Guest Miro406 Odesláno 20. únor 2006 Odesláno 20. únor 2006 Zdravim, na jar sa chystam zburat stare garaze apostavit nove, uvazujem nad branou na DO. Mam zatial nieke ponuky co som si dal vypravovat, ale ziadna sa nedostala pod 40.000sk s montazou a dph. Neriesil niekto garazovu branu za dobre, peniaze? Porpiade neviete nieco odporucit? dakujem Citovat
Péťa Odesláno 20. únor 2006 Odesláno 20. únor 2006 Pokud nechces mit problemy, porid si Hörmanny (nebo jak se to pise). Nejakych 5.000,-- Ti za to nestoji. Jinak ja mam Novoport a s dverma jsem taky spokojeny, jen ta montazni forma podelala co mohla Citovat
Fusion Odesláno 20. únor 2006 Odesláno 20. únor 2006 Kámoščin tatík dělá vrata Trido (asi www.trido.cz) ale ceny neznám. Citovat
Jiří Odesláno 21. únor 2006 Odesláno 21. únor 2006 mám \"Hormanny\" cca. 2 roky ,s montáží 12 000.- dálka 7 000.- ,rozměr 2,55x1,8-- spokojenost Citovat
Guest Miro406 Odesláno 21. únor 2006 Odesláno 21. únor 2006 Původně zaslal: Fusion Kámoščin tatík dělá vrata Trido (asi www.trido.cz) ale ceny neznám. Dakujem, poslal som tam mail, maju zastupenie aj v Zvolene SK, tak uvidime. Citovat
Guest Miro406 Odesláno 21. únor 2006 Odesláno 21. únor 2006 Kde ste kupovali tie Hörmanny ??? Skusal som hladat podla toho nazvu no nenasiel som nic. A z branamy s PL nemate niekto skusenosti, tam sa to da ze vraj kupit za cca 15-25.000sk. Chcel by som dvojbranu aspon 5000*2100, ale to bude asi zavratna cena, a musim este dokoncit dom. Citovat
Netopýrka Odesláno 21. únor 2006 Odesláno 21. únor 2006 my mame v praci dvojgaraz s vraty na DO...max. spokojenost, jen nevim vyrobce, zkusim zjistit od puvodnich majitelu Jinak tedy s vraty jsem si uzila srandu loni, kdyz jsem chtela odjet z prace (akutne, jak jinak) a pri spousteni vrat najednou prda, trochu suti na mem aute a dvere na pul zerdi vytazene..... Firma, ktera je montovala, upevnila tu nosnou tyc stylem \"jedno spojovaci misto uprostred\" - coz mi prijde na vrata jak krava (panove prominou) upevnena do ytongove zdi jako dost nestastne reseni...takze to vydrzely tri roky a pak se ta konstrukce cela vytrhla ze zdi....tohle ale neberu za zavadu dveri, nybrz dalsi dukaz o lidske blbosti, resp. remeslnicke lemplovine.... Citovat
Hadra Odesláno 21. únor 2006 Odesláno 21. únor 2006 Původně zaslal: Netopýrka my mame v praci dvojgaraz s vraty na DO...max. spokojenost, jen nevim vyrobce, zkusim zjistit od puvodnich majitelu Jinak tedy s vraty jsem si uzila srandu loni, kdyz jsem chtela odjet z prace (akutne, jak jinak) a pri spousteni vrat najednou prda, trochu suti na mem aute a dvere na pul zerdi vytazene..... Firma, ktera je montovala, upevnila tu nosnou tyc stylem \"jedno spojovaci misto uprostred\" - coz mi prijde na vrata jak krava (panove prominou) upevnena do ytongove zdi jako dost nestastne reseni...takze to vydrzely tri roky a pak se ta konstrukce cela vytrhla ze zdi....tohle ale neberu za zavadu dveri, nybrz dalsi dukaz o lidske blbosti, resp. remeslnicke lemplovine.... ...záleží docela na kotevních prvcích Citovat
Netopýrka Odesláno 21. únor 2006 Odesláno 21. únor 2006 urcite...ale kdyz jsem si sjednavala opravare, tak mi ani neverili, ze mame tak velka vrata upevnena takovym zpusobem....kdyz to videli na vlastni oci, tak kroutili hlavou....a nebyli sami...ale je fakt, ze dokud to fungovalo, nikdo si toho ani nevsiml.... Citovat
Péťa Odesláno 21. únor 2006 Odesláno 21. únor 2006 Původně zaslal: Miro406 Kde ste kupovali tie Hörmanny ??? Skusal som hladat podla toho nazvu no nenasiel som nic. A z branamy s PL nemate niekto skusenosti, tam sa to da ze vraj kupit za cca 15-25.000sk. Chcel by som dvojbranu aspon 5000*2100, ale to bude asi zavratna cena, a musim este dokoncit dom. Svagrova dela tady - jsou dost dobri (reference maji super). Hörmanny najdes tady Citovat
Péťa Odesláno 21. únor 2006 Odesláno 21. únor 2006 Hörmann Slovenska republika Umis vyhledavat na internetu? Citovat
P607Olda Odesláno 21. únor 2006 Odesláno 21. únor 2006 Vyber si tak, aby ta montazni firma byla zblizka, at nemas potize s nastavenim, drobnymi zavadami - a po zaruce bys platil drahe dojizdeni. Teda pokud nejsi elektronik. Ja mam firmu z Kromerize (100 km), na zarucni opravu dojet nechteli, tak jsem to musel opravovat sam. Kdybych to nahodou neumel tak bych moc zuril. Citovat
Guest MilaS Odesláno 21. únor 2006 Odesláno 21. únor 2006 Já mám sekční vrata Hörmann už 4 roky a bez problémů. Jsou sice dražší, ale mám jistotu kvality. Neměnil bych. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.