Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Rifter - mé postřehy z užívání vozu

Recommended Posts

Odesláno

Porovnávám ceníky - benzín je v základu dražší o 10 tisíc a diesel o 5 tisíc (oproti březnu).  Nevím, kde se tam ještě vzalo ještě těch 5 tisíc navíc ... Ten silnější benzín v březnu v nabídce ještě nebyl, ale ta cena je už dost mimo rozpočet 🤣

Odesláno

Njn nikdo neví jak se budou ceny vyvíjet. Dostali jsme nějakou slevu,  tak to ve výsledku nebylo tak hrozný. Jinak prý museli při výrobě přejít na jinou emisní normu. A tím je dáno zdražení.  

Odesláno

Benzín v allure, plus dovybava zásuvku na 220v,  sedačky samostatný, El sklopný zrcátka, park čidla dopředu, navigace. Barva šedá metal. Navíc bohužel nejsou finance. Snad v srpnu by to mělo být. 

Odesláno

Jak jsem se tu ptal na tu 12V zásuvku v kufru, tak jsem teprve včera (při podrobném hledání v ceníku) zjistil, že je navázaná na 3 dělený sedačky vzadu. S těma co má Allure v základu (2+1) tam ta zásuvka není. Tady v tý recenzi na YT borec hodnotí Allure a právě tam říká, že je škoda, že v kufru není 12V zásuvka. 

Přední parkovací senzory jsem nakonec nedal, ač jsem nad nima přemýšlel ... ale to bych tam pak dal ještě indukční nabíjení, sklopný zrcátka, hliníkový disky .... a další a musel bych jít někam na brigádu 🤣

Prodejce mi pak doporučoval rezervu ... jak jsem se dosud přesvědčil, tak sada na opravu je dost na ho##o.

Díval jsem se do příslušenství a nemáte někdo zkušenosti s těma ochranýma fóliema na zadní nárazník a dveře? (ochranné pásy na dveře, sada ochranných pásu na zadní nárazník)  

Odesláno

samostatné sedačky ve druhé řadě můžu z praxe jen doporučit, navíc nejsou drahé, ty folie toho moc neochrání :myslim, a podle mého jsou drahé, s cenama aut toho asi moc nezmůžeme--dyť i brambory jsou už dražší než banány...

Odesláno

Já objednal riftera v lednu 130koní gt line v automatu,kromě střechy zenith,přídavného topení 220v zasuvky a bezdr.nabijení a vyhřívané pred.skla jsem tam dal všechno,problém že měl být začátkem května a volali mi že nebude a nevedí kdy?? Možná za 2,nebo i 3 měsice navíc, tak čekám...

Odesláno

Na mě ta prodloužená verze působí už moc "dodávkózním" dojmem 😂 Byl jsem s ní na zkušební jízdě (s tím nejslnějším dieslem) a řídilo se to v pohodě. Pravda, že jsem o ní chviličku přemýšlel, ale krátká verze má ještě větší kufr než náš současný Touran - a vždy se mi všechno v pohodě vešlo ... a navíc bych musel předělávat parkovací stání u domu 😆

Odesláno (upraveno)

Pěkný,taky se těším až ho budu mít,ale zatím dodání v nedohlednu.....😥 a to mám objednáno od poloviny ledna...

Upraveno uživatelem Wilda
Odesláno

@Wilda A co ti dealer řekl? Jako že vůbec není vidět v systému? Jak jsem tu včera psal, podle dealera z Mostu "překlopení" do plánu výroby má trvat cca 2.5 měsíce a pak je už proces výroby dohledatelný v databázi ...

Odesláno

Když jej objednávali my v Hodoníně, tak měl také prodejce možnost sledovat proces výroby v systému. Nevím sice jak moc detailně ale měl ji. 

Odesláno

Presne tak cca po dvou mesicich mi prodejce z Pardubic volal o orientacnim dodani vozu podle systemu Peugeot.. Jinak jak jsem uz psal v soucasne chvily je 5 mesicu minimum..

Odesláno (upraveno)

@Packy: dealer řekl že to stále nevidí, takže zřejmě se zatim nezačalo z výrobou, že neví tedy kdy to auta vlastně bude k dodani,jakmile se neco změní že bude volat,(zatim nevola),prý výrobce nečekal takový ohlas,že to většina lidí chce v té lepší vybavě a GT line,tak nevím, a čekám cca už 4měsíce..., 

Upraveno uživatelem Wilda

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...