt je jiný přístup... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.