Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj vsem, nevite nahodou, jak se meni homokinetak u P306 1.9D r.v.94? Je to vcelku s poloosou a nebo staci ty kloubky? A jak to dostat ven? Kdyz povolim stredovou matku, mam povolit cep na rizeni a spodni? A nebo by to slo i tak,ze povolim tlumic a pak to jde vyklonit?

Odesláno

Povolíš hlavní matku, uvolníš a vytáhneš jen spodní čep z toho závěsu - s tlumičen nic nedělej ani s čepem řízení - jen to celý odklopíš na stranu, vyklepneš poloosu a vytýhneš ji (bude ti chcát olej z převodovky - pokud ho máš ovšem dost), klouby se dají z poloosy sundat a vyměnit samostatně, ale jen u náhradního výrobce

Odesláno

No ja jsem prave koupil jen samostatnej kloub a v servisu mi tvrdili, ze se meni cela poloosa. Uz jsem to ale delal na vicero autech a vzdy sel kloub vymenit samostatne. Tak snad to pujde. O vikendu se do toho dam a uvidime. Vsem diky za postrehy. Taky jsem si vsimnul na strankach skodaren, ze favorit ma to uchyceni asi dost stejny. Takze predpokladam, ze az povolim sroub spodniho cepu, tak ten sroub musi ven a pak ten spodni cep pude normalne ven.Trona

Odesláno
Původně zaslal: Ráďa

Předpokládáš špatně,není to jak u fav.a fel.Tady je kulák našroubovanej v těhlici,je normálně kónickej a musí se ze spodního ramena stáhnout.

U 306 asi těžko.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...