Packy Odesláno 7. květen 2019 Odesláno 7. květen 2019 Tyjo - koukám na to. Ta konfigurace co jsem objednával v březnu je nyní o cca 15 tisíc dražší Konfigurace_vozu_kveten.pdf Citovat
Rifter Odesláno 7. květen 2019 Odesláno 7. květen 2019 Jo 15 tis. je to vyšší. Málem jsme to vzdali. Ale jen benzín a model allure. Nafta šla dolů tuším. Citovat
Packy Odesláno 7. květen 2019 Odesláno 7. květen 2019 Porovnávám ceníky - benzín je v základu dražší o 10 tisíc a diesel o 5 tisíc (oproti březnu). Nevím, kde se tam ještě vzalo ještě těch 5 tisíc navíc ... Ten silnější benzín v březnu v nabídce ještě nebyl, ale ta cena je už dost mimo rozpočet Citovat
Rifter Odesláno 7. květen 2019 Odesláno 7. květen 2019 Njn nikdo neví jak se budou ceny vyvíjet. Dostali jsme nějakou slevu, tak to ve výsledku nebylo tak hrozný. Jinak prý museli při výrobě přejít na jinou emisní normu. A tím je dáno zdražení. Citovat
Péťa Odesláno 7. květen 2019 Odesláno 7. květen 2019 Kecy, prodává se to, tak zdražili ozzy56, Charlie 1 a MilanF1 ohodnotil 3 Citovat
Packy Odesláno 8. květen 2019 Odesláno 8. květen 2019 @Rifter a co jste tedy nakonec objednali?? Citovat
Rifter Odesláno 8. květen 2019 Odesláno 8. květen 2019 Benzín v allure, plus dovybava zásuvku na 220v, sedačky samostatný, El sklopný zrcátka, park čidla dopředu, navigace. Barva šedá metal. Navíc bohužel nejsou finance. Snad v srpnu by to mělo být. Citovat
Packy Odesláno 8. květen 2019 Odesláno 8. květen 2019 Jak jsem se tu ptal na tu 12V zásuvku v kufru, tak jsem teprve včera (při podrobném hledání v ceníku) zjistil, že je navázaná na 3 dělený sedačky vzadu. S těma co má Allure v základu (2+1) tam ta zásuvka není. Tady v tý recenzi na YT borec hodnotí Allure a právě tam říká, že je škoda, že v kufru není 12V zásuvka. Přední parkovací senzory jsem nakonec nedal, ač jsem nad nima přemýšlel ... ale to bych tam pak dal ještě indukční nabíjení, sklopný zrcátka, hliníkový disky .... a další a musel bych jít někam na brigádu Prodejce mi pak doporučoval rezervu ... jak jsem se dosud přesvědčil, tak sada na opravu je dost na ho##o. Díval jsem se do příslušenství a nemáte někdo zkušenosti s těma ochranýma fóliema na zadní nárazník a dveře? (ochranné pásy na dveře, sada ochranných pásu na zadní nárazník) Citovat
ozzy56 Odesláno 8. květen 2019 Odesláno 8. květen 2019 samostatné sedačky ve druhé řadě můžu z praxe jen doporučit, navíc nejsou drahé, ty folie toho moc neochrání , a podle mého jsou drahé, s cenama aut toho asi moc nezmůžeme--dyť i brambory jsou už dražší než banány... Citovat
Wilda Odesláno 8. květen 2019 Odesláno 8. květen 2019 Já objednal riftera v lednu 130koní gt line v automatu,kromě střechy zenith,přídavného topení 220v zasuvky a bezdr.nabijení a vyhřívané pred.skla jsem tam dal všechno,problém že měl být začátkem května a volali mi že nebude a nevedí kdy?? Možná za 2,nebo i 3 měsice navíc, tak čekám... Citovat
jiress Odesláno 10. květen 2019 Autor Odesláno 10. květen 2019 (upraveno) Tak už jsme v práci 2 . Jinak výbava i motorizace stejné, jen prodloužená verze. Objednávali jej koncem listopadu a šli si pro něj minuly týden. Upraveno 10. květen 2019 uživatelem jiress Péťa, Charlie 1, Packy a 2 další ohodnotil 5 Citovat
ozzy56 Odesláno 10. květen 2019 Odesláno 10. květen 2019 ta prodloužená verze bude praktická, o tom žádná, osobně se mi ovšem nelíbí , ale když někdo potřebuje 7 míst, nebo ještě více prostoru, je dobře, že je v nabídce Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
Packy Odesláno 10. květen 2019 Odesláno 10. květen 2019 Na mě ta prodloužená verze působí už moc "dodávkózním" dojmem Byl jsem s ní na zkušební jízdě (s tím nejslnějším dieslem) a řídilo se to v pohodě. Pravda, že jsem o ní chviličku přemýšlel, ale krátká verze má ještě větší kufr než náš současný Touran - a vždy se mi všechno v pohodě vešlo ... a navíc bych musel předělávat parkovací stání u domu radim.1008 a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
jiress Odesláno 10. květen 2019 Autor Odesláno 10. květen 2019 Oni to mají bez těch zadních sedadel. Potřebují velký úložný prostor. Citovat
Wilda Odesláno 10. květen 2019 Odesláno 10. květen 2019 (upraveno) Pěkný,taky se těším až ho budu mít,ale zatím dodání v nedohlednu..... a to mám objednáno od poloviny ledna... Upraveno 10. květen 2019 uživatelem Wilda Citovat
Packy Odesláno 10. květen 2019 Odesláno 10. květen 2019 @Wilda A co ti dealer řekl? Jako že vůbec není vidět v systému? Jak jsem tu včera psal, podle dealera z Mostu "překlopení" do plánu výroby má trvat cca 2.5 měsíce a pak je už proces výroby dohledatelný v databázi ... Citovat
Rifter Odesláno 10. květen 2019 Odesláno 10. květen 2019 Já se na tohle ptal a bylo mi řečeno, že nic takového ke sledování není. Citovat
jiress Odesláno 10. květen 2019 Autor Odesláno 10. květen 2019 Když jej objednávali my v Hodoníně, tak měl také prodejce možnost sledovat proces výroby v systému. Nevím sice jak moc detailně ale měl ji. Citovat
BedaTr Odesláno 10. květen 2019 Odesláno 10. květen 2019 Presne tak cca po dvou mesicich mi prodejce z Pardubic volal o orientacnim dodani vozu podle systemu Peugeot.. Jinak jak jsem uz psal v soucasne chvily je 5 mesicu minimum.. Citovat
Wilda Odesláno 12. květen 2019 Odesláno 12. květen 2019 (upraveno) @Packy: dealer řekl že to stále nevidí, takže zřejmě se zatim nezačalo z výrobou, že neví tedy kdy to auta vlastně bude k dodani,jakmile se neco změní že bude volat,(zatim nevola),prý výrobce nečekal takový ohlas,že to většina lidí chce v té lepší vybavě a GT line,tak nevím, a čekám cca už 4měsíce..., Upraveno 12. květen 2019 uživatelem Wilda Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.