Trona Odesláno 20. únor 2006 Odesláno 20. únor 2006 Ahoj vsem, nevite nahodou, jak se meni homokinetak u P306 1.9D r.v.94? Je to vcelku s poloosou a nebo staci ty kloubky? A jak to dostat ven? Kdyz povolim stredovou matku, mam povolit cep na rizeni a spodni? A nebo by to slo i tak,ze povolim tlumic a pak to jde vyklonit? Citovat
Trona Odesláno 20. únor 2006 Autor Odesláno 20. únor 2006 Hosi, prosim, tak uz mi nekdo napiste co s tim.Diky.Trona Citovat
Mlyn Odesláno 20. únor 2006 Odesláno 20. únor 2006 Povolíš hlavní matku, uvolníš a vytáhneš jen spodní čep z toho závěsu - s tlumičen nic nedělej ani s čepem řízení - jen to celý odklopíš na stranu, vyklepneš poloosu a vytýhneš ji (bude ti chcát olej z převodovky - pokud ho máš ovšem dost), klouby se dají z poloosy sundat a vyměnit samostatně, ale jen u náhradního výrobce Citovat
ikar Odesláno 20. únor 2006 Odesláno 20. únor 2006 Ahoj, staci mrknut do knihy Jak na to... a mas to do detailu aj s obrazkami.. Citovat
Bůček Odesláno 20. únor 2006 Odesláno 20. únor 2006 http://www.glo.it/ a prodávají to v autobenexu Citovat
Trona Odesláno 22. únor 2006 Autor Odesláno 22. únor 2006 No ja jsem prave koupil jen samostatnej kloub a v servisu mi tvrdili, ze se meni cela poloosa. Uz jsem to ale delal na vicero autech a vzdy sel kloub vymenit samostatne. Tak snad to pujde. O vikendu se do toho dam a uvidime. Vsem diky za postrehy. Taky jsem si vsimnul na strankach skodaren, ze favorit ma to uchyceni asi dost stejny. Takze predpokladam, ze az povolim sroub spodniho cepu, tak ten sroub musi ven a pak ten spodni cep pude normalne ven.Trona Citovat
Ráďa Odesláno 22. únor 2006 Odesláno 22. únor 2006 Předpokládáš špatně,není to jak u fav.a fel.Tady je kulák našroubovanej v těhlici,je normálně kónickej a musí se ze spodního ramena stáhnout. Citovat
oddie Odesláno 22. únor 2006 Odesláno 22. únor 2006 Původně zaslal: Ráďa Předpokládáš špatně,není to jak u fav.a fel.Tady je kulák našroubovanej v těhlici,je normálně kónickej a musí se ze spodního ramena stáhnout. U 306 asi těžko. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.